kızlar napıosunuz ıyımısınız :)
kızlar napıosunuz ıyımısınız :)
sonuç seninki gibi olucaksa neden olmasın şekerimm
Selaaaam kızlar... Ben iyiyim canım sen nasılsın...
Tesekurler bende ıyı olmaya calısıyorum :)
Dün adetimin 3. Gunuydu. Doktora gittim ben de hani 3. Gun yapılıyormuş ya hotrmon tahlili bı baksın diye...bı de dedim 6 aydır çalışıyoruz olmuyo.. ( oysa daha yeni başladık:)) o da dedi 1 yıl olmadan kısırlık için tahlil yapmıyoruz.. Anlamadım ben 3.gun bakılan kısırlık için mı.. Ben hormonlarıma genel bı baksın istemiştim oysa ki.. neyse sana gebelik oncesi genel tetkikleri yapalım dedi.. Sonucları da adetin bitince gel hem bı aşağıdan kontrol edeyim dedi bı problem var mı.. Yani bosu bosuna gitmiş oldum bakalım.. Hafta bası gidince gorucez durumları ne alem deymisim..
Yokh.. Bu arada benim calışma günleri de bayrama denk gelice k.. O yüzden Kasım bat imı söylemedim bile :)))
valla iyiym demeyi isterdim cok kasıklarıma ara ara gıren kötü agrılarım var acıktım ve midem bulanıyohersey var bende bugun sen nasılsın ?
NewArchaceb yumurtadınmı yoksa neler oluyor o karnının ıcınde bakım senın
hapsuu :)
benımde bıraz degıl baya akıntım var 2 gundur ve o akıntı kokulu sarı böle cok ıgrenc
nasılsa bu ay umutlu degılım catlama problemım varmıs gelecek ayda bakalım nasıpse ılac kulanıcam bakalım :)/COLOR]
NURGULCE
kıs nasılsın hamıleymıssın gozun aydın ben sana dedım gıt test yap dıye basının etını yedım resmen sonucuda cok guselllll
allahım sag salım kucagına almak nasıp etsın burda hep beraber kalp atıslarını tekmelerını hatta dogunca abıldadıgını duymak nasıp etsıncok sevındım cok teyze oluyom heyttt
gunaydin kizlar nasilsiniz
dun veya bugun adet olmam lazim ki gelen giden yok daha bende demin bi idrar testi yapim dedim 1 dakika olmadan 2 cikgi cok cok silik ciktipazartesi kan tahlilim olumsuz du acaba idrar testi bana tuzak mi kurdu yoksa adet bekledigim icin reyaksiyonami ugradi bagli gelicekse gelsin adet te yine calismalara baslasam diyorum kizimda hamile kaldigim ay incir tarcin kuru yapmistim ona baslicam esimede bal polen vericem bi hasta olup bitse
hımmm bende özel hastaneye gıdıom aman hep aynı doktorlar ha devlet ha özel tek fark var özele para verıoz ama sonuc aynı
bana hıc su ıcde gel demedı dırek hep baktı adetın 3.gunu fln hıc su ıcmedım hatta....
yanı vajınal ultrosyon nasıl oluyormuskı ultrsayon aletı vajınayamı gırıp bakıor alalal kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?