Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

kızlar napıosunuz ıyımısınız :)

Selaaaam kızlar... Ben iyiyim canım sen nasılsın...

Dün adetimin 3. Gunuydu. Doktora gittim ben de hani 3. Gun yapılıyormuş ya hotrmon tahlili bı baksın diye...bı de dedim 6 aydır çalışıyoruz olmuyo.. ( oysa daha yeni başladık:)) o da dedi 1 yıl olmadan kısırlık için tahlil yapmıyoruz.. Anlamadım ben 3.gun bakılan kısırlık için mı.. Ben hormonlarıma genel bı baksın istemiştim oysa ki.. neyse sana gebelik oncesi genel tetkikleri yapalım dedi.. Sonucları da adetin bitince gel hem bı aşağıdan kontrol edeyim dedi bı problem var mı.. Yani bosu bosuna gitmiş oldum bakalım.. Hafta bası gidince gorucez durumları ne alem deymisim..
Yokh.. Bu arada benim calışma günleri de bayrama denk gelice k.. O yüzden Kasım bat imı söylemedim bile :)))

sonuç seninki gibi olucaksa neden olmasın şekerimm

çıkıcak bebişim çıkıcak pozitif düşünüyoruz

bide çok erken biliyorum ama gecen seferki gebeligimde hep bebiş kız olacak diyodum ama şimdi erkek olucak gibi doguyo içime
ne kuvvetli hislerim var :26:

valla iyiym demeyi isterdim cok kasıklarıma ara ara gıren kötü agrılarım var acıktım ve midem bulanıyo hersey var bende bugun sen nasılsın ?

NewArchaceb yumurtadınmı yoksa neler oluyor o karnının ıcınde bakım senın

hapsuu :)
benımde bıraz degıl baya akıntım var 2 gundur ve o akıntı kokulu sarı böle cok ıgrenc
nasılsa bu ay umutlu degılım catlama problemım varmıs gelecek ayda bakalım nasıpse ılac kulanıcam bakalım :)/COLOR]

Son düzenleme:
:)[/COLOR]
benımde bıraz degıl baya akıntım var 2 gundur ve o akıntı kokulu sarı böle cok ıgrenc
nasılsa bu ay umutlu degılım catlama problemım varmıs gelecek ayda bakalım nasıpse ılac kulanıcam bakalım :)/COLOR][/QUOTE]

Tatlım sen ne zaman gitmiştim doktora.. Ve nereden baktığında gördü çatlamamış filan diye.. Benim karnımdan baktı ama birsey göremedi otuzdan dedi adet bitimi gel alttan bakalım diye..

NURGULCE
kıs nasılsın hamıleymıssın gozun aydın ben sana dedım gıt test yap dıye basının etını yedım resmen sonucuda cok guselllll
allahım sag salım kucagına almak nasıp etsın burda hep beraber kalp atıslarını tekmelerını hatta dogunca abıldadıgını duymak nasıp etsın cok sevındım cok teyze oluyom heyttt

canım bahsettiğin akıntı enfeksiyon belirtisi bence mumkunse doktoruna gıt yada telefonıyen ne yapman gerektiğini danış ihmale gelmez.

:)[/COLOR]
nasılsa bu ay umutlu degılım catlama problemım varmıs gelecek ayda bakalım nasıpse ılac kulanıcam bakalım :)/COLOR][/QUOTE]

Tatlım sen ne zaman gitmiştim doktora.. Ve nereden baktığında gördü çatlamamış filan diye.. Benim karnımdan baktı ama birsey göremedi o yüzden dedi adet bitimi gel alttan bakalım diye..

Tatlım sen ne zaman gitmiştim doktora.. Ve nereden baktığında gördü çatlamamış filan diye.. Benim karnımdan baktı ama birsey göremedi o yüzden dedi adet bitimi gel alttan bakalım diye..[/QUOTE]

canım benım yumurta tembellıgı vardı ılac kulanıodum ve ılac bııtgınde gıtmıstım doktora gecen ay ve cok gusel demıstı ultrosynda bakıordu ve bu yumurtayı catlaması ıcın ıgne demıstı ben korktugum ıcın ıgneyı vurdurmadım dedım kendısı catlar dıye ama catlamamıs bu ayda doktora gıttım adet oldum dıye ama adetın 7 gunu gıtmıstım neyazıkkı keske adetın 3 gunu gelseydın dedı bende neden dedıgımde ozmn ultrasyonda hersey meydana gelıormus gozukuyormus yanı gec kalmısım gıtmekde hormonn testı ıstedı gene ve sonuc catlama problemım varmıs esıme solemıs gelecek ayda adetın 3 .gunu gelsın dıe gene happ kulanıcam ve ıstenılen boyuta geldıgınde ıgne vurulucam kesın işte boleee
nıe senın altan bakıor sasırdım benım hıc altan bakmadı daha hep kanda ve ultrosyonda bakdı

Son düzenleme:

amin kuzum aminnn
ben daha önce kalp atısı duymustum ve cok duygulanmıs aglamıştım

Allahım hepimize nasip etsin inşallah bu güzel duyguları

gunaydin kizlar nasilsiniz

dun veya bugun adet olmam lazim ki gelen giden yok daha bende demin bi idrar testi yapim dedim 1 dakika olmadan 2 cikgi cok cok silik cikti pazartesi kan tahlilim olumsuz du acaba idrar testi bana tuzak mi kurdu yoksa adet bekledigim icin reyaksiyonami ugradi bagli gelicekse gelsin adet te yine calismalara baslasam diyorum kizimda hamile kaldigim ay incir tarcin kuru yapmistim ona baslicam esimede bal polen vericem bi hasta olup bitse

[/QUOTE]

canım benım yumurta tembellıgı vardı ılac kulanıodum ve ılac bııtgınde gıtmıstım doktora gecen ay ve cok gusel demıstı ultrosynda bakıordu ve bu yumurtayı catlaması ıcın ıgne demıstı ben korktugum ıcın ıgneyı vurdurmadım dedım kendısı catlar dıye ama catlamamıs bu ayda doktora gıttım adet oldum dıye ama adetın 7 gunu gıtmıstım neyazıkkı keske adetın 3 gunu gelseydın dedı bende neden dedıgımde ozmn ultrasyonda hersey meydana gelıormus gozukuyormus yanı gec kalmısım gıtmekde hormonn testı ıstedı gene ve sonuc catlama problemım varmıs esıme solemıs gelecek ayda adetın 3 .gunu gelsın dıe gene happ kulanıcam ve ıstenılen boyuta geldıgınde ıgne vurulucam kesın işte boleee
nıe senın altan bakıor sasırdım benım hıc altan bakmadı daha hep kanda ve ultrosyonda bakdı
[/QUOTE]
Tatliskom... Zaten benim de ultrasonda baktı ama karnımdan.. Ama ben idrara sıkışık gitmek gerek diye fazla su icmem sebebiyle.. Mesanem yumurtaligimi kapatmış çünkü çok şişmiş:)))))) o da bisi göremedi.. Bı de özel hastane insan der ki git ise de gel bakım..:)) O kadar para verdik hiç ilgi yok.. Doktor direk kan ve idrar tahlili verdi.. Bir de vajinal ultrasonla bakalım sonucları getirdiğinde dedi..

Hayırlısı olsun canım... Bence hamilesin:)) aslında bı acile filan gidip yeniden yaptırsan kan tahlili.. Ya da pazartesi artık bekleyebilirsen:))

[Tatliskom... Zaten benim de ultrasonda baktı ama karnımdan.. Ama ben idrara sıkışık gitmek gerek diye fazla su icmem sebebiyle.. Mesanem yumurtaligimi kapatmış çünkü çok şişmiş:)))))) o da bisi göremedi.. Bı de özel hastane insan der ki git ise de gel bakım..:)) O kadar para verdik hiç ilgi yok.. Doktor direk kan ve idrar tahlili verdi.. Bir de vajinal ultrasonla bakalım sonucları getirdiğinde dedi..[/QUOTE]

hımmm bende özel hastaneye gıdıom aman hep aynı doktorlar ha devlet ha özel tek fark var özele para verıoz ama sonuc aynı
bana hıc su ıcde gel demedı dırek hep baktı adetın 3.gunu fln hıc su ıcmedım hatta....
yanı vajınal ultrosyon nasıl oluyormuskı ultrsayon aletı vajınayamı gırıp bakıor alalal kafam karıstı

Son düzenleme:
vala tatlim adetime 5 gun falan vardi 0.18 cikti kan degerim doktor olsa cikardi dedi
gecen ayda idrar testi tamamen 2 cizgi cikmisti tum subat anneleri arkadaslarim kesin bebek var git hastaneye dedi gitim kan tahlilim0.55 cikmisti ve adet olmustum kizima hamile kaldigimdada silik cikmisti ama hamile cikmistim vala idrar testine ben hic ama hic guvenmiyorum kizlar

hımmm bende özel hastaneye gıdıom aman hep aynı doktorlar ha devlet ha özel tek fark var özele para verıoz ama sonuc aynı
bana hıc su ıcde gel demedı dırek hep baktı adetın 3.gunu fln hıc su ıcmedım hatta....
yanı vajınal ultrosyon nasıl oluyormuskı ultrsayon aletı vajınayamı gırıp bakıor alalal kafam karıstı [/QUOTE]

Walla ben de bilmiyom sekerim vajinaya giriyomu girmiyo mü.. :))) bilen biri varsa aydınlatırsa sevinirim aslında:))

Walla ben de bilmiyom sekerim vajinaya giriyomu girmiyo mü.. :))) bilen biri varsa aydınlatırsa sevinirim aslında:))[/QUOTE]

bir sopaya prezaratif sokup içeri sokuyor canım çok gerici bi durum ama yaptıra yaptıra alışıyosun

Canım arkidisim..nası gidiyo baki m bebisli günler.. Bı farklılık var mı hayatında.. Senin su orta sehpayı bana yollasana... Uğurlu gelir belkim bana da.. :)))) ahahahahahaha... Anladın sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…