Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

evet kizlar vijinal ultrasonla bakarsa vijinadan sokuyo benim gecen sene semirtestim falan vardi doktor vijinal ultrasonlada bakalim dedi ve vijinadan soktu icerisini inceledi hic bisi yok iyi demisti acimiyo jel surdugu icin

[/QUOTE]
bir sopaya prezaratif sokup içeri sokuyor canım çok gerici bi durum ama yaptıra yaptıra alışıyosun [/QUOTE]

Sekerim naber.. Giremiyorum ne zmandir.. Ama okuyorum arada telden sizleri.. Hayırlı haberleriniz gelecek inşallah bekliyorum..
Bu arada o ultrasonu hiç sefmedim.. O ne bicim şey öle bee..( neysem belki m yolları acar da pesinden hamile kaliveririm :)))

bir sopaya prezaratif sokup içeri sokuyor canım çok gerici bi durum ama yaptıra yaptıra alışıyosun [/QUOTE]

Sekerim naber.. Giremiyorum ne zmandir.. Ama okuyorum arada telden sizleri.. Hayırlı haberleriniz gelecek inşallah bekliyorum..
Bu arada o ultrasonu hiç sefmedim.. O ne bicim şey öle bee..( neysem belki m yolları acar da pesinden hamile kaliveririm :)))[/QUOTE]

inşallah canım hayırlı tez zamanda inşallaahhhh

Umudumuzu kırmak yok dimi kızlar.. ne diyorlar pozitif düşünce pozitif yaşam o yüzden olumsuzları atalım bi kenara olacak diye düşünelim Rabbim herşeyin en iyisini bilir bigün dualarımız kabul olucak

kızlarrr karnım ağrıyor yaa hasta olcam heralde

Canım üzülmek yok.. Ben de oldum bak nasip değilmiş.. Sen moralini düzgün tut.. Ayayklarinida sıcak.. Benim de çok fena sancılı gecti bu sefer( inşallah hayırlısı ise hamis olman ... Olmazsın hasta tatlım..

Umudumuzu kırmak yok dimi kızlar.. ne diyorlar pozitif düşünce pozitif yaşam o yüzden olumsuzları atalım bi kenara olacak diye düşünelim Rabbim herşeyin en iyisini bilir bigün dualarımız kabul olucak

tabii ki umudumuzu kaybetmek yok elbet bebişler bize gelicek :)

ben anladım sımdık 6 7 ay once baska doktora gıdıodum o doktor altan muayene ıstıonmu dıye sormustu bende dedım heralde cocugum olmuyorya ona bakıcak tm dedım aldılar benı uzun ca bırsey ama przervatıf fln koymadı smera testıymıs sonucu 1 ayda gelen

anam bır canım acıdı beklemıodum gırerken hıssetmedım ama ıcınden et parcası almıs megersı ondan acımıs ve bırazcık kan gelmıstı cok canım acıdı cok
onun gıbı bırsey buda anladım

Son düzenleme:
alttan muayene kadariğrenç birşey yok arkadaşlar.benim iki türlü baktı ilki silindir gibi birşey takıp,vajınayı genişletip rahimi baktı falan.sonra ucunda kamera olan uzun sopa gibi bişeyi vajınaya sokup karıştırdı baktı birşey yok demişti ama ilk yaptığıcanımı çok acıttı.içimden birşey kopardılar sanki.meğer sonradan öğrendim.rahmi aşağıya çekip bakıyormuş,ne acayip birşey..o yüzden hastaneye gitmek istemiyorum..

adetim normalde yarın olması gerekiyordu bu sabah adet sancılarım başladı ama sonra kayboldu ama şimdi tekrar başladı kesin adet olucam o yüzden silin kızlar beni listeden ve birdaha hiç biyere yazdırmıycam olursa kendiliğinden olsun da öğreneyim ilk denemem ofsayt

Kızlar ben herşey için geç kaldım sanırım şimdi benim adetim bitti şu ovulasyon testine ne zaman başlamam gerekiyodu acaba

Kızlar ben herşey için geç kaldım sanırım şimdi benim adetim bitti şu ovulasyon testine ne zaman başlamam gerekiyodu acaba

kaç günde bir adet oluyorsun ilk önce onu hesapla mesela 30 günde bir oluyorsan 15. ve 16. günler yumurtlama günleridir.buna göre garantiye almak için bu günlerin öncesinde 3-4 gün önce ovulasyon testini hergün belirli saatte tekrarla.ben 2 ay denedim değerlendirfim fakat işe yaramadı umarım sende yarar.

bence sende ben gıbı hemen ıplerı koparıon bende ole dıodum yanı ıalc kulanalı ılk ayımda olucak kesın olucak dıodum belırtım yoksada her bır agrıya herseye hamılelık belırtısıne vurduruydum ve adet sancılarım basladıgında belkı hamılelıkde bole bırsey derdım hem adetımden 5 6 gun gecmıstı kan testı ettırmıstım negatıf eve geldım 2 gun sonra adet oldum cok morelım bozuk ıstemıom olucaksa olur hersey etkılıyor benı dıyordum ama bu ay ole bır hıs varkı olmıyacagını tahmın edıorum oyuzden rahatım allah verıcegı zamanı bılır benım bu umudlarım bıtgınde oznur kardesım hamıle kaldı ve onca aylardan sonra bır mucıze gıbıydı bana umud oldu bunuda hep solerım bızımde olucak neden olmasın yanı tıp bıle ıerledı yakında ölume bıle çare bulurlar o derece
oyuzden umudunu yıtırme burda hep destekız kendıne gel uzulme lutfen

bak kırmızılar gelmemiş belkide gelmiycek? gelene kadar üzülme ve de umudunu asla kaybetme.. daha ilk denemeden de boyle yıpratma sadece %20 olasılkı var ılk denemede hamıle kalmak için.

21 Ekim adetimin ilk günü idi. 26 günde bir hastalanıyorum yani bir sonraki adetim 16 Kasım görünüyor ovulasyon testini 1 Kasımdan itibaren mi yapmaya baslıcam.. offf karışık bi durum ya da ben şu an algılarım kapandı anlayamıyorum

yarım gun derken 12 ye kadar mı orda bugun işler ? buarada bayram tatilind epersembe ve cuma da tatil olacakmı sana ?

hayır cnm o perş.cuma çalışırız biz.Evet 29 ekim öncesi yarımgün tatil burda.. Ama biz çalışıyoruz.

canım su sekilde 26 günde bir hasta oluyosan 26-14 : 12. gün ovulasyon gunun sen o nedenle 10. gunden başla testi yapmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…