arkadaşlar herkese iyi haftasonları ben çıkıyorum artık..öptüm hepinizi..
kızlarrr karnım ağrıyor yaa hasta olcam heralde
Umudumuzu kırmak yok dimi kızlar.. ne diyorlar pozitif düşünce pozitif yaşam o yüzden olumsuzları atalım bi kenara olacak diye düşünelim Rabbim herşeyin en iyisini bilir bigün dualarımız kabul olucak
Kızlar ben herşey için geç kaldım sanırım şimdi benim adetim bitti şu ovulasyon testine ne zaman başlamam gerekiyodu acaba
adetim normalde yarın olması gerekiyordu bu sabah adet sancılarım başladı ama sonra kayboldu ama şimdi tekrar başladı kesin adet olucam o yüzden silin kızlar beni listeden ve birdaha hiç biyere yazdırmıycam olursa kendiliğinden olsun da öğreneyim ilk denemem ofsayt
adetim normalde yarın olması gerekiyordu bu sabah adet sancılarım başladı ama sonra kayboldu ama şimdi tekrar başladı kesin adet olucam o yüzden silin kızlar beni listeden ve birdaha hiç biyere yazdırmıycam olursa kendiliğinden olsun da öğreneyim ilk denemem ofsayt
kaç günde bir adet oluyorsun ilk önce onu hesapla mesela 30 günde bir oluyorsan 15. ve 16. günler yumurtlama günleridir.buna göre garantiye almak için bu günlerin öncesinde 3-4 gün önce ovulasyon testini hergün belirli saatte tekrarla.ben 2 ay denedim değerlendirfim fakat işe yaramadı umarım sende yarar.
yarım gun derken 12 ye kadar mı orda bugun işler ? buarada bayram tatilind epersembe ve cuma da tatil olacakmı sana ?
hayır cnm o perş.cuma çalışırız biz.Evet 29 ekim öncesi yarımgün tatil burda.. Ama biz çalışıyoruz.
21 Ekim adetimin ilk günü idi. 26 günde bir hastalanıyorum yani bir sonraki adetim 16 Kasım görünüyor ovulasyon testini 1 Kasımdan itibaren mi yapmaya baslıcam.. offf karışık bi durum ya da ben şu an algılarım kapandı anlayamıyorum
canım su sekilde 26 günde bir hasta oluyosan 26-14 : 12. gün ovulasyon gunun sen o nedenle 10. gunden başla testi yapmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?