ben isterim belli olmasını
hani böle bi özenirler yardım ederler yer verirler falan
alısveriş merkesine gittigimde güvenlik kontrolündende geçmicem
farkımız belli olsun şimdilik
Dikkat bebiş var
yeşilimsi naptn canım
Hiç bişey beklioruz:))) Sen naptın,nerdesiniz? Bize de misafir gelioorrr
halamdayız kım gelıyo sendn cok ben meraklym ya
ben isterim belli olmasını
hani böle bi özenirler yardım ederler yer verirler falan
alısveriş merkesine gittigimde güvenlik kontrolündende geçmicem
farkımız belli olsun şimdilik
tatımlımm inşallah o günleride görücez elbet allahın izniyle rahat rahat dolaşıcazz :))Anne Olunca Anladm - Hesaplayclar - TAHMN OCUK BOYU HESAPLAYICISI (ERKEK)
kızlar burda eşinizle kendi boyunuza göre cacugunuzun boy hesaplaması var
benim oglan ergenlikte 193 kızda 179 çıktı
dogruluk payını test ettim annemle babamın boyuna göre benim boyum dogru çıktı
bizimkiler pek bi boylu poslu olacaklar herhal
Kizlar alerjim azdi nefes alamiyorum gogsum tikaniyor ilacimida icemiyorum hamileysem diye offff ya acile gidip oksijen mi taksam vbiraz yoksa kotulesirsem mi gideyim pufff zor karar
benim umutlar onumuzdeki aya kaldi( yeni bat 4 aralik.. oofff off
Ben actim onuselam kizlar hapisu insallah bu ay seninde bebis gelmistir canim dualrimiz seninle
yesim canim temuz anneleri topigi varmi acilmis
oznurcum bende de o gobek vardi zaten simdi hepten cikti wikikiden hamile kotu aldim gecen gun geldime bluzzu
canım valla 28 gunde bır oluyorum bugun aslında batım ama ben 11 i diye yazmıstım garantı etmek ıcın :)
canım yaa 9 unda batım dıye hesaplamıstım ama aslında bugun olması lazım 28 gunde bır oluyorum cunku bakalım yarında gelmezse hayırlı haberler gelebılır dıye dusunuyorum cunku atesım 2 gundur 37.1 de sabitlendi bakalım herseyın hayırlısı. kendimi cok kaptırdım ama onu farkettım esimde beni sakınlestırsın kırmızılar gelırse uzulmeyım dıye ben spermlerımle anlaştım buay bırsey olmaz kırmızılar gelıcek dıye benı gulduruyor.
37 de gayet yuksek bence ins bebis seninledir yarinda olc bakalim ne cikicak. ins sabit kalirGunaydin kizlar bugun atesim dusus gosterdi 37.1 den 37 ye dustu ysrina daha da dusup kirmizilar gelir bence
Günaydın Kızlarrrr,
Herkesin bayramı kutlu olsun. Benim bayram şekerim arefe günü geldi:)
yani hamileyimmmmmmmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?