Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ben isterim belli olmasını
hani böle bi özenirler yardım ederler yer verirler falan
alısveriş merkesine gittigimde güvenlik kontrolündende geçmicem

farkımız belli olsun şimdilik

ay evet ya aynen bende bellı olsun ıstıyorum soyle gerıle gerıle yurüyeyim :)

Dikkat bebiş var

evet hanı yazılı t dhirtler var hamısler ıcın onlardan alıcam bol bol :) işte giyemem ama iş sonrası gıyer gezerım ay yaa hamile gibi hissetim bir an kendımı hehe bırde yarın sabah kırmızılarla uyanırmısım :)

Kizlar alerjim azdi nefes alamiyorum gogsum tikaniyor ilacimida icemiyorum hamileysem diye offff ya acile gidip oksijen mi taksam vbiraz yoksa kotulesirsem mi gideyim pufff zor karar

tatımlımm inşallah o günleride görücez elbet allahın izniyle rahat rahat dolaşıcazz :))
bu arada bende baktım boy tablosuna erkek 185 kız 171 çıkıyo bakalım bi tohumunu atabilsek gerisi gelicek ahhh ahh......
Kizlar alerjim azdi nefes alamiyorum gogsum tikaniyor ilacimida icemiyorum hamileysem diye offff ya acile gidip oksijen mi taksam vbiraz yoksa kotulesirsem mi gideyim pufff zor karar

cnm geçmiş olsun yaa bence çok kötüleşmeden git önlemini al hem bebiş warsa onada yansımasın sıkıntıların ...

selam kızlar hapsu gecms olsun canım umarım hamılesndr bu arada lısteyı tekrar yaparmsn coktandr gormuyorum ben meraklandm

kizlar atesm bı kac gundur 36.7 36.8 bugun bat gunum ve atesm 36.7 sızce nasıj ben pek anlamyorum yardmcı olurmusnz

selam kizlar hapisu insallah bu ay seninde bebis gelmistir canim dualrimiz seninle

yesim canim temuz anneleri topigi varmi acilmis

oznurcum bende de o gobek vardi zaten simdi hepten cikti wikikiden hamile kotu aldim gecen gun geldime bluzzu
Ben actim onu Haziran temmuz geziyorum ben :)

bugun deniceksen sabah dene yoksa ertesi sabah glen yaniltici oluyor cunku. ins bebis senledir:)

Nurgull bulanti basladimi ne durumdasin?

Gunaydin kizlar bugun atesim dusus gosterdi 37.1 den 37 ye dustu ysrina daha da dusup kirmizilar gelir bence

Günaydın Kızlarrrr,
Herkesin bayramı kutlu olsun. Benim bayram şekerim arefe günü geldi:)
yani hamileyimmmmmmmmmmm.

kizlar merhaba

cooook mutluyum az once ogrendim Korece sinavini gecmisim hemde 2 seviye birden
Aglicam valla sevincten. en tirstigim bolum dinleme olandi cok kotu gecmisti en yuksek puanida ondan almisim
cok mutluyum cok mutluyum :)))))))))))))))))))))

Gunaydin kizlar bugun atesim dusus gosterdi 37.1 den 37 ye dustu ysrina daha da dusup kirmizilar gelir bence
37 de gayet yuksek bence ins bebis seninledir yarinda olc bakalim ne cikicak. ins sabit kalir
Günaydın Kızlarrrr,
Herkesin bayramı kutlu olsun. Benim bayram şekerim arefe günü geldi:)
yani hamileyimmmmmmmmmmm.

hayirli olsun canim cifte bayram yaptin yani :) Saglikla kucagina almak nasip olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…