Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Ben actim onu Haziran temmuz geziyorum ben :)

Nurgull bulanti basladimi ne durumdasin?

yok tatlım yaa.. ama ani tansiyon düşüşleri yaşıyorum.. anneminde cok bulantısı olmamış.. hafif bi hassasiyet var o kadar

Gunaydin kizlar bugun atesim dusus gosterdi 37.1 den 37 ye dustu ysrina daha da dusup kirmizilar gelir bence

tatlım hani onu dikkate almak yoktu:26:
pozitif düşünüyoruz pozitiiff... ben öle sürekli ölçmedim ama son 10 gün her sabah düzenli olarak ölçtüm.. geneli 37 +-1 di.. bi ara 36.8e bile düşmüştü..
aç göbişini enerji yolluyoruz

Günaydın Kızlarrrr,
Herkesin bayramı kutlu olsun. Benim bayram şekerim arefe günü geldi:)
yani hamileyimmmmmmmmmmm.

o ne güzel bi şeker o öyleee
ballaı kaymaklı bi kızın olacak senin şimdiden söyliim
hayırlı ugurlu olsun tatlım Alalhım sagsalim kucagına almayı nasip etsin.. darısı bütün hanımlarımıza inşallah

canım senide çok çok tebrik ederim.. güzel haberler hep arka arkaya geliyo bak.. bebiş kısmetiyle geliyo
insallah bizde evimizi alırız

ins canim ya Allah herkesin isini rast getirsin. bebisler kismetleriyle geliyor gercekten :)
nedn cvp yok bana

test yapmadinmi? dun batimdi yazmissin???

kızlar rüyamda dogum yaptım.. bebegimide gördüm cok ama cok güzeldii
cinsiyetini anlayamadım
sonra onu bakım odasına götürdüler bende dikiş için doktoru bekliyodum..
cok rahat hiç acısız normal dogum yaptım ama kesin dikiş atarken acır diye geçiriyodum içimden

rüyası bile cok ama cok güzeldi Allahım inşallah yaşatır bu sevinci hepimize

bide kızlar ben cok konuşmaya başlamısım geceleri sürekli sayıklıyomusum:26:

ay canım allah saglıkla kucagna versn butn hamıslern

insallah gercektede rahat bir dogum yasarsin canim:)
Dogum yapmak sikintilardan kurtulmaya dalalet eder.

selam kizlar yeni hamile arkadaslara allah saglikla sihatle kucaginiza almayi nasip etsin meleklerinizi

adet gunumde atesim 37.4 ustudu ben hic ates olcmedim bir kac kez tek

mide bunaltim daha yok allaha sukur kizimda 6 haftada manyak gibi mide bunaltisindan agliyodum

ruyamda bende dogurdum hemde ikiz biri kiz biri erkek ti nasil mutlu olmustum ama adi ustunde ruyada

cumartesini iple cekiyorum kizlarrrrricimde hem korku var hemde sabirsizlik bebisim acaba sagliklimi diye

Son düzenleme:
canim ins saglila bebeisleri kucaklariz bende kalp atisini gorucem sali zor geciyor gunler
bnede bulanti baslamadi ilginc bir hamilelik oluyor sanirssam 8. haftada baslar herhalde.

yesimcim insallah bende sende saglikla bebislerimizin kalp atislarini duyuruz
ben 6 haftada kizimda doktora gitimde keseyi gormeyye deli gibi afedersin hastanede mide bunaltisindan cikariyodum kizimda seruma hastaneye yatmistim bu bebiste sabahlari hafif olcakmis gibi oluyo muz yiyorum hemen geciyo
yesimcim sen hic duydunmu gec donlenmeler kiz oluyo diye soyluyolar bence sacma ama insan dusunuyodaa

Rabbim sağsalim kucağına almayı nasipetsin inşallah cnm...

BEnim duyduğuma göre bebek yumutlamanın ilk günü tutarsa erkek, son günü tutarsa kız oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…