kısmet canım hayırlısı umutluydm sendn artk aralıkta[/QU
Önünde bebiş resmi olan tsrtten giymek istiorrumm
kısmet canım hayırlısı umutluydm sendn artk aralıkta[/QU
Önünde bebiş resmi olan tsrtten giymek istiorrumm
aynen gecen waikikide gordum bayldm ya
yesimcim insallah bende sende saglikla bebislerimizin kalp atislarini duyuruz
ben 6 haftada kizimda doktora gitimde keseyi gormeyye deli gibi afedersin hastanede mide bunaltisindan cikariyodum kizimda seruma hastaneye yatmistim bu bebiste sabahlari hafif olcakmis gibi oluyo muz yiyorum hemen geciyo
yesimcim sen hic duydunmu gec donlenmeler kiz oluyo diye soyluyolar bence sacma ama insan dusunuyodaa
aynen gecen waikikide gordum bayldm ya
Alıp atmak lazım kenara:))
Alıp atmak lazım kenara:))
bi ara alsammı dıye duşundmdısardan geldk eczane bulamadk nobetcılerde cok uzak
ben oyle degilde yumurtlama gunuyse erkek degilse kiz diye biliyorum
keske onceden bilebilsek insan cok merak ediyor ya :)
ikiside cok guzel:))
Günaydın Kızlarrrr,
Herkesin bayramı kutlu olsun. Benim bayram şekerim arefe günü geldi:)
yani hamileyimmmmmmmmmmm.
sen test yapmadınmı kız
insallah yarin pozitifi gorur sun canim sana dua edicem insallah yanimiza temuz annesi gelirsin saglikla
bende sabah bi saglik ocagina gidicem kan testi 10 gun sonra yapiyoruz demislerdi yaparlarsa deger nasil diye merak ediyorum cumartesi zaten doktordayim ama iste icim rahat dil
esimin kuzeni 8 hafta veya 9 mu tam bilmiyorum bugun telden konustum yarin doktora gidicem dedi bebegin kalp atisi yokmus yarinda yoksa alicaklarmis bende cabuklama bazen gec atiyo dedi allah yardimcisi olsun bende cok korkuyorum allahim korusunhepimizin bebislerini
normal canim benimde ayni senin gibi benimde gobegim kasiniyo rahim buyudugu icin gobusumuz de genislemeye basladi kasinti da ondan kizimda uyuz gibi nasil kasiniyodum goruceksin bebe yagi veya kirisik onleyici yag sur canim benim gobegim 3 aylik gibi bi gorsen
cnmm alıştık artık kırmızıları görmeye inşallahhh bizde mutluluğumuzu paylaşırızz(
slm yesimcim nasıl gidiyo hamilelik umarık saglıklısınızdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?