hapsu naslsn durumlar nasıl canım
gunaydın canım ıyıyım vede heycanlıyım kırmızılar gelmedı henuz. atesımde 37,1 e yukseldı yıne ama test yapmaya korkuyorum. bırde 2 gun bas ağrılarım oluyor dun de mıde bulantım oluyordu arada cok kotu hastanelık oluyodum mıde bulantısı yuzunden az kalsın. ya ara ara kasıklarımda agırlık ve agrı hıssedıyorum gelıp gecıcı ama ya adeım gelecek yada hamileyim test yapmaktan korktugumdan bekliyorum sımdılık. sen nasılsın?
aynen canım benımde kırmzılar gelmdı ama BUGUN atesım dustu 36.4 oldu benımde bulantm oluyo hatta bıraz once oldu kasıklarmd batma oluyo bıde gogus uclarım hassas kasınyo hayrlısı artk
evet canım herseyin hayırlısı bakalım sonuc ne olacak ama suan basım ağrıyor ve mıdem kotu iş te tam mesai nasıl gececk bılemıyorum valla
aynen canım heran hasta oluyorum gbı gelyo ama atesım dusuk kotu oldm sence nasıl
Günaydın Arkadaşlar;
Geçmişi okuyamadım,herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Bayram süresince nete giremedim.Bugün öğlen doktor randevum var,biraz endişeli biraz meraklıyım. İnş güzel haberler alırım...
günaydın canım senınde bayramın kutlu olsun. endişeni anlıyorum ama stres yapma inşallah guzel haberlerle doneceksın doktordan
İnş canım, bir de grip oldum :2: dayak yemiş gibiyim,her yerim ağrıyor. Bugün mesai nasıl biticek diye düşünüyorum
canım kac dereceden dustu 36,4 de?? vara tablon yaz bana bır bakayım.
canım acıkcası pek anlamyorum tablodan tatılde farklı saatlerde olcdum
canım yani sende durum ne bılmıyorum ama benım gecen ay 36,8 de sabıtlenmıstı battan bır gun once bır derece dusmustu bat gunu de 36,3 de regl olmutum hanı ınsallah senın oyle olmaz
ins canım ya test yapmayıda dusunmuyorum korkuyorum
gunaydın canım ıyıyım vede heycanlıyım kırmızılar gelmedı henuz. atesımde 37,1 e yukseldı yıne ama test yapmaya korkuyorum. bırde 2 gun bas ağrılarım oluyor dun de mıde bulantım oluyordu arada cok kotu hastanelık oluyodum mıde bulantısı yuzunden az kalsın. ya ara ara kasıklarımda agırlık ve agrı hıssedıyorum gelıp gecıcı ama ya adeım gelecek yada hamileyim test yapmaktan korktugumdan bekliyorum sımdılık. sen nasılsın?
hapsuu yap artık şu testi bence sonuç çıkacak.... hamilesin bence :)
canım negatif cıkmaısndan korkuyorum ama sujan mıdem o kadar kotu kı oğlen hastaneye gıdıp kan testı yaptırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?