Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

forumdA DOLAŞIRKEN BAŞLIK İLGİMİ ÇEKTİ)

yardım istiyorum acill benim adetm 28-29 günde bir olur. bugün 29.gün sabah olurdu genelde bişey yok henüz brde 2 gün önce kasığımda ağrı yani batma gibi bişeyler hissettm adet olacakmışım gbi ağrım vardı tuvalete gittim peçeteye pembe renkli ve az da olsa koyu kahve lekelenme geldi.bugünde yine adet oldum hissiyle wc ye koştum sarı akıntı geldi peçeteye hala adetm gelmedi. göğüslerim hassaslaştı ve mide ekşimem var. bu belirti olabilrmi yoksa olası bir üşütmedede bu tarz belirtiler olabiliyormu u

canım hamilelik belirtisi olabilir bence ya gıdıp kan testı yap yada bır kac gun daha bekle ve ıdrar testı yap gelmeze kırmızılar baska turlu oğrenme sansımız yok malesef.

doğru ben 2-3 gün daha bekleym en iyisi doktorum biraz aksi benim başka doktor bulmam lazım. teşekkürler cevap için

doğru ben 2-3 gün daha bekleym en iyisi doktorum biraz aksi benim başka doktor bulmam lazım. teşekkürler cevap için

önemli deil canım bende aynı durumdayım :) suan kan tetsı yaptırsam mı bugun dıye dusunmekteyım 28. gunde bır adet olurdum bugun 31. gun mıdem cok kötü. ama negatıfı gormekten korktugumdan test yapmıyorum :)

Günaydın kızlaaarr geçmiş bayramınızı kutlarım Bizde iyiyiz sanırım. Artık bebiş mide bulantıları başdönmeleri yapıyo yavaştan. Sata göre 1 hafta gerideyiz biliyosunuz geç gelmiş ama olsun gelmiş ya ultason kağıdının ölçümüne göre bugün 6 haftalığız ama sata göre yarın olmalı bilemiyorum artık Çok yorulursam bel ağrım oluyo geçende regl ağrısıda çektim çok korktum bide çok gazım var arada işte halsizleştiriyo arada hiçbişeyim yok gibi kanama falan yok çok şükür.Doktora 1 hafta daha bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum hatta belkide 2 hafta sonra gerçi çok merak ediyorum gelişimini takip etmek istiyorum ama bu hafta bebek anca görünür belki görünmez bile sonra görünmesini bekle kalp atışlarını bekle çok stresli olur diye korkuyorum böyle kanama ve sancım olmadığı sürece iyi olduğumuzu düşünüp mutluyum bakalım merakıma yenik düşmezsem öyle yapıcam Allah hepimizin kuzularına sağlık versin isteyen herkesede kısmet etsin.

canım herseyın yolunda gıtmesıne cok sevındım.. doktor kontrole ne zaman gel dedıyse o zaman gıt ıhmal etme sakın. ay zaten emınım meragından gıdersın ınsan dayanamaz kı valla bende kendımı test yapmamak ıcın zor tutuyorum oda korkum yuzunden su negatıf gorme korkusu olmasa super olacak. ama bebişim benimle hissediyorum. inşallah yanılmam da yanılırsam nasıl toparlaycaksınz benı bılemıyorum valla

Canım bence belirtilere hiiiçç takılma benim hiçbişeyim yoktu ne regl olcak gibiydim nede hamile gibi 6 haftalık olunca anca başlıyo regl ağrısı oluyo hatta umutlandırmak istemem herkesin farklı olur ama bende önce kan gelirse devamı gelir yani seninki yerleşme kanamasıda olabilir beklenen regl günü zaten testte çıkıyo al bi test yap bakalım.

Canım kan testine ne gerek var önce bi idrar testi yapsana mutlaka çıkacaktır ben öyle sabah idrarımı falanda beklememiştim testlere verdiğim parayla neler alırdım neler ama en azından kafam rahatlıyodu beklemekten vazgeçiyodum.
Akıntı çok fazla oluyo bu arada bence önemli belirtilerden biri bu.

bencede canım gıt rahatlarsn ama bence bebıs var

senin 3 gün geçmiş hemen yap bence inşallah istediğin gibi olur. bizede söylersin ben bu önümüzdeki 1-2 ay daha olmazsa bırakıcam zaten pimpirikliyim stres yapcak yer arıyorum napıyım kısmet derim hayırlısı sen kesin yap ama

canım akıntı kısıden kısıye hatta hamılelıkten hamılelıge degısıklık gosterıyor hatta tum belırtıler bıle. bende akıntı yok dun oldu bıraz ondada reg oldum dıye panıklemıstım ama deıldı. benım ılk hamılelıgımın basındada sabahları mıdem cok kotu oluyordu ama benım mıde problemım var bırde b vıtamını eksıklıgı oluyor bende onlardandır deyıp gecıstırmıstım megerse hamıleymısım ve b vıtamınım sıfırlanmıs uzun sure hastanelık oldum aynısını olmamak ıcın kan testı yapmayı dusunuyorum

Canım dr bu hafta geçsinde öbür hafta gel demişti ama ben ona mı devam ederim bilemiyorum biliyosunuz korkmuştum çok akşam vakti hangi dr.u bulduysam ona gitmiştim gerçi iyi bi dr ama bakıcaz artık.
Dediğim gibi bi idrar yap önce hastane stresine girme hiç varsa çıkacaktır nasıl olsa. İnşallah vardır ama yoksada üzülme hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin en önemlisi o.

Hımm geçmiş olsun cnm. Kan testinde sadece beta hcg bakılıyo bildiğim kadarıyla ama dr önerisi ile veya sağlık ocağında geniş kapsamlı yapıyolar o zaman eksikliklerde çıkıyo. O zaman ya bi idrar testi yapıp pozitif çıktığı gibi doğru dr.a bütün tetkikleri yaptırmaya yada şüpheleniyorum deyip hem hcg hemde diğerlerine baktırmaya ama fazla bekleme o zaman canım ona göre önlemlerini alırsın.

bendede gastrit var kendimi bildim bileli sabah bulantılarm olur mide rahatsızlığım olur sürekli yani böyle bir belirti olsa bile ben anlayamam ama kuzenimn mideside kötü olmuştu acile götrmştk hamile oduğunu öğrendk ihmal etmemek gerek kesinlikle

bendede akıntı olmuyodu az once regl oldum sandm sarı akintı gelmş bugun 3.gunum gecmesının

canım yaa inşallah ıkımızden de guzel haberler gelır sende test al yap bugun :) ben oplen yapıcam valla korkunun ecele faydası yok.

canım bendede mıdemden bagırsaklarıma kadar gastrıt var. nasıl bırsey bulantılar bılıyorum ama hamıle olunca cok farklı oluyor o bulantılar gercı ılk hamılelıgımde anlamamıstım ama hamıle oldugumu ogrendıkten sonra anladım. :)

Benim mide bulantım sabah olmuyo öğlenden sonra yada akşam oluyo ne hikmetse. Yanmada çok vardı ama hep olduğu için ihtimal vermiyodum. Garip bi mide bulantısı oluyo öğürcek duruma geliyosun durduk yere o derece bulanmaz yani bide yemekler kötü kokmaya başladı kurban bayramınada denk geldi her evde midem kalktı hatta dünde çok kötü kokuyodu arkadaşımın mutfağı meğer et yemeği değilmiş bakliyatmış ama o da kötü koktu bana çokta bunalıyorum sanki gırtlağımı sıkıyolar bi sıkıntı basıyo sonra başlıyo midem bulanmaya ama bunlar 1,5 aydan sonra ortaya çıkıyolar öğrenmeden önce tek belirti diyebileceğim akıntıydı ama reglden öncede olabiliyo bide bi donuyodum bi yanıyodum başka bişeyim yoktu göğüs acısıda şart diil öyle patlıcak gibide diiller sürekli sızlamıyolarda sadece sütyen takmamışsam özellikle yattığım yerden kalkarken çok acıyolar yara gibi genelde ayaktayken acıyolar hepte diil.
Yani herkesin farklı farklı en önemlisi reglin gelmemesi veya çok az gelmesi.

İnşallah öğlenden sonra hamiş haberleri gelcek!

Günaydın Kızlar,
Teşekkür ediyorum, darısı tüm bebiş isteyenlerin başına.
Benim sizlerle paylaşmak istediğim bi kaç şey var. Biliyorsunuz SAT'dan sonrasında kasık ağrılarım başlamıştı. Gecikmem olmuştu, ve reglim eskilerine göre çok farklıydı. ama ben regli oldum diye hamile olma ihtimalimi aklımdan çıkarmıştım. 3kere gebelik testi yaptım, 2si normal testi 1tanesi ergen gebelik ölçen testlerdendi ve negatif çıkmıştı. bende doktora gitmeliyim diye düşündüm. Çünnkü kasık ağrım normal regli ağrısı gibi değildi. doktora gittim ve dotro bana senin yumurta üretimin azalmış derhal bazı testler yapıcaz ve eğer tahmin ettiğim şeyse hemen tüp bebek tedavisine başlamalısınız dedi. daha ilk kez bu ay korunmamıştık. 1,5 yıllık evliyim ve o an dünyam başıma yıkıldı kızlar. ertesi gün bayram hemen gittik testleri yaptıralım diye. eğer doğruysa hemen bayram sonrası tüp bebek için başvurua bulunuruz dedik. ve testleri yaptırdık. doktor her ihtimale karşılık beta hcg de isteyelim dedi. ve kızlar sonuçları bi aldık. beta hcg sonucum 97 çıktı. hemen doktoru aradım. diğer testleri yaptırmayın gebesiniz. o yüzden yumurtalıklarınız üretim yapmıyor görünmüş dedi. ben yaptırmıştım bile, neyse önemli değil ama değeriniz gecikmenize göre düşük dış gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir dedi. 2gün sonra tekrar yaptır dedi. ben bayram dolayısıyla ancak 3gün sonra yaptıralbildim ve sonucum 569 çıktı. doktora pazartesi gidice, artık o doktora gitmek istemiyorum.
tüm bebiş isteyen arkadaşlar, idrar testinden ziyade kan testi yaptırın, sizi en iyi kendiniz biliyorsunuz doktorun olumsuz söylemlerine hemen aldanıp canınızı sıkmayın. korunmuyor olduğunuz zaman regli olduğunuzda miktarına ve rengine dikkat edin. implantasyon kanaması olabilir. benimki öyleymiş ve 4gün sürdü. tahmin ettim bi farklılık olduğunu ama ben kötü şeyler düşünmüştüm:) ve vücudunuzu çok dinlemeyin, siz onu ne kadar dinlerseniz o da size gebelik belirtileri veriyor. bende şimdi sadece bütün ay olan kasık ağrısı var, ara ara gelip giden bir ağrı. birde gecikmemin 5.gününde başlayan göğüs ağrım var.
rabbim bebiş bekleyen herkese en kısa zamanda bebeklerini nasip etsin inşallah. tüm hamilelerede sağlıklı gebelik süreci nasip etsin ve hayırlısıyla bebklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…