Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

gunaydin kizlar regileri gecen arkadaslar insallah hamilesiniz dir bebisleriniz gobuslerinize gelmistir

gitim kizimla saglik ocagina kan verdim simdi kadin kani aldi bant takti bi kanim vari durmuyo kadin yeniden pamukla bant takti durdu yarin sat 3 te gel dedi cumartesi doktorumada getiririm kan testini bakalim deger ne kadar oldu hem korku var icimde bem merak bi tuhaf benimde akintim var kizlar bugun nedense daha fazla sabah uyandim bi baktim akinti akti

birde ben gecen okumustum kim yazdi hatirlamiyorum da esimle cinsel iliskiye girmiyoruz ilk 3 ay tehlikeli yazmis bi arkadas bana doktorum kanaman olmadi surece dusuk tehliken olmadi surece cinsel iliskiye gire bilirsiniz demisti kizimdada simdide haftada 1 giriyoruz biz iliskiye tabi eskisi gibi bi iliski dil hamileler icin olanda var

canım yaa inşallah ıkımızden de guzel haberler gelır sende test al yap bugun :) ben oplen yapıcam valla korkunun ecele faydası yok.

ikinzide çook merak ettim güzel haberlernizi yazın inşallah.bende adet oldum dye wc ye gdyorum ama sarı akıntı geliyo iltihapta olabilir bilmiyorum 2-3 gün bekliyim yapıcam ben.

kızlar testi aldım eve gıdınce yapıcam ınsallah tek cızgı cıkmaz..

canım yaa inşallah ıkımızden de guzel haberler gelır sende test al yap bugun :) ben oplen yapıcam valla korkunun ecele faydası yok.
bende merakla bekliyorum bugun ayin 10 dun du dimi reglin hadi yapta cevap yaz:)
canim bazi Dr boyle iste maalesef sacmalayabiliyorlar.
degistir kesinlikle . ben bu konuda sansliyim degerim 5 ciktiginda bile olabilir dedi bana ve hamileyim iste:)

kızlar testi aldım eve gıdınce yapıcam ınsallah tek cızgı cıkmaz..

şimdi yaaap
cok olumlu düşünüyorum canım hadi hayırlısı

kızlar benim 2-3 günde bi gidip bebişe bakasım geliyo yaa.. yerindemi saglıklı gelisiyomu napıyo acaba :26:

şimdi yaaap
cok olumlu düşünüyorum canım hadi hayırlısı

kızlar benim 2-3 günde bi gidip bebişe bakasım geliyo yaa.. yerindemi saglıklı gelisiyomu napıyo acaba :26:

canım işteyim burda yapmam imkansız malesef. yemek aramda eve gidecem o zaman yapabılırım ancak. bende sabırsızım hemde çoook korkuyorum

canım yemek aram 1 de sence bu kadar erken cıkarmı idrar testinde? ben cıkmamasınan korkuyorum acıkcası

canim gec yumurtlama cikmiyor biliyorsun. o testler bazen yaniltici oluyor
ben hamileyken hic gormedim pozitifi. onemli olan adetin gelmemesi seninki duzenliydi dimi?
eger yumurtlama gunun normal gununde olduysa silikte olsa cikar

canim gec yumurtlama cikmiyor biliyorsun. o testler bazen yaniltici oluyor
ben hamileyken hic gormedim pozitifi. onemli olan adetin gelmemesi seninki duzenliydi dimi?
eger yumurtlama gunun normal gununde olduysa silikte olsa cikar

evet canım genelde duzenli adetim.

nurgul sen kalp atislarini duydun mu?
sade keseymi gormustun?
yok tatlım daha duymadım.. önümüzdeki hafta ici gidicem doktora kısmetse o zmn dinletirim dedi:26:
artık çiş krizlerim yok ama midemdeki tuhaflık kdevam ediyo
yaa ben su 2 ay cok cabuk gecsin istiyorum

canım işteyim burda yapmam imkansız malesef. yemek aramda eve gidecem o zaman yapabılırım ancak. bende sabırsızım hemde çoook korkuyorum

o zmn tuvaletini tut iyice dinlensin sonucu daha ii alırız :26:
heycanla bekliyoruz

15 gun gecmis olucak neticede benim iliskim 6 ekimdi test ancak 20 ekimde pozitif gorundu. 14 gun sonra yani

canım valla aynen tutuyorum suan inşallah 1 e kadar dayanabılırım bu bırkacgundur sıksık tuvalete gıdıyorum.

canım yemek aram 1 de sence bu kadar erken cıkarmı idrar testinde? ben cıkmamasınan korkuyorum acıkcası

canım ben sattan 2 gün önce silik çizgi görmştüm yaa satta ta kalıncacık gördydüm
sende görücen şimdi İNŞALLAAAHHH

nurgulce ve yeşim kızlar ya boyle kasıklarınızda agrı gıbı bır hıs oluyomuydu arada ama adet sancısı gıbı deıl boyle batma gıbı degısık bacagınıza kadar sızlatan ama gelıp gecen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…