hassasiyet kendini göstermeye başlamış
olumlu düşün tatlım sakin l heycandan çişin gelmez yoksa
canım çişim geldide bekletiyorum söylemesi ayıp test için :)
İnş çift çizgiyi göreceksin,çişi tutmaya devam[/QUOT
inşallah canım yaa ama bence negatif cıkacak daha ereken idrarda cıkması için diye dusunuyorum. ama belki silik cıkar dıye umut etmekteyım
Bır selam verdım ıyı dılekte bulundum kan testımı verdım dıye anlatım ama kımse bı cevap vermedıAsk olsun hamılelık alınganlıgım tutu galıba
Bır selam verdım ıyı dılekte bulundum kan testımı verdım dıye anlatım ama kımse bı cevap vermedıAsk olsun hamılelık alınganlıgım tutu galıba
öyle bi heycanla yazıyozki araya kaynayanlar oluyo
canım benimde tahlillerimi yaptırmam gerekiyo ama tembelligim üzerimde..
kendi doktorumdan randevumu 18ine aldırdım
ona gittikten sonra yaptırıcam herseyimi. diger doktora gitmicem pek memnun kalmadım zaten
benimde akıntılarım devam ediyo.. sarı sarı.. bide yumurta akı gibi bişi geldi peçeteye sildigimde:26:
neden oldugunuda bilmiyorum...
yeşim seninde var mı canım
bide biz kocişle kardes kardes uyumaya devam ediyoruz
Kızlar selammmmmmmmmmm
Nasılsınız umarım herkes iyidir,
Özledim sizleriiii hamiş varmı hamiş geçmişi okuyamadım
Hapşu kırmızılar gelmedi dimi ateşin ne durumda test yaptınmı çok merak ettim seni ?????
ya bu sarı akıntı bendede var bugün yoğunlaştı olurmu böyle tecrübeli ark oluyomu yanii iltihapta geçirdim daha önce ama o sarı akıntıyla bu farklı sanki ne bilyim ya
canım benim bat tarihimden beridir devam ediyor sarı akıntım.doktoruma sordum normal dedi.her gün iç çamaşırını değiştir pamuklu giyin dedi.sanırım akıntı
mantar filan oluştırmasın diye..kanama olmadığı sürece telaş yapma dedi...
Eki Görüntüle 286357
COK SAOL KIZLAR SU CICIYE BAKARMISINIZ KIZLAR BEN DAHA EVLENMEDEN ALMISTIM LONDRADA TIPSILERIM OLURDU BENDE BEBEK GISISI ALIRDIM HAYAL EDEREK HEP KIZIM OLDUGU ICIN MAVILERI ELEMEMISTIM SIMDIKI MINIK BAKALIM SAGLIKLA BU CICILERI GIYE BILICEKMI
öyle bi heycanla yazıyozki araya kaynayanlar oluyo
ona gittikten sonra yaptırıcam herseyimi. diger doktora gitmicem pek memnun kalmadım zaten
benimde akıntılarım devam ediyo.. sarı sarı.. bide yumurta akı gibi bişi geldi peçeteye sildigimde:26:
Eki Görüntüle 286357
COK SAOL KIZLAR SU CICIYE BAKARMISINIZ KIZLAR BEN DAHA EVLENMEDEN ALMISTIM LONDRADA TIPSILERIM OLURDU BENDE BEBEK GISISI ALIRDIM HAYAL EDEREK HEP KIZIM OLDUGU ICIN MAVILERI ELEMEMISTIM SIMDIKI MINIK BAKALIM SAGLIKLA BU CICILERI GIYE BILICEKMI
bnim cok arada oluyor batmam ama adet gunu oluca gibi sancilandim ayrica yururken belimden kalcama agri giriyordunurgulce ve yeşim kızlar ya boyle kasıklarınızda agrı gıbı bır hıs oluyomuydu arada ama adet sancısı gıbı deıl boyle batma gıbı degısık bacagınıza kadar sızlatan ama gelıp gecen.
ben yazdim saniyordum ya karistirdim demekki canim hayirli olsun degerin. yuksekse zaten kotu seyler dusunme.Bır selam verdım ıyı dılekte bulundum kan testımı verdım dıye anlatım ama kımse bı cevap vermedıAsk olsun hamılelık alınganlıgım tutu galıba
bende sari akinti var hatta bugun kurstan gelirken otobus aniden hareket etti lak diye oturdum koltuga amma icim gitti birsey olurmu diyeöyle bi heycanla yazıyozki araya kaynayanlar oluyo
Eki Görüntüle 286357
merhaba arkdaşalr,hapsuu bu topiği sen açtın inş sana uğur getirmiştir..ben ovulasyon dönemime girdim bakalım bu ay
olmaz ise doktora gideceğim.
canım ya valla özleridim seni . bugun test yapıcam ama tek cizgiden korkuyorum. atesım 37,1 işte tablom 37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com sen de durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?