Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Bır selam verdım ıyı dılekte bulundum kan testımı verdım dıye anlatım ama kımse bı cevap vermedı Ask olsun hamılelık alınganlıgım tutu galıba

İnş çift çizgiyi göreceksin,çişi tutmaya devam [/QUOT

inşallah canım yaa ama bence negatif cıkacak daha ereken idrarda cıkması için diye dusunuyorum. ama belki silik cıkar dıye umut etmekteyım

Bır selam verdım ıyı dılekte bulundum kan testımı verdım dıye anlatım ama kımse bı cevap vermedı Ask olsun hamılelık alınganlıgım tutu galıba

canım ya bende tam senin yazını okudum cevap yazıcaktım baktım sitemde bulunmussun :) cnım yukselmıs degerın ınsallah doktordan guzel haberler alıcaksın tabii tahmın edıyorum endıselısın doktorla konusuna kadar gecmezde o endıse ama ben inanıyorum ki guzel haberler gelıcek senden.

öyle bi heycanla yazıyozki araya kaynayanlar oluyo
canım benimde tahlillerimi yaptırmam gerekiyo ama tembelligim üzerimde..
kendi doktorumdan randevumu 18ine aldırdım
ona gittikten sonra yaptırıcam herseyimi. diger doktora gitmicem pek memnun kalmadım zaten

benimde akıntılarım devam ediyo.. sarı sarı.. bide yumurta akı gibi bişi geldi peçeteye sildigimde:26:
neden oldugunuda bilmiyorum...
yeşim seninde var mı canım

bide biz kocişle kardes kardes uyumaya devam ediyoruz

Kızlar selammmmmmmmmmm
Nasılsınız umarım herkes iyidir,
Özledim sizleriiii hamiş varmı hamiş geçmişi okuyamadım
Hapşu kırmızılar gelmedi dimi ateşin ne durumda test yaptınmı çok merak ettim seni ?????

ya bu sarı akıntı bendede var bugün yoğunlaştı olurmu böyle tecrübeli ark oluyomu yanii iltihapta geçirdim daha önce ama o sarı akıntıyla bu farklı sanki ne bilyim ya

canım ya valla özleridim seni . bugun test yapıcam ama tek cizgiden korkuyorum. atesım 37,1 işte tablom 37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com sen de durum ne?

merhaba arkdaşalr,hapsuu bu topiği sen açtın inş sana uğur getirmiştir..ben ovulasyon dönemime girdim bakalım bu ay
olmaz ise doktora gideceğim.

ya bu sarı akıntı bendede var bugün yoğunlaştı olurmu böyle tecrübeli ark oluyomu yanii iltihapta geçirdim daha önce ama o sarı akıntıyla bu farklı sanki ne bilyim ya

canım benim bat tarihimden beridir devam ediyor sarı akıntım.doktoruma sordum normal dedi.her gün iç çamaşırını değiştir pamuklu giyin dedi.sanırım akıntı
mantar filan oluştırmasın diye..kanama olmadığı sürece telaş yapma dedi...

COK SAOL KIZLAR SU CICIYE BAKARMISINIZ KIZLAR BEN DAHA EVLENMEDEN ALMISTIM LONDRADA TIPSILERIM OLURDU BENDE BEBEK GISISI ALIRDIM HAYAL EDEREK HEP KIZIM OLDUGU ICIN MAVILERI ELEMEMISTIM SIMDIKI MINIK BAKALIM SAGLIKLA BU CICILERI GIYE BILICEKMI

anladm cnm bende bu sorunu yaşadm ama adet günümde hiç sarı akıntım olmamıştı ilk kez karşılaşınca panik oluyor insan işte

canıım yaa cok tatlılar baya erkencı davranıp almıssın sen inşallah bebişin giyicek bu kıyafleri.

doktor ilişki serbest dedi ama benim kociş katiyyen olmaz diyor..sanırım bizim kardeşlik durumu 9 ay devam eder

çok tatlılar ya nasıl bir mucize işte minicik inşallah nasip eder Allah güzel mutlu günlerde giyer bebişin

nurgulce ve yeşim kızlar ya boyle kasıklarınızda agrı gıbı bır hıs oluyomuydu arada ama adet sancısı gıbı deıl boyle batma gıbı degısık bacagınıza kadar sızlatan ama gelıp gecen.
bnim cok arada oluyor batmam ama adet gunu oluca gibi sancilandim ayrica yururken belimden kalcama agri giriyordu
ben yazdim saniyordum ya karistirdim demekki canim hayirli olsun degerin. yuksekse zaten kotu seyler dusunme.
bende sari akinti var hatta bugun kurstan gelirken otobus aniden hareket etti lak diye oturdum koltuga amma icim gitti birsey olurmu diye cokkotu oturdum cunku ve aksam baktim baya gelmis o akintidan
birde kocisle 1 kere halvet olduk bebisten beri

ciciler cok guzel gule gule giymek nasip olsun. cok var daha ((

oglen olmadimi ne zaman yapiyon bahar testi???

merhaba arkdaşalr,hapsuu bu topiği sen açtın inş sana uğur getirmiştir..ben ovulasyon dönemime girdim bakalım bu ay
olmaz ise doktora gideceğim.

canım inşallah bu topik herkese ugurlu gelir :) sende ıyı calıs ve ovulasyon zamanım hadı beraber olalım dıye çalışma yapma ıstedıgın için çalıs tavsıyem sana bu .

canım ya valla özleridim seni . bugun test yapıcam ama tek cizgiden korkuyorum. atesım 37,1 işte tablom 37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com sen de durum ne?

Bahaaarrrrrrr bu süper bi tablo günün geçmiş nerdeyse hala kırmızılar yok ve sen tek çizgiden korkuyorsunnnnnnn
Bırak yaaaa bak gör nasıl çıkıcak silik milik ay allahım inş vardır yaaa
ben ateşi tatil olduğu için tabi hep aynı saatlerde ölçemedim bu ay ki tablo sallama oldu biraz
Akıntımı takip etmeye çalıştım daha çok dün ve evvelki gün baya geldi yumurta akı
Bakalım artık inş olur bişiler :)
Senden haber bekliyorummmmmmm hadi yap artık testiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…