Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bahaaar haydin bekliyoruz catladik yawf

birazdan cıkıp eve gidicem ve yapıcam canım ay bende catlamak uzereyım biri heycandan diğeri ise çişimi tutmaktan eve raba surerken altıma kacırmam umarım hehe :)

birazdan cıkıcam canım ve yapıcam testi sonucu alır almaz sıze haber edicem. de korkuyorum cook tek cizgi görmekten

Hapusu canım bebıs coktan geldı gobusunde canını hıc sıkma yakında ultrasondan anne ben burdayım tamamen dıcek sana ınsallah

yesımcım halka yuzugune ıp gecırık gobusune hıc tutunmu cınsıyet ıcın kızımda denedıgımde yuvarlak cızmıstı erkek ıstedıgıme aman bu sahte demıstım sımdı aksam yaptım ılerı gerı tek gıdıyo esıme bebısımız saglıkla erkek dıyorum nerden anladın dıyo Sende dende nedermısın bakalım sende nasıl olcak

Bahar memlekette net yoktu senı merak ettım yaa ınsallah hamılesındır...... Eve geldım hemen baktım senın ıcın buraya... Hadı bakalım allahtan hayırlısı....

dur bi deneyeyim hatta belki ben elimi oynatirim esime yaptirayim :)
yaptirdim esiminki hic kipirdamadi ne hikmetse :) benimkide ileri geri sonra yuvarlak oldu anlamadim bisiy :) ama ben baktirmistim oglan dediler :) hayirlisi

Son düzenleme:
Kızlar ya benım ıstahım cok acık elıme ne gecse veya ne gorsem yemek ıstıyorum ha bıre bısı canım ıstıyo esım dıyokı mercımek tanesımı bu kadar sey aserıyo yoksa senmı anlamadım dıyo guluyo Canım hep yemek ıstıyooo tatlı tuzlu eksı acı hıc fark etmıyo ay kılolar gelsınnn

bende acayip et istiyorum dislerim kasiniyor resmen kuzu cevirme istiyorum
soyle ici pilavli yanindada yesil domates tursusu of off offf
arkasindanda bol serbetli baklava kizlar ben cok fenayim valaha bir tarafim sisecek ya ((

Kızlar ya temuz annelerı topıhındeı arkadaslara cok sınırım cıkıyo herkez ıstedıgıne yazıyo yorum yapıyo bırde kımse bısı yazmıyo cok tuhaf bız subat annelerı nasıl konusurduk hedıyesırdık cok ıyı anlasırdık temuz annelerını ben anlayamadım pek

içim geçmiş uyumusum
gözümü bi actım bahar geldi hemen aklıma.. çatlicam vallaa

bahara ugurlu gelsin smileyler

selammm kızlaarrrrrr geçmişi okudum hapşudan güzel haberler gelir inşallahhhhhhhhh bizde çalışmlara başladık bakalım hayırlısı inşallahhhhh

meleksen haziran annelerine gel sarmadiysa
orda kafa dengi kizlar var. ben cok sevdim baya kalabaligiz ama guzel sohbetler oluyor

baharcim hadi ins guzel haberlerle hatta fotolarla gelirsin bize:)))

benimde bat yaklaştıkça heyecan basıyo ya hayırlısı bakalım gerçi nedense pek umudum yok ama bakalım

merhaba arkadaşlar geçimişe biraz göz attım merci canım gözün aydın Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin , hapsuucum sende bana göre hamilesin ama bilirim tereddütleri anlıyorum seni ama gel bi deli ceseretiyle yap şu testi :)) görelim hep birlikte pozitifi başlayalım sonra kutlamalara :))
ben bugün ve yarında izinliyim şuan annemdeyim sabah sağlık ocağına gittik gebelik kaydımı yaptırmak için , bayramda iyiydim ama dün itibariyle bizimki ben burdayım çok sefa sürdün dedi ( midem çok kötü hiç bişi yiyemiyorum yediğimde lavaboya gidiyor napalım çekecez artık sizlere slm vereyim dedim eve gidince tekrar nete girerim umarım güzel haberler görücem eve gidince öptüm hepinizi..

benimki ne zaman ben burdayim diye sinyal gonderecek acaba?? her ihtimale karsi Trden bulanti hapi istettim.
ins hic gerek kalmaz seninde gec baslamis cok surmez canim.
sakiz soda iyi diyorlar bir dene istersen.

selammm kızlaarrrrrr geçmişi okudum hapşudan güzel haberler gelir inşallahhhhhhhhh bizde çalışmlara başladık bakalım hayırlısı inşallahhhhh

Selam cnm hoşgeldin,
Hadi bakalım yeni çalışçma dönemin hayırlı olsun inşşş bu ay bebiş gelirrr :)

Selam canım,
Senin ufaklık hiç rahat bırakmıyor annesini desene :)
Hepimiz hapşuuyu bekliyoruzzzz
valla kalkıp yemek yapcam kalkamıyorum meraktan gelse artık ya :)

valla bende bahari bekliyorum cikamadim sayfadan :)
ne zaman bitecek bu ogle paydosu acaba sevincten isyerinin yolunumu unuttu:))
hadi ins Allah yuzunu guldursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…