- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
bahaaar haydin bekliyoruz catladik yawf
Bahaaarrrrrrr bu süper bi tablo günün geçmiş nerdeyse hala kırmızılar yok ve sen tek çizgiden korkuyorsunnnnnnn
Bırak yaaaa bak gör nasıl çıkıcak silik milik ay allahım inş vardır yaaa
ben ateşi tatil olduğu için tabi hep aynı saatlerde ölçemedim bu ay ki tablo sallama oldu biraz
Akıntımı takip etmeye çalıştım daha çok dün ve evvelki gün baya geldi yumurta akı
Bakalım artık inş olur bişiler :)
Senden haber bekliyorummmmmmm hadi yap artık testiiiiii
Hapusu canım bebıs coktan geldı gobusunde canını hıc sıkma yakında ultrasondan anne ben burdayım tamamen dıcek sana ınsallah
yesımcım halka yuzugune ıp gecırık gobusune hıc tutunmu cınsıyet ıcın kızımda denedıgımde yuvarlak cızmıstı erkek ıstedıgıme aman bu sahte demıstım sımdı aksam yaptım ılerı gerı tek gıdıyo esıme bebısımız saglıkla erkek dıyorum nerden anladın dıyoSende dende nedermısın bakalım sende nasıl olcak
merhaba arkadaşlar geçimişe biraz göz attım merci canım gözün aydın Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin , hapsuucum sende bana göre hamilesin ama bilirim tereddütleri anlıyorum seni ama gel bi deli ceseretiyle yap şu testi :)) görelim hep birlikte pozitifi başlayalım sonra kutlamalara :))
ben bugün ve yarında izinliyim şuan annemdeyim sabah sağlık ocağına gittik gebelik kaydımı yaptırmak için , bayramda iyiydim ama dün itibariyle bizimki ben burdayım çok sefa sürdün dedi( midem çok kötü hiç bişi yiyemiyorum yediğimde lavaboya gidiyor napalım çekecez artık sizlere slm vereyim dedim eve gidince tekrar nete girerim umarım güzel haberler görücem eve gidince öptüm hepinizi..
selammm kızlaarrrrrrgeçmişi okudum hapşudan güzel haberler gelir inşallahhhhhhhhh bizde çalışmlara başladık bakalım hayırlısı inşallahhhhh
merhaba arkadaşlar geçimişe biraz göz attım merci canım gözün aydın Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin , hapsuucum sende bana göre hamilesin ama bilirim tereddütleri anlıyorum seni ama gel bi deli ceseretiyle yap şu testi :)) görelim hep birlikte pozitifi başlayalım sonra kutlamalara :))
ben bugün ve yarında izinliyim şuan annemdeyim sabah sağlık ocağına gittik gebelik kaydımı yaptırmak için , bayramda iyiydim ama dün itibariyle bizimki ben burdayım çok sefa sürdün dedi( midem çok kötü hiç bişi yiyemiyorum yediğimde lavaboya gidiyor napalım çekecez artık sizlere slm vereyim dedim eve gidince tekrar nete girerim umarım güzel haberler görücem eve gidince öptüm hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?