Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

tamam canım mutlka haber verıcm eşım yuzume bakyo teste bakıyo cok mutlu oldu

ay ne güzel ya bende bir an önce hamile olsamda eşime söylesem onun mutlu olmasını sevinmesini çok istyorum inşallah bu güzel duyguyu eşimde yaşar

canım yapamadm ama testte cıft cızgı cıktı hemen belırdı dondum kaldm

anaaa anaaa anaaa bi hamiş dahaaaa canım çok sevindim senin adınaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maaşalahh tüm topic sırayla hamişliğe koşuyor sıra bizemi geliyodur nee çok mutlu oldum şimddiiii

selam kızlar bakıyrumda bayramda herkes çalışmış hapsuu pnrali tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin bende 12 kasımı bekliyorum bu ayda olmassa aravericem bikaç ay umutlarım hergeçen gün azalıyo en iyisi bisüre ara vermek

pnrali çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua etmeyi unutmayın haa

Henüz hiçbir belirtim yok.
Hatta geçen hafta sistit oldum.
Ve bu ay akıntım hiç durmadı.

Ne olacak bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah ama çok istiyorum:)

tatlım batlarımız aynı sanırım benimki 15 kasım ya senin kaçı ??
ayy bizde beraber sewinç yaşarız inşallahh mutlaka hbrdar et tatlım

tamam canım mutlka haber verıcm eşım yuzume bakyo teste bakıyo cok mutlu oldu

cnm hayırlı olsun çok sewindimm darısı bizlerin başına inşallahhhh

günaydın herkese.
hapsuu ,pnrali tebrikler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çoook sevindim sizler adına. Bizim için de dua edin bol bol.
leyl-e sana 2 kat daha fazla tebrikler, zor ama çoook güzel ikiz bebek.
Listede geçen ay boş geçenler bu ay dolduruyor:) Herkesin yanında en kısa zamanda Tebrikler yazar inşallah.
Benim bu aydan umudum yok , ama gelecek ay bende bir Tebrikler kondurmak istiyorum adımın yanına:) Maalesef yumurtlama dönemi bayrama denk geldi, tüm belirtileriyle ben çatlıyorum dedi,ama evde olmayınca çalışma da olmadı.

gunaydın kızlar nasılsınız bugun ? umarım bol hamiiş haberli bir gun olur bugunde :)

gülaycıgım cok tesekkürler darısı isteyenlerin başına

ben garibim valla adetimn gecikmesinin 2.günü bugün adet belirtilerim var vajinada ıslaklık hissi var sürekli sarı akıntı geliyor iltihapta olabilr mi bilmiyorum. belimde ve kasıklarımda sızı oluyor birde mide ekşimem.eğer adet olmazsam 15.nde test yapmayı düşünüyorum net çıksın dye inşallah yaaaa

canım bence yarın sabah test yap. benım 8- yada 9 unda adet olmam gerekıyordu 10 da yaptım testı ve cift cizgiyi net gordum.

canım bence yarın sabah test yap. benım 8- yada 9 unda adet olmam gerekıyordu 10 da yaptım testı ve cift cizgiyi net gordum.

yarın sabah yapıyım o zaman salı falanda kanda baktırırm dua etmekten başka yapacak bişeyim yok şu an

yarın sabah yapıyım o zaman salı falanda kanda baktırırm dua etmekten başka yapacak bişeyim yok şu an

canım inşallah guzel haberler alırız senden ama sonuc negatıf te cıkabılır uzulme erken cunku gec dollenmelerde cıkmaya bılıyor hemen yeşim diye arkadas vardı onun ıdrarda baya gec cıkmıstı .

gunaydn herkeze tesekkur edhyorm darısı herkezn basına ıns dora canım benımde aynı belırtıler vardı 8 yada 9du adetm dun test yaptm pozıtıftı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…