- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
tamam canım mutlka haber verıcm eşım yuzume bakyo teste bakıyo cok mutlu oldu
cok saol canım dogrudur dımı yanılma payı yoktur dımı
Yaşasınnnnnn. Hamişler çoğalıyorrrr. Tebrik ediyorum cnm seni de
Amanın ne güzel bir gün bu. Hayırlı olsun güzelim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin
saol canım cok guzel haber cok mutluyum amin ıns canım
saol canım benım darısı ısteyen herkezn başına rabbm hayırlısnı saglıklısını versn
canım yapamadm ama testte cıft cızgı cıktı hemen belırdı dondum kaldm
Henüz hiçbir belirtim yok.
Hatta geçen hafta sistit oldum.
Ve bu ay akıntım hiç durmadı.
Ne olacak bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah ama çok istiyorum:)
tamam canım mutlka haber verıcm eşım yuzume bakyo teste bakıyo cok mutlu oldu
ben garibim valla adetimn gecikmesinin 2.günü bugün adet belirtilerim var vajinada ıslaklık hissi var sürekli sarı akıntı geliyor iltihapta olabilr mi bilmiyorum. belimde ve kasıklarımda sızı oluyor birde mide ekşimem.eğer adet olmazsam 15.nde test yapmayı düşünüyorum net çıksın dye inşallah yaaaa
canım bence yarın sabah test yap. benım 8- yada 9 unda adet olmam gerekıyordu 10 da yaptım testı ve cift cizgiyi net gordum.
yarın sabah yapıyım o zaman salı falanda kanda baktırırm dua etmekten başka yapacak bişeyim yok şu an
canım inşallah guzel haberler alırız senden ama sonuc negatıf te cıkabılır uzulme erken cunku gec dollenmelerde cıkmaya bılıyor hemen yeşim diye arkadas vardı onun ıdrarda baya gec cıkmıstı .[/QUOT
sorması ayıptabu riskli yani şüphel günlerde cinsel ilişkinin zararı varmı acaba çünkü ben eşime böyle bir şüphem olduğunu söylemedim Allah izin verirde kesinleşirse o zaman söylicm
canım inşallah guzel haberler alırız senden ama sonuc negatıf te cıkabılır uzulme erken cunku gec dollenmelerde cıkmaya bılıyor hemen yeşim diye arkadas vardı onun ıdrarda baya gec cıkmıstı .[/QUOT
sorması ayıptabu riskli yani şüphel günlerde cinsel ilişkinin zararı varmı acaba çünkü ben eşime böyle bir şüphem olduğunu söylemedim Allah izin verirde kesinleşirse o zaman söylicm
yok canım risk yok dıye bılıyorum zaten hamılelıkte doktorlar eger hamıle bayanda kanama varsa kı o da dusuk tehlıkesınden olur o zaman yasaklıyolar dıye bılıyorum. yanı rahat olabılırsın bence.
ben garibim valla adetimn gecikmesinin 2.günü bugün adet belirtilerim var vajinada ıslaklık hissi var sürekli sarı akıntı geliyor iltihapta olabilr mi bilmiyorum. belimde ve kasıklarımda sızı oluyor birde mide ekşimem.eğer adet olmazsam 15.nde test yapmayı düşünüyorum net çıksın dye inşallah yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?