Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Arkadaşlar benim batım 29 kasım fakat olmaz ise bu ay doktora gitmek istiyorum,sizce ne zaman gitmeliyim doktor.adetin kaçıncı günü?

Yaz çiçeği canm adetinin 3. günü gidebilirsin genelde hormon testleri için 3. günü çağırıyolar

evet canım ya cok teşekkür ediyorum inan senin içinde dua ediyorum bir an once gelir bebişin inşallah. canım doktorum bayan buarada :) hehe dun esım kaynanama soylemıs aradı tebrık etmek ıcın doktorumu sordu doktorum 50 yaslarında bır bayan ama ınanılmaz genc duruyo bakımlı ve ilgili. sordu kım dıy bende soyeledım ay ustu kapalı doktorumu değiştirmemi söylüyo daha genc birini bulayımmısım vs. ben doktorumdan memnunum gayet ilgili bir doktor. soyledim ilgili sikayetcı deılım dıye yok klinigi kucukmus vs. bende dedım orda doğum yapmıyor ki sadece kontrolleri orda :) beni ikna edemedi eşimi aramış eşimde annem neden doktorunu deiğimiyorsun diye sordu dedi. bende konusdum telde soyledım kendisine doktorumdan memnunum diye değişmeyeceğim. eşim zavallı peki dedi sen daha iyi bilirsin. yani seviyorum kaynanamıda hayatımıza müdahale temeye calısmasına bazen sinir oluyorm.

Hapşuu tatlım yaa baksana tabloya benimki bi garip gidiyo bugün yine yükseldi
Sanırım artık çatlamıştır dimi yoksa ben çatlayacağım 15. gün geldi yavvvvvv

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım atesın yarında yukselırse catladı diyebiliriz. benımde bu ay cok garıpti bır yukseldı bır dustu ama dusulerden sonra daha da yukseldi ateşim depo 3 yada 4 te ff nın cızdıgı cızgının altına kadar düşmüştü bak tabloma 37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Canım benim sağol senin duaların kabul olur şmdi inşş bebişim gelir benmde..
Hayatım boşver ne kadar iyi olsalarda kayınvalide değilmi işleri bu herşeye karışmasalar olmaz,
En iyisini yapmışsın boşver, sen memnunsan gerisi boş,
Rabbim hayırlısını nasip etsin inş..

Yaz çiçeği canm adetinin 3. günü gidebilirsin genelde hormon testleri için 3. günü çağırıyolar

evt ya 2. günü yada 3. günü çağırıyorlar ama bende tam bilmiyorum.olmaz ise gideceğim bakalım inş sorun çıkmaz..

canım zaten gülüp geciyorum. inşallah canım ya hehe bebişin gelicek hata kız olucak oğlusuma alıcam ben onu

Ya geçen aykine göre benimkide bu ay bi garip ısım daha düşük bide dalgalı dediğin gibi,
Ay inş sonuda seninkine benzer :)
İnş yarın yükselir artık yaa...
Bide evet senin tabloda dikkatimi çeken, genelde düştüğü güne çizgi çekiyor ya mesela senin 14. gün
ama sana 15. güne çizgi çekmiş, yükselme kademe kademe devam ettiği için mi acaba?
Bide ilişki sizde nası oldu gün aşırı mı yaptınız yoksa hergünmü bu çatlama gününde olmuşmuydu,
Yine başladım sorulara tüyo almam lazımmm:))

canımya akıntılarına ve atesıne gore cekıyor cizgini o nednele emın olmadan akıntını ısaretleme benım sadece emın oldugum gunler ısaretlenmıs aslında bence 14 de catladım ama 15 ınde baya yoğun yumurta akı kıvamında akıntım oldu o akıntıdan dolayı o gune cektı ılk once cızgıler kesikti daha sonra düz cekti. valla buay fazla calısma olmadı ama ama ben yumurta aknı gordugumde ılıskıye gırdım kacırmadım ama esıme de soylemedım bak akıntım var dıye oyle oynaşarak beraber oldum. 12 ve 13. gunumde oldu akıntı berabe oldum 14 de atesım dustu akıntım su gıbıydı olmadım ertesı gun yoğun gorunce yıne beraber oldum sonrası ıse canımız ne zaman ısterse 2 gunde bır diyebilirim aa bırde benım adetım bıter bıtmez 2 kez gun asırı beraber olduk yardımcı olabıldım umarım

yaa süper hamile haberleri geliyor.tebrik ederim canım.innşallah 2 hafta sonra bende size güzel haberlerimi veririm.

tünaydınn kızlar parpalm senide tebrik ederim canım hayırlı olsun şimdiden yeni hamişlerimiz doktora gittiklerinde hayırlı haberler alırlar inş.. ki öyle olucak hepiniz keseleri hazırlanıyor :))
nasılsınız bakalım hapsucum erken başlamış bulantılar bende 3 gündür fenalardayım bulantılarım çok kötü ev çok kötü temizlik yapmam lazım biraz topiğe bakayım öyle başlıyayım dedim..

tebrıkler canım neguzel ya ayrıca teskurler

Evet akıntıyı girince çok değiştiriyor ya bide sık ilişki olunca akıntıyı da kestiremiyorum
Gelenler sperm mi yoksa akıntı mı allah kerim bu ay bizde doğaçlama çalıştık hep gün aşırı
Senin dediğin gibi yaptım adetim bittiği gibi gün aşırı bide ilk günler sabahları oldu 2-3 kez belki daha etkili olur
Ymurta akımın olduğu gün ve ertesi gün de oldu,
Ayyy valla stres oluyorum inş tutmuştur, böyle kaçırıcam diye elim donumda gezmekten yoruldum

evet canımya dun evi toparlayım dedim inan zar zor yaptım bulantıdan. kısa sürede gecer umarım canım mide bulantın. bende doktora gideceyim 4 bucukta kısmetse iyi haberlerle doneceyim.

Yaşasınnn bi hamişimiz daha var,

Canım çok tebrik ederimmm, gözün aydın inş kandada çıkıcak hayırlısıyla,

Allah nazarlardan saklasın

yaa süper hamile haberleri geliyor.tebrik ederim canım.innşallah 2 hafta sonra bende size güzel haberlerimi veririm.

kızlar çok teşekkür ederim inşlh sevincimiz yarıda kalmaz..Korkuyorum şuan kan testi yarın yaptırabilicem inşlh pozitif çıkarda ozaman seviniriz doyasıya.....

allah isteyen herkese nasip eder....

canım inşallah bu ay olur dediğim gibi dualarim seninle

tebrıkler canım neguzel ya ayrıca teskurler

teşekkür ederim cnm en kesin sonuç kan testi ile çıkıcak umarım pozitif çıkar...garip bir duygu...tam sevinemiyorum şu durumda daha ya test yanlışsa diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…