kızlar dua edın nolur kesın sonuç ıcın kan testıne gdıcem bırazdan korkuyorum
canım dun aynı tedırgınlıgı yasadım bende merak etme cıkıcak kanda da inşallah :)ınr canım bugun havalardaym resmen:) cıkarsa hemen annemlere soylıcem ilk torunda:)
tebrik ederim sizleri,hayırlısı ile kucaklarınıza alın.darısı bizlerin başına inş.
allah razı olsun canım dun cıft cızgıyı gordum bugun netleşıcek ıns darısı herkeze ınş
tebrik ederim sizleri,hayırlısı ile kucaklarınıza alın.darısı bizlerin başına inş.
inşallah kandada değerin güzel çıkar,yazdıklarını hatırlıyorum sen çok fazla istiyordun bak ne güzel.hayırlı haberini aldın.inş Allah tamamına erdirir..
günaydın kızlar hayırlı cumalar....
benim bat 10 kasımdı ama ben 15 kasım yazdırmıştım listeye hapsuu dan sonra içimdeki ses beni test yapma teşvik etti.Bu sabah yaptım çift çizgi çıktı hemen ama ne kadar doğru bilemiyorum.1 gün geçmiş oldu sabah kan vermeye gittim polikl.hafta da bir toplayıp götürüyorlarmış.Yarın sabah özelde yaptırcam 1-2 saat içinde çıkarmış bilseydim sabahtan ilk özele giderdim. işten çıkmam imkansız çünkü..
bende HAMİLEYİMMMMMM diye canı gönülden yarın kan testi pozitifse bağırıcam kısmetse hayırlısı bakalım...
pnrali tebrikler cnm...
listemiz böylehamişlerle çoğalsın gitsin inşlh...............
canım cık sevindim cift cigiyi gordugune gre hamılesın tebrikler :)) heyoo bebişler coğalıyoo
kızlar dua edın nolur kesın sonuç ıcın kan testıne gdıcem bırazdan korkuyorum
teşekkürler canım
Kızlar günaydın, keyifler nasıl?
Canım çok sevindim çizft çizgiyi görmüşsün hayırlısı olsun inşşş
Kandada görüceksin rahat ol,
Allah kucağına almayı nasip etsin,
Ay ne bereketli ne güzel bir ay bu yaaa hergün hamiş haberimiz geliyor çok şükürrrrr
Tatlım naber hamiş hamiş ilk gün nasıl geçiyor bakalım
dün sana öyle sevindim ki anlatamam kan testin nasıldı canım kaç çıktıı değerin
maşallah ne uğurlu bir topikmiş burası bir sürü hamiş haberleri var..darısı kısmetse bize inşallah.hapsuu listede adım yok eklermisin.29 kasım.
teşekkür ederim cnm hayırlısı bakalım..en kesin kan testi oluck insan inanamıyor...
canım ya 2 gundu sabah mıdem blanıyodu bugun bıraz daha artı :) bebiş baya zorlayacak beni oyle gosterıyo ama olsun onun ıcın herseye katlanırım. ya hala ınanamıyorum hamile olduguma bugun doktora gidicem buyuk ihtimal kese gözükmez ama bır umut altan bakıyor doktorum belkı goruruz :) degeirmde 2 gun gecıkmede 501,28 cıktı :) buarada dun sobeledim seni :)
ekledim canım darısı isteyen herkesin başına lıstedekı ve lıstede olmayan tum arkadaslarım umarım bebişlerine en kısa zamanda kavusur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?