Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

günaydın kuzulaarrr
yeni kalktım
güzel bi kahvaltı hazırlıyorum bebişi cok ac bıraktım

günaydın kuzulaarrr
yeni kalktım
güzel bi kahvaltı hazırlıyorum bebişi cok ac bıraktım

canım nasılsın ? ya benim bulantılar şimdiden başladı bebiş bana eziyet cektrmeye niyetli ama olsun onun ıcın herseye katlanırım :)

Hapşuu tatlım yaa baksana tabloya benimki bi garip gidiyo bugün yine yükseldi
Sanırım artık çatlamıştır dimi yoksa ben çatlayacağım 15. gün geldi yavvvvvv

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Canım benim grafikte bir iniyor bir çıkıyor. Sanırım ben erken yumurtladım ve bayram nedeniyle kaçırdım. Çok akıntım vardı ve sivilcelenmiştim. Mikroskop aldım. Onu da tam okuyamıyordum. 22 sinde doktor randevum var. Diycem amca sen beni iyi bir araştır. Ne var ne yok dök ortaya. yoksa ben kendimi dmkücem

3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu da tablom. Akıntı durumları iyice karıştı.

teşekkür ederim cnm hayırlısı bakalım..en kesin kan testi oluck insan inanamıyor...

Heyooo bu aralar hep hamiş haberi alıyoruz. Gözün aydın canımmmm

canım nasılsın ? ya benim bulantılar şimdiden başladı bebiş bana eziyet cektrmeye niyetli ama olsun onun ıcın herseye katlanırım :)

O sıkıntıların bile tadını çıkar canım. İleride kafasına kakarsın seni ne zorluklarla karnımda taşıdım ben diyeeeeeeee

O sıkıntıların bile tadını çıkar canım. İleride kafasına kakarsın seni ne zorluklarla karnımda taşıdım ben diyeeeeeeee

niyetim o canım :) ama inanılmaz hızlı basladı belırtıler bende dun zar zor evi toparlaıdm yemek yaptım tv ızlıyım dedım sonra ve uyudum koltukta esım yatak odasına tv aldı barı yatakta uyurdun dedı bende yanında oturum hehe yanı bos zamanlarımız yatak odasında devam edıcek galiba :)

bizde bu günleri yaşayacak mıyız acaba ya nedense arada bi karamsarlık çöküyo bana batım yaklaşıyo ya sanırım ondan

Ohhh sefan olsun. Prenses ol resmen bu dönemde. Dinlen, naz yap hatta şımar bence. Ömürde kaç kere yaşanır ki bu duygular

bizde bu günleri yaşayacak mıyız acaba ya nedense arada bi karamsarlık çöküyo bana batım yaklaşıyo ya sanırım ondan

canım sizlerde yaşayacaksınız inşallah ben herkes ıcın dua edıyorum sureklı zamanı gelınce olucak benım 4 . ayımda geldi bebişim

merhaba bayanlar ben yeni üyeyim buradaki insanların yorumları okadar icten sıcak samimiki yazamadan gecemedim bende bu ay bekliyorum bakalım 16kasım regli olucam insallah olmam acaba smdi test yapsam cıkarmı cok sabırsızım

canım benim neredeyse 1 yıla yaklaşıyo ama gelen giden yok ne zaman olucak bilmiyorum ki

canım ya hanı dıyorlarla kafana takmadıgında oluyo aynen oyle ben buay sadece zevk almak ıcn beraber oldum oyle yatakta ayak uzatmada kez ya yaptım ya yapmadım oda en fazla 10 dk. hatta bır defasında kapı caldı malım amanda hehe tabı benı ve esımı gulme tutu butun spermler dısa cıktı. oyle gun asırı falan da beraber olmadık. ben sadece ates octum sabahları okadar.

ya nasıl söylesem bilmiyorum ama aslında neden tutmadığını da az çok biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…