kızlar kanı verdm cok heycnlym
teşekkür ederim cnm en kesin sonuç kan testi ile çıkıcak umarım pozitif çıkar...garip bir duygu...tam sevinemiyorum şu durumda daha ya test yanlışsa diyorum...
Canım ya güzel habeler gelıcek senden ben inanıyorum :)
allahm sevınsem bı turlu sevınmese bı
günaydın kuzulaarrr
yeni kalktım
güzel bi kahvaltı hazırlıyorum bebişi cok ac bıraktım
sonucu ne zaman alıcaksın?? inş güzel haberle gelirsin..
günaydın kuzulaarrr
yeni kalktım
güzel bi kahvaltı hazırlıyorum bebişi cok ac bıraktım
Hapşuu tatlım yaa baksana tabloya benimki bi garip gidiyo bugün yine yükseldi
Sanırım artık çatlamıştır dimi yoksa ben çatlayacağım 15. gün geldi yavvvvvv
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
teşekkür ederim cnm hayırlısı bakalım..en kesin kan testi oluck insan inanamıyor...
canım nasılsın ? ya benim bulantılar şimdiden başladı bebiş bana eziyet cektrmeye niyetli ama olsun onun ıcın herseye katlanırım :)
O sıkıntıların bile tadını çıkar canım. İleride kafasına kakarsın seni ne zorluklarla karnımda taşıdım ben diyeeeeeeee
hadi hadi gelsin bebekler:):):)pınarali tebrik ederim
niyetim o canım :) ama inanılmaz hızlı basladı belırtıler bende dun zar zor evi toparlaıdm yemek yaptım tv ızlıyım dedım sonra ve uyudum koltukta esım yatak odasına tv aldı barı yatakta uyurdun dedı bende yanında oturum hehe yanı bos zamanlarımız yatak odasında devam edıcek galiba :)
bizde bu günleri yaşayacak mıyız acaba ya nedense arada bi karamsarlık çöküyo bana batım yaklaşıyo ya sanırım ondan
canım sizlerde yaşayacaksınız inşallah ben herkes ıcın dua edıyorum sureklı zamanı gelınce olucak benım 4 . ayımda geldi bebişim
canım benim neredeyse 1 yıla yaklaşıyo ama gelen giden yok ne zaman olucak bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?