yok canım bısey ıcmyorum hafta sonu gırdı araya doktor ısını napıcm blmyorum
canım yarın eczaneden folik asit al ve gunde bir tane içmeye başla bana doktorum soyledı hem bebegın tutunmasına yardımcı oluyo hem gelişimi için onemli. doktoa gelınce doktorunu ara varsa sureklı gıttıgın ve konus randevu al.
tamam canım doktorum yok arastırıcm daha
kızlar sonucu aldm HAMILEYIMMMMM Degerım 465 ciktı
canım vajınal ult bakmadı degerımı gorunce dusuk dedı hamileliğin ilk günlerinde o nedenle karnımdan baktı kıpırtı var dedı ama hemen cok heycanlanma dedı . 2 gun gecmıs bazen rahmımız tutamaz bebegı ve bız hıc farketmeden dusuruz hanı bazen gecıkmler yasarızya bır nedenı de budur dedi. hamilesin diye kapılma ama agır kaldırma yorma kendini dedi bır hafta sonra gel bakalım tekrar dedi birde sakın uzulme cunku suan sadece ne hamılesın dıyebılırım nede degılsın. keseyi görmemiz lazım. moralim bozuldu yaa
evet buarada kesede iyice belirginleşir :) ama folik asiti ihmal etme sakın buarada !!! bebişlerimiz göbüşümüzde ev yapıyor :)
herkeze cok tesekkur edıyorum allah razı olsun darısı sızlere ıns rabbım herkezn yuzunu guldursn herkezi sobeledm:)
tatlımm hayırlı ugurlu olsuuunn Allah sagsalim kucagına almayı nasip etsin inşallahhkızlar sonucu aldm HAMILEYIMMMMM Degerım 465 ciktı
Kizlar yaa doktordan geldim saskinim keseyi erken oldugu icin goremedik. Hemen heycan yapma dedi doktorum 10 gun sonra hasta olmazsan gel dedi. Moralim bozuldu.
tatlımm hayırlı ugurlu olsuuunn Allah sagsalim kucagına almayı nasip etsin inşallahh
şekerim ilk gittigimde benimde görünmemişti yaa 8 gün sonra gittigimde minnacık nokta görünmüştü
inşallah haftaya bugünde kalp atışlarını dinlemeye gidicem
canım ya inşallah benimde haftaya minnacıkta olsa görür :) ay canım ya o gune ıkımızden de guzel haberler gelıcek sen kalbını dnleyeceksın bende bebısımın kesesını göreceyim
inşallah canım benim inşallaaahhh
bukadarıyla kalmıcak Allahın izniyle temmuzdada kucagımıza alcaz kuzucukları
canım ya inşallah benimde haftaya minnacıkta olsa görür :) ay canım ya o gune ıkımızden de guzel haberler gelıcek sen kalbını dnleyeceksın bende bebısımın kesesını göreceyim
hayatım hamilemisin aşk olsun nezaman yaptın testi ayyyyyyy çok sevindim bitanem çok sevindim öpüyorum inan duygılandım darısı benim başıma biliyordum hapsuuu hamile diyordum kendime
hayatım hamilemisin aşk olsun nezaman yaptın testi ayyyyyyy çok sevindim bitanem çok sevindim öpüyorum inan duygılandım darısı benim başıma biliyordum hapsuuu hamile diyordum kendime
hayırlı olsun bitanem inan çok sevindim bendwe bugün olacaktım ya daha olmadım ne olur böyle canı yürekten duaa et bana tebrik ederim aaaayyy vallahi billahi çok sevindim öpüyorum seni allahım inşallah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder
hayırlı olsun bitanem inan çok sevindim bendwe bugün olacaktım ya daha olmadım ne olur böyle canı yürekten duaa et bana tebrik ederim aaaayyy vallahi billahi çok sevindim öpüyorum seni allahım inşallah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder
dün öğrendım canım kan degerım 501 cıktı bugun doktora gıttım keseyı goremedım degerım dusuk dıye doktorum bana erken test yaptıgımı nsoyledı bır hafta sonra gel tekrar bakaıl keseyı gorelım falan dedı moralım bozulmustu basta ama sımdı duzeldı bır hafta sonra degerım yukselecek ınsallah
hapssssssuu çok yaşa emi bebişinle canım benim 41 kere maşallah sana bitanem ya tatlım şimdi ben olmadım senin kaç gün geçti günün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?