Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

yok canım bısey ıcmyorum hafta sonu gırdı araya doktor ısını napıcm blmyorum

canım yarın eczaneden folik asit al ve gunde bir tane içmeye başla bana doktorum soyledı hem bebegın tutunmasına yardımcı oluyo hem gelişimi için onemli. doktoa gelınce doktorunu ara varsa sureklı gıttıgın ve konus randevu al.

pnrali sonucun güzel canım maşallah kat kat artar inşallah canım kendine dikkat et bebişe ii bak eltimin doğumu yakın 1 kaç hafta kaldı bu akşam beşiği gelecekmiş netten gösterecek heyecanlandım bana ne oluyorsa anlamadım ya allahım ezanda okunuyor ne olur şu okunan ezanlar hürmetine olmayan herkeze hayırlısından nasip et ya rabbi

Ben size demedimmi test yapııınnn diye içime doğmuş demekki sizi gidi gebeşler siziii
Hadi bakalım gözünüz aydın Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın kucağımıza almayı nasip etsin. Daha çooookkk stresli günler yaşayacağız durun bakalım daha yolun başındayız

tamam canım doktorum yok arastırıcm daha

kızlar sonucu aldm HAMILEYIMMMMM Degerım 465 ciktı

gözün aydın cnm darısı başımıza

cnm üzme kendini dualarım seninle inşallah herşey yoluna girer bir sorun çıkmaz....

herkeze cok tesekkur edıyorum allah razı olsun darısı sızlere ıns rabbım herkezn yuzunu guldursn herkezi sobeledm:)

evet buarada kesede iyice belirginleşir :) ama folik asiti ihmal etme sakın buarada !!! bebişlerimiz göbüşümüzde ev yapıyor :)

Canım hiç heyecan yapma. Benim ilk hamileliğimde karnımdan bakmıştı görememişti. Sonra vaginal ultrason ile baktı. Daha cok erken tabi ki karnından baksa göremez. Böyle acaip acaip konuşup insanın sinirini bozuyorlar

kızlar sonucu aldm HAMILEYIMMMMM Degerım 465 ciktı
tatlımm hayırlı ugurlu olsuuunn Allah sagsalim kucagına almayı nasip etsin inşallahh

Kizlar yaa doktordan geldim saskinim keseyi erken oldugu icin goremedik. Hemen heycan yapma dedi doktorum 10 gun sonra hasta olmazsan gel dedi. Moralim bozuldu.

şekerim ilk gittigimde benimde görünmemişti yaa 8 gün sonra gittigimde minnacık nokta görünmüştü
inşallah haftaya bugünde kalp atışlarını dinlemeye gidicem

canım ya inşallah benimde haftaya minnacıkta olsa görür :) ay canım ya o gune ıkımızden de guzel haberler gelıcek sen kalbını dnleyeceksın bende bebısımın kesesını göreceyim

canım ya inşallah benimde haftaya minnacıkta olsa görür :) ay canım ya o gune ıkımızden de guzel haberler gelıcek sen kalbını dnleyeceksın bende bebısımın kesesını göreceyim

inşallah canım benim inşallaaahhh
bukadarıyla kalmıcak Allahın izniyle temmuzdada kucagımıza alcaz kuzucukları

inşallah canım benim inşallaaahhh
bukadarıyla kalmıcak Allahın izniyle temmuzdada kucagımıza alcaz kuzucukları

amin canım yaaa moralım nasıl bozulmustu doktordan cıkınca anlatamam. ama duzeldım daha erken oldugu ıcın gormedık cunku.. salı gunu degrımde yuksek cıkıcak 9 ay sonrada cıglık ata ata doğurucagız

hayatım hamilemisin aşk olsun nezaman yaptın testi ayyyyyyy çok sevindim bitanem çok sevindim öpüyorum inan duygılandım darısı benim başıma biliyordum hapsuuu hamile diyordum kendime

hayatım hamilemisin aşk olsun nezaman yaptın testi ayyyyyyy çok sevindim bitanem çok sevindim öpüyorum inan duygılandım darısı benim başıma biliyordum hapsuuu hamile diyordum kendime

hayırlı olsun bitanem inan çok sevindim bendwe bugün olacaktım ya daha olmadım ne olur böyle canı yürekten duaa et bana tebrik ederim aaaayyy vallahi billahi çok sevindim öpüyorum seni allahım inşallah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder

dün öğrendım canım kan degerım 501 cıktı bugun doktora gıttım keseyı goremedım degerım dusuk dıye doktorum bana erken test yaptıgımı nsoyledı bır hafta sonra gel tekrar bakaıl keseyı gorelım falan dedı moralım bozulmustu basta ama sımdı duzeldı bır hafta sonra degerım yukselecek ınsallah

maşallah bitanem alkışlıyorum seni topik uğurlu geldi inşallah banada uğurlu gelir

canım ınsallah sende guzel haberler alırsın ama test ıcın bekle bır kac gun oyle yap

hapssssssuu çok yaşa emi bebişinle canım benim 41 kere maşallah sana bitanem ya tatlım şimdi ben olmadım senin kaç gün geçti günün yani

hapssssssuu çok yaşa emi bebişinle canım benim 41 kere maşallah sana bitanem ya tatlım şimdi ben olmadım senin kaç gün geçti günün yani

canım 9 uydu batım. bugun 11 ı yani 3 gun gecti canım henuz :) inşallah gelısımı de iyi olur artar degerım her gun bıraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…