Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

iyi canım kurtulmana sevındım :) tasındıktan sonra bızı unutma sakın tamamı :)

sizi unutmak mümkün mü ya hep aklımdasınız..sen hamile misin yaa çoook sevindim canım benimde 1 hafta var bata ama hiç umutlu değilim bu aydan pek çalışamadık artık evi yerleştirince hız vericem çalışmalara sen kimi ebeledin bakalım

Hoşgeldin canım keyifler nasıl,
Hadi hayırlı olsun sevindim senin adına Malatyaya gidiyorsunz sanırım
Yeni kent yeni ev veeee bir bebekkk sana bu ay inş rabbim göndersin :)

canım benim ağzından bal damlıyor inşallah canım ya izne gelince kötü oldum herkes bebek yok mu diyor:2:

canım hıc bellı olmuyor bende beklemıyorudm bu ay bılıyosun yazmıstım arada hatta esım korunmustu vs. ama oldu ıste cok sukur sen hemsıresın ya ben 2 gungecıkmede tahlıl yaptım 501 vıktı dr dusebılır deger dıye korkuttu sence nasıl deger gercı yarın yenısını yapıcam bakalım ne kadar yukselmıs.

gonlum hepımınız sobelemek ıstıyor ama 2 kısıyı sobeleyebıldıgımden yokh ve carmellia yı sobelemıstım :) ucuncu de sen ol hadi :)

hayır canım değerin 2 gün gecikmeye göre gayet iyi çıkmış benimki 26ydı biliyorsun çok düşüktü sen moralini bozma sakın düşmez değerin inşallah

hayır canım değerin 2 gün gecikmeye göre gayet iyi çıkmış benimki 26ydı biliyorsun çok düşüktü sen moralini bozma sakın düşmez değerin inşallah

canım ya inşallah düşmez cok korkuyorum ama ıste deger yuksektı bıraz dıye umudum var yarın sabah sabah kan verıcem 2 3 saat ıcındede sonucu alıcam ınsallah.

canım benim ağzından bal damlıyor inşallah canım ya izne gelince kötü oldum herkes bebek yok mu diyor:2:

Sorma canım bende bıktım sanki 10 yıllık evliyiz yaaa haftasonu bizde bi cemiyete katıldıkta eşimin tüm sülalesi ordaydı
maşallah biri sustu öteki başladı sora sora bi hal oldular
en sonunda dalacaktım birine sanane ulan diye :)))

Hapşuu tatlım bende onu dicektim sana bak yeşim ikimizi sobelemişti,
Sen hamilesinnnnnnnnnnn
Şimdi sende bizi sobeledin inşşş bu ay bizde hayırlı haberler vericez....

inşallah canım ya bende sıkıldım artık marketten ped almak bile zoruma gidiyor:2:

kızlar benim çıkmam lazım arada girmeye çalışıcam inşallah.hapsuu değerini bana mesaj at canım tamam mı merak ederim belki topiğe giremem öptüm hepinizi beni özleyin taam mı

kızlar anlam veremedıgım sap sarı koyu sarı akıntım oldu neden ya ??? ama tuvalet kagıdına geldı sılınce cok korkuyorum...

malatyaya .çıktı canım aileme falan yakın karda kışta nasıl taşınıcam hiç bilmiyorum valla..sen nasılsın bebişin nasıl büyüdü mü
Allah yardımcın olsun canım taşınmak çok zor birde kış şartlarında daha zor olur ama çabuk atlatırsın inş..bebişim büyüdü teyzesi ellerinden öper :))

kızlar anlam veremedıgım sap sarı koyu sarı akıntım oldu neden ya ??? ama tuvalet kagıdına geldı sılınce cok korkuyorum...

canım akıntı çok oluyor zaten sen fazla takılma yeterki rengi kırmızı olmasın..hem sen nie bu kadar karamsarlık yapıp bebeğini üzüyosun kızıyorum bak..

İstermisin sana gelsin ikizlerrrr
valla olabilir canım :) keseyı gorunce ogrenıcem ınsallah

canım ya akıntının rengı acayıptı ılk kez boyle renk gordum bırde kasıgımda sancı var dıye panıkyaptım off keseyı gormeden rahat yok bana canım yaa ama kaısk agrısı normal deıl mı ?? ama adet sancısı gıbı oldu sımdı

canım ya cooook sevindim ay darısı başıma inşallah :)) bu defaya gıdısınde pıt pıtları duyarsın ınsallah :)

canım çok normal ben ne kasık ağrıları çektim ha geldi ha gelicek derken bebek geldi işte şimdi diosun keseyi göreyim rahatlıycam cııkk rahatlamıycaksın bide kalp atışlarını duysam diyeceksin işte o zaman korkuların bitecek :)) ama emin ol bu süreç bitecek sıkma tatlı canını..
ben dr sormuştum ağrıları bebek yerleşiyor demişti bide rahim gebeliğe hazırlanıyor nasıl bulantılar olduğu zaman ümitleniyoruz bu ağrılarda bir ümit canım bebiş evinin temelini hazırlıyor :)))

canım ya cok saol sizinle konusunca moralim cook düzeliyor. siz olmasanız ben ne yapardım. ama dedıgın gıbı bu endıse hıc bıtmıycek once kese sonra kalp atısı derken gelısımı ıcın endıse edıcez yaa annelık duygusu artık endıselerle yasayacagız.

hep bir endişe devam ediyor işte şimdi 12. haftasında 2li test yapılcak sonra 3 lü test sonra sonra sonra...hep bi endişe gidicek :)) Allah sağlık versin yeterki napalım sonucu güzel olsun yeterki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…