Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Kzılr bir de bişey sorucam ben...bu gebelik testi ile hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarım, testi sabah saatlerinde mi yapıyorlar acaba...akşam veya günün başka saatlerinde yapılınca sonuç etkileniyor mu..sabah saatlerinde yapılması tavsiye edilir diyor da testler de.

canım eger adet gunundeysen yada bır ıkı gun gectıyse sabah ıdararı ıle tavsıye edılyor eger 10 gun gectıyse gunun her saatı olabılır ben gecıkmenın 2 gununde oğlen yaptım ama 3 saat tualate gıtmedım :) gec dollenme olunca gec cıkıyor sonuc bunuda belırteyım.

canım işte geçen ay 13 ünde geldi ama 14 ü gibi sökülmeye başlamıştı adetim..akşam ayın 15 i akşamı da test yaptım..ben bekleyeyim de bir kaç gün daha...diyorum ya umut etmek güzel ama hayal kırıklığı kötü ( allah her isteyene versin...sizlere de hayırlı bebişler nasip etsin...

Kızlar aklıma takıldı bileniniz varmı yada fikri olan varsa cevap verebilirmi?

hamile iken bacak bacak üstüne atmayın derler.şu aşamada daha çok yeni ya bizim acaba bir problem olurmu ben unutuyorum atıyorum ya masa başında farkında olmadan:26:

artık keşke biz de bunları konuşuyor olabilsek...allahım nazarlardan korusun canım.bize de nasip etsin ((

canım inşallah guzel haberlerle donersın malesef bu iş sabır işi :)

Ohh ohhh yandannnnnn sol kasığım sızlıyoo ohhh sağdan soldannnnnn

canım nasıl bır sızlama batma seklınde mı ???

Çok şiddetli değil sancı gibide değil ama böyle bi önce hafifçe batıyo sonra ince ince sızlıyo canım,
Bide böyle nabız atar ya pıt pıt etti resmen bugün oldu 2 defa, sol tarafımda oluyo

Çok şiddetli değil sancı gibide değil ama böyle bi önce hafifçe batıyo sonra ince ince sızlıyo canım,
Bide böyle nabız atar ya pıt pıt etti resmen bugün oldu 2 defa, sol tarafımda oluyo

ay canıım ya bende de olmustu oyle umuitlendirmekte istemiyorum ama inşallah hamılesındır.

ay canıım ya bende de olmustu oyle umuitlendirmekte istemiyorum ama inşallah hamılesındır.

Ayy canım bende dinlemiycem kendimi diyorum ama olmuyorrr
anlaşılmıcak gibi değildi görsen pıt pıt etti böyle ararda 3 kez fln,
İnşşş sebebi bebiştir...
Bi yandan da diyorum daha varsa bile anca yerleşiyodur rahime ayın 10 unda çatlamış gözüküyo tablomda yumurtam
öyle değilmi 7 günde yerleşiyo diyolar rahime ama ne bileyim :S

Eki Görüntüle 289422

evet 10 gıbı duruyo hadı canım dualarım seninle inşallah mujde gelir senden

8 gün var daha kuzum ya ay geçmiyor sanki, 24 Kasımda beklenmeyen günüm
bilmem mi canım o beklenen günleri ah ahhh Allahım tez vakitte geçirsin ve güzel haberler al inşşşşş....:124::124:
valla senin koca ne güzel cevap vermiş yani nurgülcüm maşallah diim nazar değmesin hamileliğin tadını çıkarıyorusun inş. hep böyle sürer...

canım hurafe bunlar ilk defa senden duyuyorum yok böle bişi...

Ohh ohhh yandannnnnn sol kasığım sızlıyoo ohhh sağdan soldannnnnn

işallah o batmalar devam eder batarda çıkmazda göbişine bebek olar
cok güzel beddua ettim bak sana

öznurum valla bi rahatım bi iyiymki off nazar deger diyo korkuyorum:26:
saolsunlar annem kardesim falanda hep yokluyo beni yardımcı oluyolar falan

inşallah hep böle gider hatta dogumdan sonrada devam eder

kız şöyle bi fırsat bulup bakayım dedim güldürdün beni ilahiii inşalaahhhh bebek sızılarıdır bunlarrrr ammmiiiiiiiinnnnnnn

Yavrummmm gel sen banaa ben daha çok güldüriiiym seni
Kız ebeleme oyunumuz varya hapşuu beni sobeledi bu ay bende bi gebiş olayım bi seni bi carmellia yı sobelicem allahın izniyle
seçtim bile adaylarımı ona göre hazırlıklı olun
Ay bu umutlarım fos çıkarsa kendime çok gülcem

İnşallaah canım, batsın batsın nasıl hoşuma gidiyor bebişimim gömülüyorrrrrr sanırsam
ah canım yirim onu
Maşallah canım sana allah nazarlardan saklasın hep böyle devam eder inş

Canım Bahar çift hak kullanıp ikimizi ebelemişti. Veee sen de beni ebeledin. Ohhhh ohhhh çifter çifter ebelendim yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii. Sabahlar olmasın

ıyı akşamlar kızlar.... keyıfler ınsallah hep boyle gıder....bende suana kadar gelen yok hamdolsun......yarın regl gunum :18: ne olur benım ıcınde dua edın......ınsallah hamıleyımdır......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…