Kzılr bir de bişey sorucam ben...bu gebelik testi ile hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarım, testi sabah saatlerinde mi yapıyorlar acaba...akşam veya günün başka saatlerinde yapılınca sonuç etkileniyor mu..sabah saatlerinde yapılması tavsiye edilir diyor da testler de.
canım eger adet gunundeysen yada bır ıkı gun gectıyse sabah ıdararı ıle tavsıye edılyor eger 10 gun gectıyse gunun her saatı olabılır ben gecıkmenın 2 gununde oğlen yaptım ama 3 saat tualate gıtmedım :) gec dollenme olunca gec cıkıyor sonuc bunuda belırteyım.
kızlar aklıma takıldı bileniniz varmı yada fikri olan varsa cevap verebilirmi?
Hamile iken bacak bacak üstüne atmayın derler.şu aşamada daha çok yeni ya bizim acaba bir problem olurmu ben unutuyorum atıyorum ya masa başında farkında olmadan:26:
artık keşke biz de bunları konuşuyor olabilsek...allahım nazarlardan korusun canım.bize de nasip etsin((
canım işte geçen ay 13 ünde geldi ama 14 ü gibi sökülmeye başlamıştı adetim..akşam ayın 15 i akşamı da test yaptım..ben bekleyeyim de bir kaç gün daha...diyorum ya umut etmek güzel ama hayal kırıklığı kötü( allah her isteyene versin...sizlere de hayırlı bebişler nasip etsin...
Ohh ohhh yandannnnnn sol kasığım sızlıyoo ohhh sağdan soldannnnnn
canım nasıl bır sızlama batma seklınde mı ???
Çok şiddetli değil sancı gibide değil ama böyle bi önce hafifçe batıyo sonra ince ince sızlıyo canım,
Bide böyle nabız atar ya pıt pıt etti resmen bugün oldu 2 defa, sol tarafımda oluyo
ay canıım ya bende de olmustu oyle umuitlendirmekte istemiyorum ama inşallah hamılesındır.
Ayy canım bende dinlemiycem kendimi diyorum ama olmuyorrr
anlaşılmıcak gibi değildi görsen pıt pıt etti böyle ararda 3 kez fln,
İnşşş sebebi bebiştir...
Bi yandan da diyorum daha varsa bile anca yerleşiyodur rahime ayın 10 unda çatlamış gözüküyo tablomda yumurtam
öyle değilmi 7 günde yerleşiyo diyolar rahime ama ne bileyim :S
Eki Görüntüle 289422
evet 10 gıbı duruyo hadı canım dualarım seninle inşallah mujde gelir senden
bilmem mi canım o beklenen günleri ah ahhh Allahım tez vakitte geçirsin ve güzel haberler al inşşşşş....:124::124:8 gün var daha kuzum ya ay geçmiyor sanki, 24 Kasımda beklenmeyen günüm
valla senin koca ne güzel cevap vermişkaynanamın agzını büzsem görümcem carlar
dün diyoki bana biz annemle düşündük senin ikiz yapmana karar verdik köyün nüfusu azalıyo
kocam sagolsun bi cevap verdi hepsi bön kaldı.. siz bana önceden söylicektiniz tohuu ona göre atcaktık dedi
benimki 3 sokak yukarıda ama yokuş inip cıkması zor geldigi icin gelmiyo bize sevmiyo evimizi bende çok üzülüyorum gelmiyo diye
zaten o gelip cocuguma bakmak istemez onlar bi tuhaflarbenim annem saolsun tay gibi hala valla ben onun kadar hareketli degilim
valla benim yatakta bi güzeldikii uufff..
oda loş fazla ışık almıyo yorgan üzerine battaniye kombiyide iyice acmıs benim kocaaa annaaamm kalkamadım yataktan
canım Allah seninde baharında yardımcısı olsun.. benim sadece 1gün bulantım oldu sinirden agladım
şimdi cok iyiyim Allahıma şükür
iyiym tatlım.. hala kahvaltı yapıyorum
sen nasılsın.. göbişin içindeki ne durumda
Kızlar aklıma takıldı bileniniz varmı yada fikri olan varsa cevap verebilirmi?
hamile iken bacak bacak üstüne atmayın derler.şu aşamada daha çok yeni ya bizim acaba bir problem olurmu ben unutuyorum atıyorum ya masa başında farkında olmadan:26:
kız şöyle bi fırsat bulup bakayım dedim güldürdün beni ilahiiiinşalaahhhh bebek sızılarıdır bunlarrrr ammmiiiiiiiinnnnnnn
işallah o batmalar devam eder batarda çıkmazda göbişine bebek olar
cok güzel beddua ettim bak sana
öznurum valla bi rahatım bi iyiymki off nazar deger diyo korkuyorum:26:
saolsunlar annem kardesim falanda hep yokluyo beni yardımcı oluyolar falan
inşallah hep böle gider hatta dogumdan sonrada devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?