Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

günaydın herkese
msg38 , flamekiss tebrikler. Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.
hapsu senin nasıl gidiyo hamilelik, pıt pıtlara geldi sıra dimi...
Bu aralar gecikiyo diye batı 25 i yazdırmıştım, ama ateş ölçümüne göre dpo 13 bugün, veeee idrarda pozitifi gördüm.
Aslında dpo 11 de pozitif çıktı idrarda ama inanamadım, farklı marka alayım onunla yapayım dedim. Bugün tekrarladım yine 2.çizgi çıktı.
Bu arada yokh benimde ateşim dün düştü, bugün tekrar yükseldi. Belki sana bir umut olur, hatta gaza gelip test yaparsın belki
373480 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım cok sevindim ya tebrikler sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın ınsallah :) evet canım sıra pıtpıtlara geldı pzartesı gıdıcem doktora ınsallah hersey yolundadır. kan testınu yaptın mı onu da yap degerını ogrenelım :)buarada folık asıt ıcmıyosan ıcmeye basla bırde agır falan kaldırma sakın

çook saol.
Sende inşallah pazartesi kalp atışlarını duyarsın güzel güzel. Ayy her aşaması ayrı bir heyecan, ayrı bir atraksiyon bu bebek olayının.
Kan testini haftaya yaptırırım diye düşünüyorum, acele etmek istemiyorum, değer yükselsin adam akıllı. folik asite başlayalı 6 ay oldu aslında, ama son 2 aydır kesin yok diye düşündüğüm için düzenli içmemiştim, sonucu görünce devam ettim. Dikkat etmeye çalışıyorum kendime, inşallah haftaya kan sonucunu da yazarım buraya.

teşekkür edeim cnm. daha emin değilim az öönce kan verdim geldim. 2de sonuçları alcam. hastenede hemsireyle konuştum. tam adetim geçtiyse 5 haftalıksındır dedi. bakalım, eğer pozitif çıkarsa kanda, birde allahtan bir problem olmazsa, öğrencem bu gün. sen de bir kan testi yaptır. ben sonucu alırsam bugün paylaşırım. hepinizi öpüyoruuummmm

aaaaaaaaaaaaaa bu süper bi haber
çok sevindim canım tebrik ederimmmmm allah kucağına almayı nasip etsin inşş darısı başımıza
vallaahi bak nasıl gaza geldim şimdi demekki dpo 14 olmadn da çıkabiliyomu bu şey yaa
ben o tek çizgiden nefret ettiğim için bekliyorum ama sanırım dayanamıycam canım
bu akşam yada yrn bi test yapsam mı ki :S

Baharcım şu fertility den nasıl davet yollanıyoo bi arkadaşım üye olmak istiyo da bilemedim

güzel haberlerini bekliyoruz öğleden sonra.
ben daha adet bile geçmediği için hemen kan testine gitmek istemiyorum. Bakalım inşallah haftaya kesin haberleri veririm.

saool. daha kanda baktırmadım ama inşallah benimledir bebiş. darısı başına tüm isteyenlerin.
bende aynıyım tek çizgi korkum var:) sadece ilk denememizin olduğu ayda hevesle erkenden yapmıştım testi, çıkmamıştı tabii çook üzülmüştüm. sonraki 3 ayda hep bekledim kırmızıları , hep de geldiler sağolsunlar. Bu aydan da başta umudum yoktu bayram nedeniyle kaçırdım sanıyodum ama kaçmamış sanırım(yani umarım öyledir).
Pek yazmasam da her gün takip etmeye çalışıyorum bu topiği ve ateş topiğini. Ve gördüğüm kadarıyla senden umutluyum..

bu arada ben daha önce denemedim ama
Sharingin altında Referral Program ın altında Invite a Friend diye bir kısım var.
orda Recipient's E-Mail address: diye bir kısım sanırım oraya arkadaşının mail adresini yazman gerekiyor.
Dene bir istersen.

tebriklleeerrrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm

canım sharing kısmının altında invite friend var ordan yapıyosun

gunaydin kizlar yeni hamile arkadaslara allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebislerinizi hep korusun
sabah bir kac ogurmeden sonra mide kalkmam gecti aman daha kotu olmasinda buna raziyim

doktor benden bu testleri istedi kizlar cumartesi gelirken getir diye sizden de istediler mi

tit
heelra falan gibi bisi yaziyo
tsh
hbsh

bunun gibi bisiler yaziyo ama doktorum oyle yazmis ki harfler harfdil cizgi bigi

canım benımya benden de ıstedı tit dediği idrar tahlili tsh falan da tiroitlerle ılgılı buyuk ıhtımal kan degerını demırını falan da yazmıstır onemlı bunlar hamılelıkte degısıyor ve gerekırse ılac verılıyor benım ablamın demırı cok dusuktu hamılelıgı boyunca demır ılacı ıctı :)

kizimda da yapmisti canim bana bu testleri
hersey iyi cikmisti oozaman bebek 16 hafta olunca kan ilaci vermisti gerekir diye
persembe gidip yaptiricam testleri insallah bi sorun cikmasa
insallah iyi cikar hersey hepimiz uzulmeden bebeklerimize kavusuruz

canım temiz cıkar merak etme :)

benim burnum aicakmis gibi oluyo ya canim ozamanda ogurucek gibi oluyorum usutum galiba gece cok terledim bende uzerimi hep actim burnumun akicak olmasi midemi kaldiriyo uffff evi az toplayalimda apartmanimizin alt sogaginda pazar var oraya gidelim kizimla evde sebze kalmadi alalim

kızlar kendime plates programı buldum yasasın su 3 ayı atlatayım doktorum ızın verırse baslıycam :)

Ne güzelllll süper olur bence canım

evet canım normalde spora gıdıyodum cocuk yapma kararı alınca bıraktım cunku salonda aletlerle calısıyordum ordakı egıtmenım bırakmamı onerdı hamıle kalırsam farkında olmadan dusuge sebeb olabılrı dıye platese basla ıstersen dmıstı tembellıgımden baslamadım ama bunalıma gırdım resmen hemen su rısklı donemı atlatayım baslıycam hamılelere ozel buldum fızyoterapıst yaptırtıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…