Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bende evlenirken o aşamalarda offff bitse bi an önce şu işkence diyodum nikah salonundan çıktık ohhhh be dedik ama ben şimdi o günler yine gelsin istiyorum DD bazen gelinlik modelleri bile baktığım oluyo :89:

kızlar ne buldum...

Kendini çok zorlama, en güzel şeyler onları en az beklediğinde olur....(marquez)

valla işte cok yoruldum bugun oyle bırde uyku halım var kı ne yapacagımı bılemıyorum eve gıdınce bakıp bulacam bırseyler. offf ev hanımlıgından nefret edıyorum

kızlar ne buldum...

Kendini çok zorlama, en güzel şeyler onları en az beklediğinde olur....(marquez)

Bir de mevlananın vardı öyle bir sözü "İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin ya da, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur"

yumurtlama bıttıkten sonra bız heycandan ölecez nerdeyseee adet olcak mıyım bebek olcak mı bılmem ne vs.. beklememek elde mı acaba

ah cnmmm benımde kafamda gıtmıor ya ondan artık gebelıkle ılgılı konusmak yerıne baska seyler konusuoruz burda :) takmamak ıcın bakalım nekedr basarıcaz yoksa ıcımde volkan patlıooooo

ah cnmmm benımde kafamda gıtmıor ya ondan artık gebelıkle ılgılı konusmak yerıne baska seyler konusuoruz burda :) takmamak ıcın bakalım nekedr basarıcaz yoksa ıcımde volkan patlıooooo

herkesın oyle bellı etmemeye calıssa da :) senın bat ne zaman canım :)

balık fikrinden vazgecildi akşama kaynanamlardayız

yemegimizi yer hemen eve geliriz işimiz var işimiizz

buarada aranızda istanbul/avr dan olan var mı?

bir de şu var kıslar:

beklediğimiz şeyler, tam da ondan vaz geçtiğimiz anda gerçekleşir. bu hayatın ''sen bakarken soyunamıyorum'' deme şeklidir.

ya ben ne yapsam bilmiyorum ki yola çıkıcaz kocacım gelmiyordu ben otobüsle gidicektim bende geliyorum dedim yemekten kurtuldum diyordum ama ne yapsam ya şimdi pratik sancımda var malum :44:

ya ben ne yapsam bilmiyorum ki yola çıkıcaz kocacım gelmiyordu ben otobüsle gidicektim bende geliyorum dedim yemekten kurtuldum diyordum ama ne yapsam ya şimdi pratik sancımda var malum :44:

tavuk budu kusbası dograt bi güzel baharatla at tavaya azıcıcık minnnacıkta yag koy bitti

Menemen :)
Hayat kurtarıcııııı valla

yok daha sole bısıler dersen su sosyete mantıları satılıyorya ondan al pişir ustune sarımsaklı yogurt yagda kızart nanelı pılpıberlı sonra dok ustune yanınada yap coban salata yeter sıze en kotu ıhtımal

offffffff bu da güzelmiş yaaaaaaaaaa Allahım Allahım

kızlar bugün kan testim çıkacaktı makine bozukmuş çıkmamış sinir oldum.bir an önce emin olmak istiyordum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…