ay koptum ya ama bende utanırım ya bizim her iki tarafta tutucu yani görünce bir Allahümmesabirin çekerlerdi
geeçip gitti ama en özel günümü hatırlamak dahi istemiyorum
evet ya bende aynısını diyorum çünkü gelinle damatı piste alıyoruz diyor ben çıkmak istemiyorum nereye çıkıyorum o iğrenç gelinlikle bende sonra formül buldum ön kısmı tutup kaldırdım hani yüreyemiyormuşum gibi sonrada hiç oturmadım halay başı bile çektim ha kocamla kavga ettiğimi ben ayrılacam salona gitmek istemiyorum diye tutturduğumu anlatmak istemiyorum
kızlar ne buldum...
Kendini çok zorlama, en güzel şeyler onları en az beklediğinde olur....(marquez)
kızlar ne buldum...
Kendini çok zorlama, en güzel şeyler onları en az beklediğinde olur....(marquez)
dogru söze nedıyebılırızkı
yumurtlama bıttıkten sonra bız heycandan ölecez nerdeyseee adet olcak mıyım bebek olcak mı bılmem ne vs.. beklememek elde mı acaba
ah cnmmm benımde kafamda gıtmıor ya ondan artık gebelıkle ılgılı konusmak yerıne baska seyler konusuoruz burda :) takmamak ıcın bakalım nekedr basarıcaz yoksa ıcımde volkan patlıooooo
istenmeyen adet gun 12 ekımm son 5gun haha
ya ben ne yapsam bilmiyorum ki yola çıkıcaz kocacım gelmiyordu ben otobüsle gidicektim bende geliyorum dedim yemekten kurtuldum diyordum ama ne yapsam ya şimdi pratik sancımda var malum :44:
ya ben ne yapsam bilmiyorum ki yola çıkıcaz kocacım gelmiyordu ben otobüsle gidicektim bende geliyorum dedim yemekten kurtuldum diyordum ama ne yapsam ya şimdi pratik sancımda var malum :44:
dün yaptı kocacım tavuğu sağolsuntavuk budu kusbası dograt bi güzel baharatla at tavaya azıcıcık minnnacıkta yag koy bitti
Menemen :)
Hayat kurtarıcııııı valla
yok daha sole bısıler dersen su sosyete mantıları satılıyorya ondan al pişir ustune sarımsaklı yogurt yagda kızart nanelı pılpıberlı sonra dok ustune yanınada yap coban salata yeter sızeen kotu ıhtımal
offffffff bu da güzelmiş yaaaaaaaaaa Allahım Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?