Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

kızlar ya ben çok kötü oldum burnum silmeken acıyor ilaçta içemiyorum ( varmı bana önerisi olan acaba acile gitsem bi tahlil falan yaptırsammı diyorum yaparlarmı??gebelikten şüphelenmiyorum ama hala reglde olmayınca işte böyle saçma sapan düşüncelere kapılıorum..

bol limonlu bi sıcak su iyi gelir diye düşündüm. ama ilaç almadan bence bi tahlile git müsaitsen. ne olur ne olmaz. bazen süpriz yapıo minikler biliosun

koş hala vakit varken bi tahlil yaprtırda güzel haberlele gel
bugün bi bebiş haberi alalımm

Cnm kotuysen eger dr git hamilelik suphesi var adetim gecikti de gerekli tahlili yapar ve ona gore ilac verir buarada jinekologunun numarasi varsa ara sor . Bunun disinda benim drum bana sunu onermisti luru inciri az suda hasliyosun sonra kasiklabiraz ezip ozunu cikartiyosun suya icine bal koyum iciyosun bunun disinda su ic bol bol nane limon ic

ben eylül topiğine yazdırmıştım ismimi buna yazdıramadan idrar testi pozitif çıktı yani bu topikten sayılırım

ohooo baya sayfa ılerlermıs ben bı gıdem odamdakı esyaları durem dedım :) masaalllahhhh

ah sımdıde yemek yapıcam bakam haydı hayırlısı

[QUOTyE=Nurgulce;21210786]sanki 2 bayan hamiş oldugunu söylemişti isim listemizden degildiler herhalde [/QUOTE]

Olabilir canim gozumden kacmis galiba o arkadaslai da tebrik ediyorum darisi bizlerin basina

canım ne kadar günün geçmişti bilmiyorum ama benim sonuç negatif çıkınca hemşire bir tanıdığa sormuştuk değer yükselir mi geç döllenme olabilir mi diye o da üçgün bile olsa döllenebilir çıkar değer yükselir demişti bence yaptır çıkar diyorum ben ama yine de sen bilirsin grip içinse sıradan tavsiyeler verebilirim işte bol nane limon falan ya da tavuksuyuna çorba yine bol limonlu grip bir hafta sürüyo ne yaparsan yap başkada nası tavsiyede bulunabilirim bilmiyorum ki yine de bi git acile tahlil yaparlar eğer yoksa ağrın varsa başağrısı falan ağrıkesici yapıp gönderirler çok geçmiş olsun

Yaaa oznurcum niye gidip bi kan tahlili yaptırmıyorsun valla çatlatırsın adamı biz burda senden daha çok heyecanlanıyoruz vallaaa
Hala adet olmadım diyosun bi de ateşinde yüksektir şimdi senin hee????

BENİM UMUTLARIM YEŞERDİ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ÇARŞAMBA GÜNÜ HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ÇOK HEYECANLIYIM
SİZİNDE UMUTLARINIZ YEŞERMESİ DİLEĞİYLE

Tebrikler canim cok sevindim saglikli birsekilde kucagina alirsin insallah

BENİM UMUTLARIM YEŞERDİ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ÇARŞAMBA GÜNÜ HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ÇOK HEYECANLIYIM

ben eylül topiğine yazdırmıştım ismimi buna yazdıramadan idrar testi pozitif çıktı yani bu topikten sayılırım

kızlar gözünüz aydııııınn

darısı basımıza inşallahh daha benim bata çok var zor sabredihyorum:44:

Tebrikler canim saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin darisi basimiza guzel haberler artsin hepimiz mutlu olalim

maşallah maşallah Allah nazardan korusun Allah sağ salim bebişinizi kucağını almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına ay düğün moduna girdim ya ben takı merasiminde derler darısı oğluna kızına diye birden öyle hissettim yaaaa

kızlar şimdi doktorumla görüştüm 2 gün adetim gecikti idrarda baktım ama gebelik çıkmadı dostınex vermiştiniz adetimi gecikirebilirmi dedim hayır geciktirmez dedi , peki idrarda çıkmama olasılığı varmıdır dedim evet çıkmayabilir dedi , dedim şuan ağır bi grip geçiriyorum ilaç kullanamıyorum dedim bi kan testi yaptırıp baktırabilirsin ve kullanabileceğin ağır olmayan ilaçlar var dedi , ay heycan yapmıycam heycan yapmıycam :18::18:

Canim bende heycan yaptim insallah guzel haberlerin gelir mujde verirsin bize hadi durma test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…