ben öle edıom bazen zor gelıor yemek yapmak
yanınada ezogelın corbası pısırıom ohhhnapalım kadın olmak böle bırsey yaaaa
kızlar selam..
benim bat 26 eylüldü. yani geçeli 11 gün oluyor ama 5 ve 7. günlerde test yaptım . tek çizgi çıktı hala tık yok ne bu şimdi anlamadım....ne yapıcam şaşırdımda? kan testine mi gitsem
kızlar selam..
benim bat 26 eylüldü. yani geçeli 11 gün oluyor ama 5 ve 7. günlerde test yaptım . tek çizgi çıktı hala tık yok ne bu şimdi anlamadım....ne yapıcam şaşırdımda? kan testine mi gitsem
kan testi yaptırrhadi hayırlısı
yarın cesaretimi topliyimde gidiyim..kan tutuyoda beni:)
aarkadaşlar ben hergün ada cayı içiyorum östorejen için çok önemliymiş benim düşüktü umarım bu ay çıkar..
Oh be sonunda buldum topiği.Nasılsınız arkadaşlar?
yanına birini al koluna bakmadan onla konus ama konu hararetli olsunhiç anlamazsın bileben öyle yapıyorumda
kızlar selam..
ehü kardeşimi alıyım gideyim hayırlısı kızlarrrr inşallah pozitif olurrr olmazsada birlikte bu ayı bekliciz artık
canım benim inşallah her şey istediğin gibidir benim 5. günüm ancak geldi öyle büyük bir yıkım yaşadım ki bak yine aklıma geldi af Allahım nasılda ümitlenmiştim inşallah sen müjdeli haberi alırsın
inşallah 3. bebiş haberi senden gelir
3 oldu demi hamişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?