Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

haşlanmıs patatesi tereyagında bi güzel ezdim sonra üzerine bide yumurta kırdım

kahvaltı yapmamıstım ögle yemeyinede ne bulduysam degerlendirdim işte

ben öle edıom bazen zor gelıor yemek yapmak
yanınada ezogelın corbası pısırıom ohhh napalım kadın olmak böle bırsey yaaaa

Alışamadım şu ev kadınlığına işten gel koştur koştur yemek yap ay hani birde becerikli olsam dert değil yani yaparsın iki dakkada ben napsam diye düşünene kadar vakit gelip geçiyo bi de üstelik elim bir ağır ki sormayın gitsin yazık kocama yaaaa Allahtan anlayışlı o da benimle girer mutfağa aynı saatte geliyoruz eve canım benim hiç gocunmaz ya Allah razı olsun başkası olsa oooooohooooo beni çekmezdi valla becerik yok ki bende kabul ediyorum yani ama kocama çaktırmıyorum tabi kendi içimde kabul ediyorum bu meseleyi

anam kızlarrr canım çok sıkılıyo yahuuuuuuuuuuuuuu boş boş oturmak çok sıkıcıııııııı:26:

kızlar selam..

benim bat 26 eylüldü. yani geçeli 11 gün oluyor ama 5 ve 7. günlerde test yaptım . tek çizgi çıktı hala tık yok ne bu şimdi anlamadım....ne yapıcam şaşırdımda? kan testine mi gitsem

burçların kötü yanlarını yazmışlar ama hiç alınmadım üstüme

AKREP: Sen hele sen! Tuhafların içinde en tuhaf olan! içten pazarlıklı, kıskanç, ahlâk anlayışı sıfırın altında! Çoğu Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiğini duymuş muydun?

kan testi yaptırrhadi hayırlısı

ben nete çok nadir giriyorum ama genelde te.den takip ediyorum hepinize hatta hepimize dau ediyorum imşallah bu ay herkezz hamişş olurrr

aarkadaşlar ben hergün ada cayı içiyorum östorejen için çok önemliymiş benim düşüktü umarım bu ay çıkar..

Arkadaşım valla bu 26 eylül de bir sıkıntı var.Benim de 26 eylüldü,Mavusun da.Ben gebeymişim ama düştü.Mavusun da testler negatifti ama adet te olmamıştı(Gerçi son durumu bilmiyorum adet oldu mu haberim yok)Bence sen bir kan testi yaptır ne olur ne olmaz.Gebe değilsen de bu kadar uzaması normal değil.Önce bir idrar testi de yapabilirsin bazılarında geç görünüyor çünkü.

aarkadaşlar ben hergün ada cayı içiyorum östorejen için çok önemliymiş benim düşüktü umarım bu ay çıkar..

canım ben bunu annemden de biliyorum, annem hamile kalmak istiyosan adaçayı içme der. hatta adetinin erken olmasını istiosan 1 hafta filan adaçayı içince erken gelir adet ve içmeye devam edersen kanaman çok olur ve adet günlerin kısalır. bence buna devam etme canım . bak nette de şöyle yazıyor :

çeşitli bitki çayları, örneğin adaçayı, sinameki, fesleğen, keten tohumu, ahududu çayı gibi çaylar sıkça tüketildiğinde düşük yapma riskini, gebelikte kanama riskini ve rahim kasılmalarını artırarak erken doğum yapma riskini artırabilmektedir.

canım benim inşallah her şey istediğin gibidir benim 5. günüm ancak geldi öyle büyük bir yıkım yaşadım ki bak yine aklıma geldi af Allahım nasılda ümitlenmiştim inşallah sen müjdeli haberi alırsın

hayırlısı tatlım sende moralını yuksek tut. benbır umut gıdıcem olmzsa bırlıkte devam zaten:) can sıkıcak bısık yok dua edıp rahatca beklıcez. stres yaparsak bebıslerde streslı gelır dımı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…