Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Ayyy heyecan yap bi zahmet yaaa çıldırıcam valla bi kan testi yaptıracaksın alt tarafıııı :84::84::84::84::84::84:

sen yapmicanda biz heycancan çatlicaz

ay inanamıyorum ya şimdi sen hamileysen ben bunu taaaaaaaaaaaa pazartesi öğrenecem bu bana yapılır mı ya
evet evet sen heyecan yapma her şeye hazırlıklı ol benim doktorumun dediği gibi olada bilir olmaya da bilir ay canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

evet hakan sabırlıyı duymuştum iyiymiş .. sendemi kilo verme çabasındasın.. ben veremiyorum en sonunda vazgeçtim .. sait yücebilgine gidiyorum bende

hoşgeldinnn iyiyiz sen nasılsın..

İyiyim canım.Çok aradım topiği sonunda buldum.HAni bana arkadaşından test ismi öğrenmiştin ya,bak ne iyi testmiş hiç yanılmamışım.Olayı anlatayım.Yaptığım testlerde negatif çıkıyordu sen ismini söyler sözlemez gittim gittim aldım ikinci çizgi çıktı silikti ama olsun.Ertesi gün kan testine gittim varmış.Sonrasını zaten biliyorsun.Bundan sonra infodan şaşmam

canım ya bende LABOQUICK kullandım hemde tam 4 tane sonuç negatif 2 gün gecikmesine rağmen hala bi değişiklik yok kırmızılarda yok (

İnşallah güzel haberlerini alırız.Sen heyecan yapma biz yaparız

Hadi hayırlı haberlerle gel bize tatlımmm
akşama haber verirsen iyi olur yaa benim gibi senden haber bekleyenler var

canım benim evde internet yok maalesef bugün yazamazsam yarın eşimin iş yerine gider yazarım olmadı internet cafeye gider sizi aydınlatırım :)))

canım benim evde internet yok maalesef bugün yazamazsam yarın eşimin iş yerine gider yazarım olmadı internet cafeye gider sizi aydınlatırım :)))

E çatlarız yahu.Dönüşte bir yere uğrayıp da yazsan olmaz mı?

ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi akşamlar iyi haftasonları
hayırlı haberi artık pazartesi öğrenirim napayım inşallah o zamana kadar hamile sayısı artar
pazartesi görüşmek üzere kendinize iyi bak

şu an öyle bunaldım ki kıslar anlatamam. evde otu otur içim daraldı. durmadan düşündüğüm tek şey, hamilemiyim, değilmiyim. bu nasıl bir şey, kafayı yemek üzereyim, eşimin gelmesine yarım saat var, çatlıyorum sıkıntıdan. forumda da okuyorum bebek geliyo haberlerini. rabbim herkesin bebeğini bağışlasın, sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin ama sanki ben hiç anne olamıcakmışım gibi. inanın canım çok sıkkın

gorusurzzz sende kendıne ıyı davrannnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…