kızlar şimdi doktorumla görüştüm 2 gün adetim gecikti idrarda baktım ama gebelik çıkmadı dostınex vermiştiniz adetimi gecikirebilirmi dedim hayır geciktirmez dedi , peki idrarda çıkmama olasılığı varmıdır dedim evet çıkmayabilir dedi , dedim şuan ağır bi grip geçiriyorum ilaç kullanamıyorum dedim bi kan testi yaptırıp baktırabilirsin ve kullanabileceğin ağır olmayan ilaçlar var dedi , ay heycan yapmıycam heycan yapmıycam :18::18:
kızlar şimdi doktorumla görüştüm 2 gün adetim gecikti idrarda baktım ama gebelik çıkmadı dostınex vermiştiniz adetimi gecikirebilirmi dedim hayır geciktirmez dedi , peki idrarda çıkmama olasılığı varmıdır dedim evet çıkmayabilir dedi , dedim şuan ağır bi grip geçiriyorum ilaç kullanamıyorum dedim bi kan testi yaptırıp baktırabilirsin ve kullanabileceğin ağır olmayan ilaçlar var dedi , ay heycan yapmıycam heycan yapmıycam :18::18:
Ayyy heyecan yap bi zahmet yaaa çıldırıcam valla bi kan testi yaptıracaksın alt tarafıııı :84::84::84::84::84::84:
canım benim doktorum egepol hakan sabırlı senelerdir tanırım.Daha önce özel muayenesi vardı ama şimdi sgk anlaşmalı hast.ile anlaşmış benim için daha iyi oldu.
Biz daha çalışmalara başlamadık gerçi,bu aysonu yada kasım yumrtl.döneminde başlayalım dedik.Kilo verme aşamasındayımda.
canlarım çıkışıma 1,5 saat kaldı doktoruma yetişemem ama acile gidicem dua edin benim için..
Etmez miyim yaaa en az senin kadar mutlu oluruz bu habere
İnşallah bize vereceksin müjdeyi ben çok inanıyorum
hoşgeldinnn iyiyiz sen nasılsın..
inşaallah canm ya eşim 17:30 alıcak beni Allahım utandırmasın ya(
İyiyim canım.Çok aradım topiği sonunda buldum.HAni bana arkadaşından test ismi öğrenmiştin ya,bak ne iyi testmiş hiç yanılmamışım.Olayı anlatayım.Yaptığım testlerde negatif çıkıyordu sen ismini söyler sözlemez gittim gittim aldım ikinci çizgi çıktı silikti ama olsun.Ertesi gün kan testine gittim varmış.Sonrasını zaten biliyorsun.Bundan sonra infodan şaşmam
inşaallah canm ya eşim 17:30 alıcak beni Allahım utandırmasın ya(
Hadi hayırlı haberlerle gel bize tatlımmm
akşama haber verirsen iyi olur yaa benim gibi senden haber bekleyenler var
canım benim evde internet yok maalesef bugün yazamazsam yarın eşimin iş yerine gider yazarım olmadı internet cafeye gider sizi aydınlatırım :)))
E çatlarız yahu.Dönüşte bir yere uğrayıp da yazsan olmaz mı?
ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi akşamlar iyi haftasonları
hayırlı haberi artık pazartesi öğrenirim napayım inşallah o zamana kadar hamile sayısı artar
pazartesi görüşmek üzere kendinize iyi bak
:)) telefondan girmeye çalışırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?