Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

çarşamba günü aşılama yaptık.inş ekimde mutlu haberler alırım.bu 15 gün nasıl geçecek bilemiyorum :S

sayılı gün çabuk geçer inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah sana bişey sorabilirmiyim aşılama hakkında bende yaptırmayı düşünüyorum ama

kızlar hamiiiileyiııııııııımmmmmm...yuppi:) beta hcg 163 çıktı daha çok yeni..

Öznur çok sevindim hepimiz sevindik.Sağlıkla büyüt canım hayırlı uğurlu olsunBu ikinci tebriğim seni.Site ilkini es geçmişBize de dua et olur mu

tabiki sorabilirsin

sağol canım bu aşılama için doktorun rapor vermesi mi gerekiyor yani doğal yollarla olamaz falan diye yada şu durumundan dolayı aşılama yapılması gerekiyor diye rapor falan gerekiyor mu aşılamayı özeldemi yaptırdın ve ne kadar tuttu fiyatı ve devlet karşılıyo mu acaba ve en önemlisi zor bişey mi aşılama yaptırmak ben normal nuaneyiş bile biraz zor oluyorumda biraz fazla sordum ama kusura bakma

canım sen uzun zamandır deniyodun sanırım doktor sizede böyle bişey önermedimi :44:

tatlıımm cok sevindimmm

ayyy hersey saglıklı gelişir insallah sag salım alırsın kucagına bebişini

ayy hadi darısı baslarımıza yaa bu topik bereketli olcak insallah

Öznur kocam bile çok sevindi

kim bilir senin kocan ne kadar çok sevindiii

hahahaha ne kadar çok sevindirik oldum ben yaa içim çok ümitleniyo böyle haberler aldıkça

Canim tebrikler cooook sevindim bebegini kuxagina saglikli birsekilde alirsin insallah yarin listede buguzel haberi yayinlacam suan cepten gaziyorum. Benim icjnde dua et ve tabii tum arkadaslar icin yupiiii oznur hamile

senin icin erkenden girdim desem yalan olmaz.
Cok merak etmistim. cok sevindim canim umut oldun bize :)
Saglikla al bebisini kucagina :)
darisi bizlere insallah

oooo süper nasıl sevindim sabah sabah allah sağlıkla hamişliği geçirip kucağına almayaı nasip etsin isteyen herkese versin rabbim....

kizlar beni uyku bastiriyor , ptesimi yapsam testi ?
birazda korkuyorum kizimin ilk zamanlari goguslerim yara olmustu cok canim yanmisti
onlar geldi aklima . yine aynimi olur acaba :18: :18: uykudan kaldiramiyorum kendimi sersem gibiyim

kizlar beni uyku bastiriyor , ptesimi yapsam testi ?
birazda korkuyorum kizimin ilk zamanlari goguslerim yara olmustu cok canim yanmisti
onlar geldi aklima . yine aynimi olur acaba :18: :18: uykudan kaldiramiyorum kendimi sersem gibiyim

cnmm günaydın benimde bat pazartesi bu sabah dayanamadım test yaptım ve tabiki tek çizgi ama daha erken olabilir diyorum sabah ateşim 36.9 du inş. düşmez ya(( bence günün biraz geçsin

Günaydın Kızlarrrrr Öznur Hamileymiş çok sevindim ne kadar karamsardı olmadıgı konusunda:):) süper oldu kendım kalmısım gıbı sevındım yaaa

tebriklercanım çokkk sevindimm allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahh... belirtin varmıydı canımm?????

reglıme yaklasık 10 gun var dun basladı goguslerımın agrısı elımı degdıremıyorum o derece agrıyor..uff puff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…