şu an öyle bunaldım ki kıslar anlatamam. evde otu otur içim daraldı. durmadan düşündüğüm tek şey, hamilemiyim, değilmiyim. bu nasıl bir şey, kafayı yemek üzereyim, eşimin gelmesine yarım saat var, çatlıyorum sıkıntıdan. forumda da okuyorum bebek geliyo haberlerini. rabbim herkesin bebeğini bağışlasın, sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin ama sanki ben hiç anne olamıcakmışım gibi. inanın canım çok sıkkın
şu an öyle bunaldım ki kıslar anlatamam. evde otu otur içim daraldı. durmadan düşündüğüm tek şey, hamilemiyim, değilmiyim. bu nasıl bir şey, kafayı yemek üzereyim, eşimin gelmesine yarım saat var, çatlıyorum sıkıntıdan. forumda da okuyorum bebek geliyo haberlerini. rabbim herkesin bebeğini bağışlasın, sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin ama sanki ben hiç anne olamıcakmışım gibi. inanın canım çok sıkkın
yaaaaaaaaaaaaaa neoluyoz yaaaaaaaa umıtlerımızmı bıtıor hayırrrrrrrrrrrr(( lutfen takma bukadr bak nekdr takarsak dusunursek okdr ıstedıgımız sey olacagı varsada olmaz kafanı baska seylerle ugrastırrr lutfen ya cok uzuluom bende bunalımdayım ama elden ne gelır sabır sabır sabır tasına donecez bılıom ama takma dusunmee ((
kiz guzel olunca ne renk olsa yakisiyor tabi:) ama kahverengide ayri guzel durmusEki Görüntüle 269249 Eki Görüntüle 269248
bence beyaz tenlıye sıyahda gusel oluor bak senın sacların böle bence rengınden sıkılmadıysan dursun
gusel yakısmıs sanada sıyah
buda oncekı sac renkı kızın sıyah buda yakısmıs
kahve tonundakıde gusel sen kendın karar ver
Ayni dertten muzdaribiz . maymuna cevirdi beni aptal kuafor ya. bende sakliyorum resimlerimimaşallah yahu burdaki hatunlarda pek güzelmiş katalog resmi gibi çıkmış valla
nurgulce ay hiç sorma benim fotolarımı bir görseniz 3. sınıf bir fotocuda çekilmiş gibi evde bir tane bile düğün resmimi göremezsiniz beni hayır tamam adamlarda haklı malzeme kötü ama ellerindeki kötüyü kötünün kötüsü yapmışlar saklıyorum köşe bucak düğün resmini soranlara şey kem küm deyip geçiştiriyorum rezildi düğünüm ya hatırlamak bile istemiyorum en güzel günüm berbattı
neden yok canim ? kotu motu cektirseydin keske. bizim gibi saklardin kose bucakgene sızın ıyı kotu cırkın bır hatıra resmı var bende oda yok
dogru soze ne denir :)kızlar ne buldum...
Kendini çok zorlama, en güzel şeyler onları en az beklediğinde olur....(marquez)
bence de git canim nasil durdun 11 gun. valla sabrina hayran kaldim . bir muayenede ol bebek degilse bile baska birsey olabilir.kızlar selam..
benim bat 26 eylüldü. yani geçeli 11 gün oluyor ama 5 ve 7. günlerde test yaptım . tek çizgi çıktı hala tık yok ne bu şimdi anlamadım....ne yapıcam şaşırdımda? kan testine mi gitsem
evet bunu bende duydum ilaveten maydonoz suyu.canım ben bunu annemden de biliyorum, annem hamile kalmak istiyosan adaçayı içme der. hatta adetinin erken olmasını istiosan 1 hafta filan adaçayı içince erken gelir adet ve içmeye devam edersen kanaman çok olur ve adet günlerin kısalır. bence buna devam etme canım . bak nette de şöyle yazıyor :
çeşitli bitki çayları, örneğin adaçayı, sinameki, fesleğen, keten tohumu, ahududu çayı gibi çaylar sıkça tüketildiğinde düşük yapma riskini, gebelikte kanama riskini ve rahim kasılmalarını artırarak erken doğum yapma riskini artırabilmektedir.
canim ins guzel haberlerle gelisin. degilsede uzulme elbet birgun bebis gelicek.kızlar ya ben çok kötü oldum burnum silmeken acıyor ilaçta içemiyorum( varmı bana önerisi olan acaba acile gitsem bi tahlil falan yaptırsammı diyorum yaparlarmı??gebelikten şüphelenmiyorum ama hala reglde olmayınca işte böyle saçma sapan düşüncelere kapılıorum..
Sagol canim. ins en kisa zamanda bizde 2. cizgiyi goruruz. Saglikla al yavrunu kucagina.
BENİM UMUTLARIM YEŞERDİ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ÇARŞAMBA GÜNÜ HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ÇOK HEYECANLIYIM
SİZİNDE UMUTLARINIZ YEŞERMESİ DİLEĞİYLE
canim bu kadar kasma baska seylerle ugras. mesela kursa filan gidebilirsin hem kafan dagilir hemdeşu an öyle bunaldım ki kıslar anlatamam. evde otu otur içim daraldı. durmadan düşündüğüm tek şey, hamilemiyim, değilmiyim. bu nasıl bir şey, kafayı yemek üzereyim, eşimin gelmesine yarım saat var, çatlıyorum sıkıntıdan. forumda da okuyorum bebek geliyo haberlerini. rabbim herkesin bebeğini bağışlasın, sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin ama sanki ben hiç anne olamıcakmışım gibi. inanın canım çok sıkkın
evet hakan sabırlıyı duymuştum iyiymiş .. sendemi kilo verme çabasındasın.. ben veremiyorum en sonunda vazgeçtim.. sait yücebilgine gidiyorum bende
benım dugunum olmadıkı
canim benimde nikah oldu ya bizimde basimiza bir ton olay geldi o ayri.
benımkisi karmakarısıknişanlı kaldım asker yolu bekledım bızımkıler bısıcık demedıler askerden geldı 1 sene fln nisanmıs flört de sonra pürüz cıkardılar annem gıt dedı bende gıttım sonra k.valıden gerı getırdı dugunu edelım dıe annem ortada yok:) bolelıkle kaldı benım dugun işi ama ben halımden sevdıgımden mutluyum evlenelı 2 bucuk yıl oldu hıcccc pişamn deılım hatta ozmnlar yasım tutmuodu resmı nıkaha annem ımza attılar nıkah gunu geldı cattı annem gıtmıs nıkaha ızın vermıom dıe imza atmıs şok şok
sonunda ıkna ettıkde kıyıldı nıkahımız ahh ne olaylar oldu ne sımdı hepsı gerıde kaldı bebısle ugraıoz olsun dıye:)))
benım sadece bu resmımız var :)Eki Görüntüle 269378 ozmnlar kapanmıstım ama suan acıkım
benımkisi karmakarısıknişanlı kaldım asker yolu bekledım bızımkıler bısıcık demedıler askerden geldı 1 sene fln nisanmıs flört de sonra pürüz cıkardılar annem gıt dedı bende gıttım sonra k.valıden gerı getırdı dugunu edelım dıe annem ortada yok:) bolelıkle kaldı benım dugun işi ama ben halımden sevdıgımden mutluyum evlenelı 2 bucuk yıl oldu hıcccc pişamn deılım hatta ozmnlar yasım tutmuodu resmı nıkaha annem ımza attılar nıkah gunu geldı cattı annem gıtmıs nıkaha ızın vermıom dıe imza atmıs şok şok
sonunda ıkna ettıkde kıyıldı nıkahımız ahh ne olaylar oldu ne sımdı hepsı gerıde kaldı bebısle ugraıoz olsun dıye:)))
benım sadece bu resmımız var :)Eki Görüntüle 269378 ozmnlar kapanmıstım ama suan acıkım
ya kizlar ev aldi basini gidiyor yine olu topragi var ustumde sanki
ay hc birsey yapasim yok . bidami gebelik belitisi yoksa tembellik mi
bulasikta dag oldu burda makinada yok . esime dedim bulasik cok enerjim yok
esimden cevap: canim yorma kendini , dinlen yarin yaparsin
dusunceli odunum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?