Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

aynen canım bende catlıyorum sıkıntıdan dusunmekten ve hıc hamıle kalamıcakmısım gıbı gelıyor
ovulasyon zamanımda yanı pazar gunu eşim ist a gıdıyorya sımdı acmıs tlf sende 1 hafta rapor al gel benle dıyor
ya okullar yenı acıldı nasıl alırım alamamkı cocuklara yazık olur
ama bıryandanda yanyana olmamız lazım
ben yıne durust davranayımda hak yemeyeyım dıyorum bır yanımda gıt kocanla 1 hafta dıyor offff
gercı sımdı mudur msj attı mufettısler gelcekmıs

yaaaaaaaaaaaaaa neoluyoz yaaaaaaaa umıtlerımızmı bıtıor hayırrrrrrrrrrrr (( lutfen takma bukadr bak nekdr takarsak dusunursek okdr ıstedıgımız sey olacagı varsada olmaz kafanı baska seylerle ugrastırrr lutfen ya cok uzuluom bende bunalımdayım ama elden ne gelır sabır sabır sabır tasına donecez bılıom ama takma dusunmee ((

Canım sıkıntı stres yapma içini ferah tut.Bu ay olmadı bir dahaki ay.Önemli olan sağlıkla gelmesi

Katılıyorum kesinlikle

kiz guzel olunca ne renk olsa yakisiyor tabi:) ama kahverengide ayri guzel durmus
Ayni dertten muzdaribiz . maymuna cevirdi beni aptal kuafor ya. bende sakliyorum resimlerimi
gene sızın ıyı kotu cırkın bır hatıra resmı var bende oda yok
neden yok canim ? kotu motu cektirseydin keske. bizim gibi saklardin kose bucak
kızlar ne buldum...

Kendini çok zorlama, en güzel şeyler onları en az beklediğinde olur....(marquez)
dogru soze ne denir :)
bence de git canim nasil durdun 11 gun. valla sabrina hayran kaldim . bir muayenede ol bebek degilse bile baska birsey olabilir.
evet bunu bende duydum ilaveten maydonoz suyu.
canim ins guzel haberlerle gelisin. degilsede uzulme elbet birgun bebis gelicek.

BENİM UMUTLARIM YEŞERDİ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ÇARŞAMBA GÜNÜ HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ÇOK HEYECANLIYIM
SİZİNDE UMUTLARINIZ YEŞERMESİ DİLEĞİYLE
Sagol canim. ins en kisa zamanda bizde 2. cizgiyi goruruz. Saglikla al yavrunu kucagina. tebrik ederim
canim bu kadar kasma baska seylerle ugras. mesela kursa filan gidebilirsin hem kafan dagilir hemde
guzel seyler uretirsin. mesela ben yagli boyaya gidiyorum. cok eglenceli, simdi buyuk adada fayton sefasi adli tablomun calismalari icindeyim:) bitince paylasicam sizinle :))

canım sen niye daralttın öyle kendini.. bende sabahtan beri pc nin basındayım öle yazıyorum foruma hiç bi işte yapmadım
başka seylerle ilglenmeye calıs.. :44:

evet hakan sabırlıyı duymuştum iyiymiş .. sendemi kilo verme çabasındasın.. ben veremiyorum en sonunda vazgeçtim .. sait yücebilgine gidiyorum bende

evet vermeye çelışıyorum 1 ayda 6,5 kilo verdim buayda en az bir 4-4,5 gitse iyi olucak çalışmalra başladığımızda 10 kilo vermiş olucam iyi olucak eğer tutarsa sporu yürüyüşe çeviricem fitnes yapıyorum çünkü anca eriyorumda :)) ama olduda hemen olmadı 2-3 ay artık nezaman allah nasip ederse ozaman spora devam edicem

nurgulce sac rengin sana cok yakismis bence bozma.

Bahar seninkide cok sicak bir renk bende oyle istiyorum ama benimki kullu koyu kumral gibi
o yuzden bu onumuzdeki hafta bebis durumuna gore boyaticam

ya kizlar ev aldi basini gidiyor yine olu topragi var ustumde sanki
ay hc birsey yapasim yok . bidami gebelik belitisi yoksa tembellik mi
bulasikta dag oldu burda makinada yok . esime dedim bulasik cok enerjim yok
esimden cevap: canim yorma kendini , dinlen yarin yaparsin
dusunceli odunum benim

yorucu bir iş günüydü daha yeni oturabildim..kendime kahve yaptım sizede benden kahve kızlarrrrr afiyet olsunnnnnnnn :82:

Kızlar ben hastalandım listeden silebilirsiniz yani...ama sökülmüyr bir türlü bende anlamadım yaa

canim benimde nikah oldu ya bizimde basimiza bir ton olay geldi o ayri.

benımkisi karmakarısık nişanlı kaldım asker yolu bekledım bızımkıler bısıcık demedıler askerden geldı 1 sene fln nisanmıs flört de sonra pürüz cıkardılar annem gıt dedı bende gıttım sonra k.valıden gerı getırdı dugunu edelım dıe annem ortada yok:) bolelıkle kaldı benım dugun işi ama ben halımden sevdıgımden mutluyum evlenelı 2 bucuk yıl oldu hıcccc pişamn deılım hatta ozmnlar yasım tutmuodu resmı nıkaha annem ımza attılar nıkah gunu geldı cattı annem gıtmıs nıkaha ızın vermıom dıe imza atmıs şok şok
sonunda ıkna ettıkde kıyıldı nıkahımız ahh ne olaylar oldu ne sımdı hepsı gerıde kaldı bebısle ugraıoz olsun dıye:)))
benım sadece bu resmımız var :) ozmnlar kapanmıstım ama suan acıkım

ayyy cok sevimi bi çiftsiniz

Bosver canim zaten onemli olan sevdigin kisiyle evlenebilmek , mutlusun bu yeter ki zaten
farkindasin bunun. gerisi hakikaten bos. Allah daim etsin mutlulugunu

Canim cok tatliymissiniz ay o ya cesaret valla 27 yasinda evlendim . Buarda kali yada acik olman onemli deil bence ama merak ettm neden kapanmistin?

Canim yaa hayirli haberlere vesile olur umarim bu tembelligin bu arada benimde midem acayip bulanmiyor ama acayip birde yorgunluk var uyumak istiyorum ama uyuyamiyorum birde sag kasigma agri giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…