Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Canim cok tatliymissiniz ay o ya cesaret valla 27 yasinda evlendim . Buarda kali yada acik olman onemli deil bence ama merak ettm neden kapanmistin?

ozmnlar esım ıstemıstı kıramadım sonradanda dedı acarsan ac ben karısmam bende acındım :) ıyı oldu da bölede olede sevıor benı

Canim yaa hayirli haberlere vesile olur umarim bu tembelligin bu arada benimde midem acayip bulanmiyor ama acayip birde yorgunluk var uyumak istiyorum ama uyuyamiyorum birde sag kasigma agri giriyo

hhadi ins :)
bende ates basmalar devam ediyor ozellikle aksamlari. midemde ara ara yaniyor ama normaldede
rahatsiz benim midem
az kaldi biticek bu belirsizlik ins.

bu arada az once ucuz gebeliklerin formunu okudum,
ya kizlar ikiz yada ucuz bebege hamile oldugunuzu ogrenseniz ne yaparsiniz
ben saskoloz gibi kalirim herhalde
zor is valla.

herkese ıyı akşamlarr ancak vakıt bulabıldım netı acabıldım......bayagı muhabbet edılmıs sayfalar ilerlemıs masallah okuyamadım ama sayfaları varmı gusel haber veren arkadaslar...

herkese ıyı akşamlarr ancak vakıt bulabıldım netı acabıldım......bayagı muhabbet edılmıs sayfalar ilerlemıs masallah okuyamadım ama sayfaları varmı gusel haber veren arkadaslar...

kızlar hamiiiileyiııııııııımmmmmm...yuppi:) beta hcg 163 çıktı daha çok yeni..

öznur tatlım eylül topiğinden arkadaşım:):):)

çokkkkkkkkkkk sevindim tebriklerrrrr...Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...

ne güzel yaaa kızlar umut oluyosunuz bana çok seviniyorum..inşallah bizlerinde olacak:26::26:

tekrar tebrik ederimmm...

ilk kez sende bu kadar emın konusmustum cok tebrık ederım canım cok cok sevındım allah kucagına almayı nasıp etsın

öznur bır ara ateş tablonu koyda yenıden bakalım

kızlar bende bugün folik asit içmeyi bırakıyorum.4 aydır içiyorum ve ne zaman bebeğim olacağı belli değil olacağıda...hamilelik olursa tekrar içmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz..yani bu belirsizlikte daha ne kada r içeceğim ki:44::44:

bende senın gıbı dusunuyorum yanı ben henuz 20 gundur ıcıyorum ama 4 ay belkıde 3 ay olunca bırakacagım bebek olmazsa ara verıp tekrar baslıcam zaten depolamıs oluruz

tebrikler
ateş tablondan belliydi zaten
idrar testlerinde çıkmadı değil mi yanılmıyorsam?
163 hiç de düşük değil aslında neden çıkmadıysa
boş yere üzüldün
dostinexi en son ne zaman kullandın sen canım?

tebrikler canım önce sen beni tebrik ettin şimdide ben seni gerçi benim kan sonucum yarın çıkacak testte çıktı ama emin değilim yinede..haziran annesi olacağız inşallah bu durumda

çarşamba günü aşılama yaptık.inş ekimde mutlu haberler alırım.bu 15 gün nasıl geçecek bilemiyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…