- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
merhaba kızlar nasılsınız bu serin we yağmurlu hawada morellerimiz nasıl ...
benimki muallak
ayy çok teşekkür ederim cnmuzun zamandır evden dışarı çıkmıyorum, eşim de bu aralar pek güzelsin filan demiyor. pek bir hoşuma gitti bu iltifat. o senin güzelliğin
kız sevindirik olacağını bilsem önce derdim eşinde sürekli güzelsin nasıl desin kız eşim bana dese biliyorum zaten derim
bugün bende bi tembelim bi tembelim
kahvaltı masasını yeni topladım ev almıs basını gidiyo
arkadasımı kahveye cagırdım ona sebep kalktım temizlik yapıyorum
buyrun geleni beklerim kahveye
ben konyada oturuyorum gamzecim, burda inanılmayacak derecede şiddetli rüzgar var. evimin bütün camları ve kapıları pimapen olmasına rağmen, perdeler uçuşuyor hafiften. benim eşim bu gece nöbetçi. bende bundan istifade, yazlıkları kaldırıyorum. kışlıkları çıkardım. zaten geçen yıl kaldırırken yıkayıp kaldırmıştım. doğrudan yerleştirdim. dolapların içini sildim. kirlileri yıkamaya attım. onlar çıksın sereyim, kurusun, daha yıkanacak çok şey var, bir de çarşafları 2 haftadır değiştirmemiştim, onları da çıkardım, bir de onları yıkayım, eh hem kafam dağılmış oluyor böyle. belimde hafif bir ağrı var ama psikolojik de olabilir, umutlanmamak için takmıyorum kafama.
ben işleri bitirebilseydim gelirdim :)ama makinede yıkananları serdim, şimdi diğer renklileri attım. daha 2 makina daha yıkanacak vaaarrr
ooo bayaa bi iş görmüşsün hamaratlık saatin gelmiş maşallahh :)
bende kırklarelinde oturuyorum canım buralarda bayaa bi serin we dün akşamdan bu yana yağmur yağdı en sıkıldığım hawanın bana negatiflik werdiği zamanları yaşıyorum yanii( inşallah bu hawalarda içimize kıpırtı wericek haberler alırız :)
bende sabahın köründe kalktım kocişle güzel bir kahwaltı yaptık daha sonra ewi toparladım ama hiç iş yapmak içimden gelmiyooo çamaşırlarımı atmıştım makinaya şimdi onları astım öle işte...
gelin size bi kahwe yapiyimde hep beraber içelim :)
benim morel sıfır sıfıır öyle boş boş bakıyorum herşeye
ayy sorma vallahi, şu yazlık kışlık yerleştirme zamanı hep diyorum ki bu sene kıyafet almıcam, ama yine unutuyorum söylediklerimi yine dolduruyorm. bir sürü kıyafet. yerleştir, yerleştir bitmiyor. eşya ne kadar fazlaysa, iş de o kadar çok oluyor. yani hamaratlık saatlerce sürse de bir işe yaramıyor. yine de birrr sürü iş var.
havadan insan etkileniyor gerçekten. hava böyle yağmurlu gibi ama değil, arada güneş gelip gidiyor, rüzgar desen haddinden fazla.. insanın içi daralıyor vallahi
daha benmde bi sürü camasırım var yıkanıp ütülenecek ama kurutmaya balkonum yok benim :26:
evde camasır görüntüsü olmasın diye gece yıkıyıp ascam
ben kocamdan yasaklıyım aslında temizlik falan yaptırmıyo bi ortalıgı topluyorum sadece bide o yokken süpürge acıyorum
o biraz abarttı dikkatli olma işini
cnm al bendende okadr bomboşşş sıkıntıdan patlıyorumgüzel bi kahwe yapıcam şimdi gel buyur tatlımm :)
bende kendime makarna salatası yaptım gel önce bunu yiyelim üstüne kahve içeriz
maşallah
ben kendim için hiçbişey hazırlamam hiçbi zaman
üşenirim çünkü
ben yazın iki kere köye gittiğim için hırkalarım hep dısardaydı bizim oralar yazın bile serin oluyo
bu kocamın iyi niyetini suistimal edicem ona çıkarttırıcam kalanları yazlıklarıda ben katlarım o kaldırır
ayy sorma vallahi, şu yazlık kışlık yerleştirme zamanı hep diyorum ki bu sene kıyafet almıcam, ama yine unutuyorum söylediklerimi yine dolduruyorm. bir sürü kıyafet. yerleştir, yerleştir bitmiyor. eşya ne kadar fazlaysa, iş de o kadar çok oluyor. yani hamaratlık saatlerce sürse de bir işe yaramıyor. yine de birrr sürü iş var.
havadan insan etkileniyor gerçekten. hava böyle yağmurlu gibi ama değil, arada güneş gelip gidiyor, rüzgar desen haddinden fazla.. insanın içi daralıyor vallahi
valla kocanın seve seve yapacağından eminim canım
bende kendime makarna salatası yaptım gel önce bunu yiyelim üstüne kahve içeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?