Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ayy çok teşekkür ederim cnm uzun zamandır evden dışarı çıkmıyorum, eşim de bu aralar pek güzelsin filan demiyor. pek bir hoşuma gitti bu iltifat. o senin güzelliğin

kız sevindirik olacağını bilsem önce derdim eşinde sürekli güzelsin nasıl desin kız eşim bana dese biliyorum zaten derim

kız sevindirik olacağını bilsem önce derdim eşinde sürekli güzelsin nasıl desin kız eşim bana dese biliyorum zaten derim

ayy, benimki bu aralar yoğun çalışıyor, eve gelince de yemek yiyince sızıveriyor koltukta. hiç ilgi alaka yok. ancak, aşkım hadi kalk yatağa gidelim deyince, ''ama yumurtlamayı kaçırmayalım, çocuğu yapıp yatalım'' diyor. garibim bir de benle uğraşıyor. bu aralar pek bir ilgisiz kaldım

bugün bende bi tembelim bi tembelim

kahvaltı masasını yeni topladım ev almıs basını gidiyo

arkadasımı kahveye cagırdım ona sebep kalktım temizlik yapıyorum

buyrun geleni beklerim kahveye

bugün bende bi tembelim bi tembelim

kahvaltı masasını yeni topladım ev almıs basını gidiyo

arkadasımı kahveye cagırdım ona sebep kalktım temizlik yapıyorum

buyrun geleni beklerim kahveye

ben işleri bitirebilseydim gelirdim :) ama makinede yıkananları serdim, şimdi diğer renklileri attım. daha 2 makina daha yıkanacak vaaarrr

ooo bayaa bi iş görmüşsün hamaratlık saatin gelmiş maşallahh :)
bende kırklarelinde oturuyorum canım buralarda bayaa bi serin we dün akşamdan bu yana yağmur yağdı en sıkıldığım hawanın bana negatiflik werdiği zamanları yaşıyorum yanii ( inşallah bu hawalarda içimize kıpırtı wericek haberler alırız :)
bende sabahın köründe kalktım kocişle güzel bir kahwaltı yaptık daha sonra ewi toparladım ama hiç iş yapmak içimden gelmiyooo çamaşırlarımı atmıştım makinaya şimdi onları astım öle işte...
gelin size bi kahwe yapiyimde hep beraber içelim :)

ben işleri bitirebilseydim gelirdim :) ama makinede yıkananları serdim, şimdi diğer renklileri attım. daha 2 makina daha yıkanacak vaaarrr

daha benmde bi sürü camasırım var yıkanıp ütülenecek ama kurutmaya balkonum yok benim :26:

evde camasır görüntüsü olmasın diye gece yıkıyıp ascam

ben kocamdan yasaklıyım aslında temizlik falan yaptırmıyo bi ortalıgı topluyorum sadece bide o yokken süpürge acıyorum

o biraz abarttı dikkatli olma işini

ayy sorma vallahi, şu yazlık kışlık yerleştirme zamanı hep diyorum ki bu sene kıyafet almıcam, ama yine unutuyorum söylediklerimi yine dolduruyorm. bir sürü kıyafet. yerleştir, yerleştir bitmiyor. eşya ne kadar fazlaysa, iş de o kadar çok oluyor. yani hamaratlık saatlerce sürse de bir işe yaramıyor. yine de birrr sürü iş var.
havadan insan etkileniyor gerçekten. hava böyle yağmurlu gibi ama değil, arada güneş gelip gidiyor, rüzgar desen haddinden fazla.. insanın içi daralıyor vallahi

demek ki o miskinlik hali sadece bende yok herkes benzer durumda
ben de sadece kahvaltıyı topladım, bir de yazlıkları kaldırıp mevsimlikleri çıkardım
yemek yapacak halim de yok valla
kızlar akşama ne yemek yapıyosunuz

ben hakkarideyim canım buraya kış erken gelir o yüzden ben kışlıkları çıkaralı çok oldu kaloriferler bile yanıyor bizim

aman boşver abartsın. kıymet bilsinler azıcık ben de çamaşırlarım için çek-as kullanıyorum. hatta 1 tane ben almıştım çeyizim için , bir de eşimin bekarlığından var , istediğim kadar çamaşırı asabiliyorum bu sayede

ben yazın iki kere köye gittiğim için hırkalarım hep dısardaydı bizim oralar yazın bile serin oluyo

bu kocamın iyi niyetini suistimal edicem ona çıkarttırıcam kalanları yazlıklarıda ben katlarım o kaldırır

valla kocanın seve seve yapacağından eminim canım

gerçekten katılıyorum cnm ya zaten geçiş dönemlerini hiçç sewmem....walla bende alışweriş konusunda hiç dur diemedim kendime sonrada uğraş dur
benim hamaratlık saatim geldiğinde bi girişiyorum neler neler yapıyorum ama bi bakıyorum daha yapılıcaklar war. o kadar çok eşya olunca tabii bitmiyo işlerr
ayy walla bebişlerimiz olunca bu halimizden eser kalmaz ama eminim o mutlulukla neler neler yaparım waryaa uçarak iş yaparım
ahh ahhh gelsin bebişlerimiz artık allahımm:85:

valla kocanın seve seve yapacağından eminim canım

yapmasında göriimm :88:

ben daha şimdiden başladım tehdit etmeye
atliyimmi zızzpliyimmi bak karnıma vururm şakalaşıyoruz ama şaka maka yaptırıyom yine işimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…