Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

yok canım yapmıcam zaten kuzu kuzu bekliyorum
evde de var test ama tek çizgi göre göre içim şişti yapmıyorum artık
ya aslında 2 gün önce birden düşünce ateş ümidimi yitirmiştim
sonra dün baya yükseldi dedim noluyoz
bugün yine düşünce dedim zaten beklenen son

o kadar eminim ki geleceğinden

keşke ne zaman hamile olacağımızı bilebilsek beklemek ne rahat olurdu

inşallah yanılıyodursun canım..kırmızılar gelirse bile yılmak yok devam edeceğiz..

şu ateş ölçme yöntemini bende deneyeceğim artık yarın bir derece alacağım..dil altından ölçen daha iyi sanırım öyle okudum bi yerde.tablomuda kendim oluşturmayı düşünüyorum o siteyi anlamadım pek..

ayy benimki de ocak ayında gitmişti tam 1 aydı kurs, annemi çağırdım ben yanıma, öyle kalabildim. yoksa zordu biraz. doğudamısınız siz. neden o kadar sık nöbet geliyor ki ?

yok canım amasyadayız acemı bırlıgı oyuzden
bende annemlerı cagırcam kalırım demıstım ama cok sıkıcı oluyor
sen nerdesın?

yok canım amasyadayız acemı bırlıgı oyuzden
bende annemlerı cagırcam kalırım demıstım ama cok sıkıcı oluyor
sen nerdesın?

senin eşin askerlik mi yapıyor? benime eşim rütbeli, bu yıl merzifona tayinimizi istedik ama çıkmadı şimdi konyadayızzz

yıldım aslında
ama devam edicez mecburen
canım halvet bile istemiyo artık soğudum herşeyden
siteye ateşi girip tablo oluşturmak çok keyifli bence
biraz karıştırınca çözüyosun bana da karışık gelmişti başta
diğer ay düzenli ölçüp tablomu oluşturucam ben
kendime yeni eğlenceler çıkarmam lazım olmuyor böyle
benim derecede dil altı ama belki kulaktan ölçenden alırım
sabah sabah dilin altında bekletmek zor geliyor bana
kulaktan ölçen saniyesinde sonucu söylüyor
hem ilerde gebe kalırsak bebişimiz için de o dereceden kullanıcaz nasılsa
geleceğe yatırım olur

evet o tek cızgılerı görunce ben asla cıft cızgı görmeyecegım zannedıyorum bır gun görürsem bayılırım heralde
bu sıteyı ılk farkettıgımde benım ılk ayımda yanı 4.ayı deneyenler vardı aman yarabbı nasıl dayanmıslar 4 ay dıyordum benım bu ayda olmadı sonucta öbur ay 4.ayım olacak
kaşarlandım bende ılk 2 ay test ıcın cok meraklanıyordum 5 gun önce baslıyordum sımdı 5 gun gecerse yapacagım hıc tınmıcam

senin eşin askerlik mi yapıyor? benime eşim rütbeli, bu yıl merzifona tayinimizi istedik ama çıkmadı şimdi konyadayızzz

yok canım benımkıde rütbeli:)
acemı bırlıgınde calısıyor yanı gelen askerler acemı ış cok demek ıstedım:)

valla geçtiği zamanı da göremiyorum pek adetin
genelde zamanında oluyorum çok şükür
ama gecikecek olursa 1-2gnde yaparım
ilaç kullandığım için bırakmam gereken ilaçlar var
ama zaten bana da hiç göremicem gibi geliyor
7. ayımızı da devirdik
allah güç veriyor işte dayanıyoruz

yok canım benımkıde rütbeli:)
acemı bırlıgınde calısıyor yanı gelen askerler acemı ış cok demek ıstedım:)

ayy vallahi kusara bakma canım, anlayamadım bir an. benimki istihkamda olduğundan erlerle pek alakası yok. yani teknik kısım olduğundan, acemi birliği filan deyince bilemedim birden . :) ama askerlerle uğraşmak çok zor gerçekten. çok zaman insanların asla yapmayacağı şeyleri doğal olarak yapıyorlar, gülüyoruz ağlanacak hallerine

evet benımkınınde masallahı var hıc gecıkmıyor:)
ay catlıcam sımdı kalorıferlerı catır catır yakmıslar
sabaha belkı atesım yuksek cıkar:)

teşekür edeirm kıslar.. certain diye bi test kulandım.. şimdi internetten baktım yanıltıcı bi test diyor.. ben en iyisi bi akç gün daha bekleyip başka bi marka alayım

evet benımkınınde masallahı var hıc gecıkmıyor:)
ay catlıcam sımdı kalorıferlerı catır catır yakmıslar
sabaha belkı atesım yuksek cıkar:)
ne hallere düştük
ben de sabah üşüyerek uyandım
36,5 çıkınca ateş diyorumki kesin üşüdüğümden düşük çıktı

teşekür edeirm kıslar.. certain diye bi test kulandım.. şimdi internetten baktım yanıltıcı bi test diyor.. ben en iyisi bi akç gün daha bekleyip başka bi marka alayım

bence sen daha test falan yapma
gününü bekle

aslına bakarsan bende ilk aylarımdaki kadar heyecanlı değilim..adete 1-2 gün kala bir heyecan basıyor sonra geçiyor..ozaman eczacıya kulaktan ölçen sorayım bende yarın daha iyiyse
siteyi iiice karıştırayım bakalım ozaman olmadı alcam kağıt kalem kendim çizelge yapcam bakalım..Daha neler deneyeceğiz acaba

evet yrında bekleyip ertesi gün sabah idrarınla tekrar dene bencede...güzel haberlerin gelir inşallah

yalnız kulaktan ölçenin fiyatı pahalı
en ucuzu bile 45-50 tl gibi bişey
site konusunda anladığım kadar yardımcı olmaya çalışırım ben sana

tmm kızlar yarın bekleyip diger gün test yapayımmm:) bu ayda adet olursam şu ovulasyon testi bide ateş ölçmeyi bende yapayım diyorum.. yalnız bide diyorumki önümüzdeki ay 1 gün arayla hergün birlikte olursak eşimle bu testlere gerekte kalmaz sanki..
şimdi ben bu ovulasyon ateş olaylarını yaparsam iyicene pskolojim bozulcaktır kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…