hadi bakalım canım inşallah senin dediğin gibi ve beklediğin gibi olurevet düşükken yumurtlama oluyormus yukselırse catlıyormus
sanmam okadar erken olmaz benım 11 gun olursa 25 gunde adet olmam lazım oda ımkansız ömrumde en erken 28 olmustu 1 kez:)
işte şöle 36.6-7.8 gıbı olsa ozaman eklerım oraya
catladıgını sanmıyorum yarın catlasa keske umudum olur ozaman
hadi bakalım canım inşallah senin dediğin gibi ve beklediğin gibi olur
zaten ben ateş ölçmeyi ovulasyon için kullanmıcam
ovucan yapmaya devam edicem hala 3 tane testim var
sabit kalıcak mı düşücek mi ona bakıcam ben
evet cok zevklı her sabah okula gıtmeden gırıp kaydedıyorum atesımı
cızgı cekılmısmı dıye bakıyorum
bana da zevkli geldi canım yapmaya devam edicem
bakalım kaç ay daha ölçücem
canım çıkıyorum ben
görüşürüz
evet yaa, kocası yanında olan, bebekler için çalışmalara başlamıştır
aman napalım artık benm yumurtlama haftam bu gün bitti, kocişim de dinlensin bu ara artık, kıyamam her gün her gün canım benim helak oldu
kapımı kilitledim cnm çok sağol hatırlattığın için. alıştım artık, ayda 2 kez oluyor nöbet. napalım yapck bişey yok. ama arada iyi oluyor, yemek derdim olmuyor böyle, kendim bişeyler atıştırıyorum
ben işleri bitirebilseydim gelirdim :)ama makinede yıkananları serdim, şimdi diğer renklileri attım. daha 2 makina daha yıkanacak vaaarrr
flamekiss tarihlerimz aynı sanırım senle
benmde bugün yarın son.. kapattım kocayı odaya ben son kez
ama acaba dşyorum 3-4 tur dahamı atsak garanti olsa
Size katilmak isdiyorum gulmekden kirildim ayni bizde sizin gibiyiz beenim koca ya arada bi bakiyodum zavalim oyle bitkin gorukuyorki biir tur da ahan oldu ahan olucak nerdeyse gunde iki keze cikmisdi ama zorla yaptik oda dusuk oldu yine is basindayik zavalim bitkin ama bendeki hirs bitmiyo ddiyom askim mecburiyetdeen napalim bi basima olucak is olsa sana kiyamam:))))
Oznur hamileymis dimi? Tam takip edemedim test sonucu ne oldu ama o muhteşem ateş tablosundan belliydi zaten
toplam 120 gun icinde son alti gundur dune kadar dinlendik hergun 2 defa varya 6 kilo verdim bu ne ya alt tarafi dagitik cocuk diye artik gelll ve gitme bebisim yawwww gorev gibi bise oldu yapmadan uykum bile gelmiyo mecbur yapiyomm benim zavalim gunde 14 saat calisiyor bide eve geliyo dinlenmek harammmmm bu aydayok valla bizimki benden hırslı o konuda kaş göz yapıyo sürekli
yaa dedim kalkıyım çamasırı asiyimm makinede kaldı yok yok sen biraz daha yat önemli bugün ben asarım dedi
canıma minnet valla
toplam 120 gun icinde son alti gundur dune kadar dinlendik hergun 2 defa varya 6 kilo verdim bu ne ya alt tarafi dagitik cocuk diye artik gelll ve gitme bebisim yawwww gorev gibi bise oldu yapmadan uykum bile gelmiyo mecbur yapiyomm benim zavalim gunde 14 saat calisiyor bide eve geliyo dinlenmek harammmmm bu ayda)
hadi hayırlısı inşallah bu ay hepimiz emelimize ulasır 9 ay sonra kupayı kaldırırız sey yani bebişi
Bu ay simdi yumurtlama dnemim olucakmi dusuk yapa bir hafta oldu bilginiz varmi kizlarrr bosa kurekmi saliyommm yoksahamis kalmaa sansim varmidir
Battaşız arkadaşım benımde 14 ekim hadi hayırlısı inşallah ateşini ölçüyomusun sende 36.6 ateş 23,güne göre nasıl bilginiz varmı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?