Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

tabiii.. hoşgeldin

dök içini rahatla

hb cok tesekkur edıyorum.ben 1.5 yıllık evlıyım 25 yasındayım bundan 1 yıl once hıc dusunmememıze ragmen hamıle kaldım cocukları esım ve bende cok sevdıgımızden plansızda olsa cok sevındık olsun ıstedık fakat 2 aylıkken bebek gelısmedıgı ıcın bır dusuk yasadım ve aralıkta kurtaj oldum.sonra bu fıkre ısınmısken olsun dıye korunmayı bırktım.cok duzenlı olan adtım bozuldu.bazen 45 gunu bıle buluyodu adet olmam ve duzensız oldugu ıcın yumurtlama gunlerımıde anlayamıyodum.son 6 aydırda bır ay adet oluyorum dıgr ay olamıyorum ve acaba hamılemıyım dıye doktora gıttıgımde kıst olustugunu ogrenıyorum ve benım dusenım hala byle gıdıyo.takı gebu ay yıne bır ctıgımız ay yıne adetım gecıp test yapıncaya kadar baktım yıne ıkı cızgı cok sevındım tabı ve hemn randevu aldım doktordan tam artesı gun doktora gıdıcem yıne bebısımı dusurdum.psikolojık olarak cokmus durumdayım va hala bebek olsun dıye delı oluyorum.gecen ayın 11 de dusuk yasadım sımdı bu ay yıne kasık agrım cok fazla ınatla korunmmaya devam edıyorum ama bende kıst problemıde oldugu ıcın bu agrılar normal gelıo kıstler mıde bulantısıda yapıo ben hep sık ıdrara cıkan bırıyım hal devam edıyorum cık cıkmaya akıntı problemım hep vardı ve ahala var yanı ben adetım gecınce acaba hamılemıyım dıye onun heyecanını bıle yasayamıyorum kı ıkı kez farkettım hmıle oldugumu ama malesef ıkısındede sonu husranla bıttı...bıraz uzun oldu ama ıste boyle.

Canim gecmis olsun zor gunler gecirdigin kesin erken zamanda duzelirsin umarim ama bu dusuklerin bir nedeni olmali bence once onu arastirin gerekli tedaviyi olona gore yeniden calismalar basla. Coook gecmis olsun

Canim gecmis olsun zor gunler gecirdigin kesin erken zamanda duzelirsin umarim ama bu dusuklerin bir nedeni olmali bence once onu arastirin gerekli tedaviyi olona gore yeniden calismalar basla. Coook gecmis olsun

oncekı dusugumden sonr doktorum ıkı tane test ıstedı mıkrobık bır durum soz konusumu dıye ama sonclar temız cıktı ve ılk hamılelıklerde dusuk olması dogal karsılandı sımdı ıkıncı dusugum ıcın bu aykı adet donemımı beklıorm yıne gıdıcem doktora ve ne dıyecegını cok merk edıyorum gercekten.cok tesekkur ederım benı dınledıgınız ıcın

bende ikikere yaşadım bu çöküntüyü
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sag salim bi bebiş alırız kucagımiza

Onemli deil canim umarim iyi haberler alirsin doktordanhersey yoluna girer senin icin .

canim cok gecmis olsun. Zor seyler yasamissin ama guclu olman lazim. ins buyuk bir sorun yoktur
ama herneyse onleminide alsin dr un.
insallah e kisa zamanda bebegin seninle olur. Ama biliyorsunki moral cok onemli. zor olsada moralini yuksek tut canim.

çok geçmiş olsun cnm, ne sabırsızlıkla bekliyoruz, hüsran olması eminim çok moralini bozmuştur. rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin .. tabi hepimiz için duam...

herkese tekrar tesekkur edıyorum burdan ıcımı dokmek bnı cok rahatlattı gercekten.yınede bakyorum cok cok kotusunu yasayanlar var yıne dua edıosun ne yasarsan yasa yıne alanda rabbım vercek olan darabbım yapck bsy yok herkese sglıklı bebıslerı bıran once nsıp etsın rabbım baska bır dılegımız yok

kızlarr yaa yine altüst oldum zaten kötüydüm şimdi sewdiğim bi arkadaşımın hamilelik hbrini aldım onun için sewindim ama kendim için üzüldüm ( ben 13 aylık ewliyim arkadaşım daha 4 aylık ewli we 3 ay sonra hamile kalmiş şuan 5 hafta 11 günlükmüşş maşallah çok sewindim ama işte kıskançlık demiyim bunada sadece umutsuzluk dielim böle bebiş hbri her aldığımda dahada moralim bozuluyoo umutsuzluğa dahada çok giriyorum bu gün moralim %30 idi şimdi sıfırlandı ahhhhhh ahhhhhhhhhhhhh

senı cok ıyı anlıyorum ben oun ıcın mutlu oldugun kesın ama kedıe de donup soruyo ınsan neden benım olmuyoo yada zamanı varsa bunun nedn bazılarının zamanı erken gelıyo dıye.hıc uzme tatlı canını ınsss bızlerede rabbım nasıp edıcek...

cnm inanki gerçektende öle şuan ağlamak istiyorum ama biliyorumki ağlamakta çözüm diillll allahım sana yalwarıyorum tüm istiyenlere wer hayırlısıyla bebişş werrr bizleri böle bi dertle sınama yaa rabbimmmm

canım moralini bozma lütfen. bak burada birçok kişi aynı durumda, belki bizler daha yolun başındayız ama çok uzun yıllardır bebekleri olmayan insanlar var. rabbimin zoruna gitmesin. hiçbirzaman kendimizi bırakmak yok. hepbirlikte birbirimize destek olucaz ve bu günleri atlatıp, sağlıklı ve hayırlı bebeklerimizi kucağımıza alıcazz

bende bir arkadasimin hamile oldugunu ogrenince oyle olmustum ama sonra geciyor :)
uzulme gelicek ins sana bebisin. Moral bozma.

kizlar ben gece kusu oldum yine birde gunduz uykum gelince aman hamilemiyim diyorum
gece boyle olursa elbet gelir uykum . uyku ne yapsin
ben kaciyorum hadi size iyi aksamlar bana geceler :)

saolun kızlar inanın böle açık açık dertleşeceğim bi sizler warsınız ....
tabiiki bizden daha kötü kişilerde war ama onların gibi olmak korkutuyo we tüm bekleyenler için gönülden dua ediyorum işte we çaresizce bekliyorum ......
gönül alışıyo herşeye ama herşey de daha acı weriyo gönüle

Gecmis olsun canim ben 1 hafta oldu 5 haftalik hanileydi
Dusuk yaptim napalum saglik olsun kismet buymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…