ben burdayım. benim kocacım nöbette, ben de umutsuz ev kadınlarıyla beraaber burdayımm
aynen bende yanlzım bende o dızıyı ızlıyorum cok hosuma gıttı
evet kimsecikler yok bizden başka...kocişleri alan gittiiyi akşamlar...hiç kimse yok
ben burdayım. benim kocacım nöbette, ben de umutsuz ev kadınlarıyla beraaber burdayımm
evet kimsecikler yok bizden başka...kocişleri alan gittibenim ki içeride ders çalışıyo bende hem pc hem tv takılıyorum..
bende o diziye takıldım hemde pc deyim canım...sen evde yalnız mı kalıyorsun bu gece canım kapını peceni iiice kapat emi..
slm kızlar hamilelik belirtisi kısmından burayada geldim:)
3. ayım denemede..27 yaşındayım.. 15 aylık evliyim..
3-4 gün var adetime..
bugun sabah test yaptım negatif çıktı..
moralim bozuldu tabii..
ekimde inşş hamile kalırız hepbirlikte:)
burayada testimi koysam bi baksanız..
ilk yaptıgımda hiç bşy yoktu saat 9 da sabah yaptım sonra uyudum 12 de uyandım böleydi
sanki bşy varmış gibi duruyor ama C kısmında kırmızı koyu çizginin dışında ince çizgi var aynısı T de de var.. T kısmın içindede ince çizgi var.. çok dikatli baktımda sanki sınırları varrrr içinin dolması gerekiyor gibi ..yanii bşy yok demii.. ben çok üzüldümm testi yaptıgımda bşy yopk yine diye.. yatıp uyandım böleydii ama 3 saat beklemiş test sonucta dogru olmas demi
slm kızlar hamilelik belirtisi kısmından burayada geldim:)
3-4 gün var adetime..
moralim bozuldu tabii..
ilk yaptıgımda hiç bşy yoktu saat 9 da sabah yaptım sonra uyudum 12 de uyandım böleydi
sanki bşy varmış gibi duruyor ama C kısmında kırmızı koyu çizginin dışında ince çizgi var aynısı T de de var.. T kısmın içindede ince çizgi var.. çok dikatli baktımda sanki sınırları varrrr içinin dolması gerekiyor gibi ..yanii bşy yok demii.. ben çok üzüldümm testi yaptıgımda bşy yopk yine diye.. yatıp uyandım böleydii ama 3 saat beklemiş test sonucta dogru olmas demi
evet yaa, kocası yanında olan, bebekler için çalışmalara başlamıştır
aman napalım artık benm yumurtlama haftam bu gün bitti, kocişim de dinlensin bu ara artık, kıyamam her gün her gün canım benim helak oldu
kapımı kilitledim cnm çok sağol hatırlattığın için. alıştım artık, ayda 2 kez oluyor nöbet. napalım yapck bişey yok. ama arada iyi oluyor, yemek derdim olmuyor böyle, kendim bişeyler atıştırıyorum
hoşgeldin minikgelinim...evet sanki çizgi var gibi duruyor..testi de erken yapmışsın canım belki de o çizgi olacak sonradan bence sabah ilk idrarınla tekrar denesen diyorumslm kızlar hamilelik belirtisi kısmından burayada geldim:)
3-4 gün var adetime..
moralim bozuldu tabii..
evet yaa, kocası yanında olan, bebekler için çalışmalara başlamıştır
aman napalım artık benm yumurtlama haftam bu gün bitti, kocişim de dinlensin bu ara artık, kıyamam her gün her gün canım benim helak oldu
kapımı kilitledim cnm çok sağol hatırlattığın için. alıştım artık, ayda 2 kez oluyor nöbet. napalım yapck bişey yok. ama arada iyi oluyor, yemek derdim olmuyor böyle, kendim bişeyler atıştırıyorum
benımde esımın sureklı nöbetlerı oluyro ayda 4-5 kez senın esın ne ıs yapıyorkı askermı oda?nbet dıyınce aklıma dırek o gelıyorda
off yine adet olunacak
yine ovulasyon yapılacak yumurtlama hesaplanacak
halvet edilecek beklenecek
sonraki ay yine itinayla hava alınacak
kısırdöngü oldu iyice
canım hosgeldın
heyecan varmı?yada belırtı falan az kaldı
evet canım eşim asker, ayda 1 kez hafta içi, 1 kez da hafta sonu nöbeti oluyor. ama olsun yarın da nöbet izni varr
dur bakalım canım kırmızıların gelmedi henüz inşallah gelmezler..off yine adet olunacak
yine ovulasyon yapılacak yumurtlama hesaplanacak
halvet edilecek beklenecek
sonraki ay yine itinayla hava alınacak
kısırdöngü oldu iyice
dur bakalım canım kırmızıların gelmedi henüz inşallah gelmezler..
yok be kuzum
hiçbişey yok, sadece arada kasıklara sancı giriyor (bi de hapşurunca falan), adet olcak gibi oluyorum
göğüsler de şişti dünden beri geliyor adet
ateşim düştü zaten
bi baksana tabloma ne dengesiz ya
3803e9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
her zamanki gibi adet olacağım için heyecan falan yok
benımkıde asker ama cok nöbetı oluyor
özellıklede bu sıralar
yanlzı kalmayı hıc sevmıyorum
korkuyorum
bıde sımdı 3 hafta kursa gıttı catlıcam nasıl gececekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?