Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bu gün de ateşimi ölçtüm yataktan kalkmadan, 36,8. düşme yok , ama daha 12 gün var benim bata. ee, hep mi 36,8 olması gerekiyor

bu gün de ateşimi ölçtüm yataktan kalkmadan, 36,8. düşme yok , ama daha 12 gün var benim bata. ee, hep mi 36,8 olması gerekiyor

canım genelde sabıtlenıyor regl gunune yakın hamıleysen deılsen dususe gecıyor. senın 12 gun varsa arada dusu de olabılır bır derecelık ama tekrar yukselır hamıleysen regl gunune kadar.

canım genelde sabıtlenıyor regl gunune yakın hamıleysen deılsen dususe gecıyor. senın 12 gun varsa arada dusu de olabılır bır derecelık ama tekrar yukselır hamıleysen regl gunune kadar.

ayyy, o zaman hiç düşmesin ateşimmm

ayyy, o zaman hiç düşmesin ateşimmm

umarım canım düşmezdaha ıyı anlamak ıstıyosan bir yada ıkı sayfa oncesınde yayınlamıstım benım ates grafıgımı benım bugun bır derece dustu ne yazıkkı 2 gun var regl gunume. umarım yarın sabah tekrar yukselır ve hıc dusmez.

kızlar internette araştırırken gördüm.ovulasyon testi satılıyomuş eczanede ondanmı alsak daha önce kullanan varmı alsakmı 20tl imiş

valla ateşimin düşüşe geçmesine üzülüyorum ben umarım yarın tekrar yukselır offf yaa cok umudlanmıstım ben bu ay yıne bı hayal kırıklığı yaşıycam.

canim ins cikar atesin. Ama cikmazsada uzulme napalim nasip diger aya.
bende test yaptim negatif, gozum sasi olucakti silik milik birseyler goreyim derken ama cit yok
kirmizilari bekliyorum kuzu kuzu. ama hiic uzulmedim, ne zaman olursa :)

canim ins cikar atesin. Ama cikmazsada uzulme napalim nasip diger aya.
bende test yaptim negatif, gozum sasi olucakti silik milik birseyler goreyim derken ama cit yok
kirmizilari bekliyorum kuzu kuzu. ama hiic uzulmedim, ne zaman olursa :)

canım gunaydın nasılsın ? valla okadra cok moralim bozuldu ki aglamamak için kendimi zor tutuyorum ma hersey kısmet esımde arıyo bozma moralını dıyor . canım senın bat bugun degılmıydı erken yapmıssın testı :) moralini bozma gelmezse kırmızılar bır kac gun sonra tekrar test yap

gelecek ay hesap filan yapmicam kararliyim , hatta sirf bebek olsun diyede calisma yapmicam.
denk gelirse olur zaten gununde yapiyoruz da ne oluyor.
oylede yok boylede bari deli gibi beklemem.
sancim da basladi zati aksama sokulurum artik.

kizlar ya konuyla alakasi yok ama hem kafamiz dagilir birsey sorucam
biz istanbuldaki evi tadilat yaptirmak istiyoruz, bu tv uniteleri varya onun duvarina kucuk tugla taslari var
onlardan ordursekmi daha guzel olur yoksa soyle modern desenli bir duvar kagidi mi?
siz neyi secerdiniz???
birde amerikan mutfakmi normal mutfakmi? mutfak biraz minikte tam karar vermedim

benim bat bugun 26.gunum hadi bilemedin 28. gun gelir ben hic gecikme yasamam yani eli kulagindadir
28 bile olsa silik cikardi diye dusunuyorum 2 ay once akintidan suphelenip yapmistim
adetme 2 gun vardi silik cikti mesela.
yani bebegin olmadigini biliyorum ama hic uzulmedim sende uzulme canim.
kendini yipratma sakin elbet olucak boyle dusun sadece zamani var.
zaten kafamda karisik biraz su dili gelistirip burda universite okuyayim bolum degistireyim diyorum
bir yandanda bebek ne olucak bende bilmiyorum. su 1 yil aslinda siki calissam girerim sinava.
tr ye dondugumde severek yapacagim bir meslegim olur. yasim kucuk sayilmaz ama yinede heves iste :)

canım nasıl bir tasarım ıstıyosun ki evın ıcın ona gore tugla yada kağıt secmelisin. ama bence modern farklı duvar kağıtı daha hos olur dıger duvarlarla uyumlu fakat farklı bırseyler secebılırsın. mutfagın kucukse daha genıs bır hava ıcın amerikan mutfağını tercıh edebilirsin ama soyle bır durum var sureklı düzenli durması lazım acık oldugu ıcın anı gelen misafir olursa diye :) aslında sen soru sorarkenden aklıma degısık fıkırler gelıdı ay ev dekore etmeye bayılıyorum :))

Günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun bol hamişli haberler gelsin

aa ne varmıs yasımızda :) 83 doğumlu oldugunu tahmın edıyorum bende 83 doğumluyum :) hangi bölümü okumak istiyorsun ?

kızlar gunaydınnnn

herkese umutlu gusel haberlerle dolu bır hafta dılıyorummm

öznurcumm cok mutlu oldum hadı darısı basımızaaa:)

bugun aksam yemegine tavuklu sandwich yapayim diyorum.
kabakla havucu bir tavada soteleyip yumurta kiricam sonra onu ekmek buyuklugunde kesicem
haslanmis tavuk domates kasar peynir salatalik doldurucam kizarmis ekmegin icine
sonrada yumulucam oglende bir elma yedim cok acim ya.
tavukta buzluktaydi cozulsun diye cikardim suya koydum onu bekliyorum
kurstan gelene kadar hayalini kurdum

aa ne varmıs yasımızda :) 83 doğumlu oldugunu tahmın edıyorum bende 83 doğumluyum :) hangi bölümü okumak istiyorsun ?

Aslinda cok ta emin degilim yani aklimda bir iki sey var. ya diyorum ingilizce ogrt. ya hemsirelik yada
modelistlik gibi birsey yani bu ucu geciyor icimden. Burdaki uni. lere Tr denklik verir sanirim.
Iste su korecenin 3 seviyesini gecmem lazim 1 ve 2 ye girdim sonuc daha aciklanamdi 1 i gectim diye dusunuyorumda
2 den cok emin degilim.
ama bunlardan 3 u de bana keyif verecek gibi geliyor.
sevdigin iste calismak insani yaslandirmaz. :)

evet canım umarım istediğin bölüme girebilsin :)

ya bende bayiliyorum ic mimarlik mi okusam yoksa
a tavuk kendini bugday ambarinda sanarmis.
benim evim kahverengi tonlarda olucak. yerler akcaagac yaptirayim diyorum. ve esya ile cok bogmayacagim
bir tv unitesi bir koltuk takimi ve guzel bir masa :)
iste o masa ortak olur hem mutfak hem salon icin
lavabo kismini gorunmeyen bir yere koyarim diyorum zaten tum kalabalik orda olur
boyle seyler geciyor iste daha tam oturtamadim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…