canlarım geçmişe biraz göz attığım ama okuyamadıklarım oldu , herkese çok tşk ederim Rabbim isteyen herkese nasip eder inş..dr yeni geldim kan tahliline baktı çok güzel bi gebelik var ama şuan çok yeni ultrasonda göremeyiz ancak sağlıklı bi gebelik olup olmadığını kanda bakarsak anlarız dedi saat 9'da verdim kanı 3 saat sonra alırsın dedi 12 gibi arıycam Allahım inş. değerim artmıştır ve pazartesi gel ultrasonda bakalım dedi
kızlar bu benim 9. ayım olcaktı denemede 9 ay geldi bebeğimiz inş. sizlerde en kısa zamanda kavuşursunuz hepinize dua ediyorum.
Bu arada dostınex'i bu ay ilk defa kullandım..
kızlar benim belirtim belki vardı ama ben psikolojiktir die hiç üstünde durmadım adetime 10 gün kala belim ve kasıklarım ağrıdı , göğüs uçlarım büyüdü çok azda olsa acıdılar öyle uyku halim iştehım falan yoktu..adet olacağımın ilk günüden itibaren 3 gün kasık ve belim ağrıdı bugün dr sordum yerleşme ağrısıdır onlar dedi...
buda ateş tablom 380090 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canlarım geçmişe biraz göz attığım ama okuyamadıklarım oldu , herkese çok tşk ederim Rabbim isteyen herkese nasip eder inş..dr yeni geldim kan tahliline baktı çok güzel bi gebelik var ama şuan çok yeni ultrasonda göremeyiz ancak sağlıklı bi gebelik olup olmadığını kanda bakarsak anlarız dedi saat 9'da verdim kanı 3 saat sonra alırsın dedi 12 gibi arıycam Allahım inş. değerim artmıştır ve pazartesi gel ultrasonda bakalım dedi
kızlar bu benim 9. ayım olcaktı denemede 9 ay geldi bebeğimiz inş. sizlerde en kısa zamanda kavuşursunuz hepinize dua ediyorum.
kızlar benim belirtim belki vardı ama ben psikolojiktir die hiç üstünde durmadım adetime 10 gün kala belim ve kasıklarım ağrıdı , göğüs uçlarım büyüdü çok azda olsa acıdılar öyle uyku halim iştehım falan yoktu..adet olacağımın ilk günüden itibaren 3 gün kasık ve belim ağrıdı bugün dr sordum yerleşme ağrısıdır onlar dedi...
feraycım seninde günün yakındimi yanlış hatırlamıyorum belirti varmı bende kasık ve bel ağrısı var ama bakalım nolcak
Canım gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
öznurcum şu an görünmüyosada onu ilk olrak küçük bi nokta olrak gördünde vede o minicik kalbin attını duyduğundaki mutluluğu inan dünyalara değişmeyeceksin
Kızlar merhaba. Bende mantar problemi vardı ve doktora gittim bana ilaç ve fitil verdi. ilaçları aldığım gün adet oldum(4 Ekim) ve mecburen bitmesini bekledim, iki tane fitil vardı ve sonuncusunu yarın kullanıcam. bebek içinde bu haftadan itibaren çalışmaya başlamam lazım. sizce yarın son fitili kullandıktan nekadar süre sonra ilişkiye başlayabilirim bilgisi olan varmı?
çok saol canım.
inş o günleride görürüm şuan daha aileler vede çoğu yakınlarımız bilmiyor ultrasonda görmeden kimseye söyleyemiyorum..
Merhaba ben sizi takip ediyordum aslında idrar testiniz negatifti. Benimde 7 Ekim de reg olmam lazımdı 6 ve 8 Ekimde idrar testim negatif ama hala regl olmadım . İlk defa reglim gecikti bu kadar , bana umut oldunuz. Doktora sordunuz mu neden idrar testleriniz negatifmiş?
sibelcim sen yinede drna sor canım sonra hamiş kalırsın 9 ay boyunca acabalarla kendini huzursuz etmeni istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?