- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
kızlar günaydın bi kaç gündür giremedim hamiş arkadaşlarım öncelikle hayırlı olsun sağ salim meleklerinize kavuşun inşallah bende adet dönemine girdim bakalım nolcak dün biraz pembemsi akıntı oldu bende oturdum ağladım eşime bardım çardım adamın suçu neyse gerçi beni sinir etmiştibiraz ama ben her zamanki gibi abarttım biraz yazık gelip beni teselli etti ama ben yine hırladım tabi sonra evde 2 tane gebelik testi vardı bende onları yaptım yazık eşim testlerin başında bekliyo gözünü ayırmadan bakıyo haline üzüldüm kızlar ya ikinci çizgi silik çıktı ama var diyemiyorum tabi beklemedeyim eşimde umutlanma daha sonra çok daha fazla üzüleceksin diyo haklı ama gıcık oluyorum bende tabi neyse kızlar gelişmeleri paylaşırımartık iyice sıyrdım varmı yokmu demekten
canim cok yukleme esinede kendinede yazik.
umutlanmani istemem ama silik cizgi genellikle guzel sonuclaniyor.
senin hangi gundu bat? o pembe kanamada yerlesmedir ins.
Oznurcum ins kalp atislarini gorursun en kisa zamanda :) ay heyecanlandim
benim hala gelen giden olmadi bir arkadas yazmisti elim donumda diye benimde oyle simdi
sancimda var off cok beklemesede bitse bu isgence :) daral geldi sabah beri ha oldum ha olucam diye
idrarda cıkabılmesı ıcın kandakı Hcg hormonun belli bir derecede yukselmesı lazım o nedenle regl gecıkesınden bır hafta sonra genelde ıdrarda bellı oluyor
canim cok yukleme esinede kendinede yazik.
umutlanmani istemem ama silik cizgi genellikle guzel sonuclaniyor.
senin hangi gundu bat? o pembe kanamada yerlesmedir ins.
Oznurcum ins kalp atislarini gorursun en kisa zamanda :) ay heyecanlandim
benim hala gelen giden olmadi bir arkadas yazmisti elim donumda diye benimde oyle simdi
sancimda var off cok beklemesede bitse bu isgence :) daral geldi sabah beri ha oldum ha olucam diye
canımya benımde sancım cok fecı ayaklarıma kadar vuruyor ama akıntı falan sıfır yanı kup kuruyum suan off gelecekse gelse de bendeki bu belırsızlık gıtse
canımya benımde sancım cok fecı ayaklarıma kadar vuruyor ama akıntı falan sıfır yanı kup kuruyum suan off gelecekse gelse de bendeki bu belırsızlık gıtse
bısı sorucam benım adete 2 gun var ve sadece gogus uclarım acıor(adet olucm samanda acırdı)
belım agrıor sancı gırıo arada sag tarafıma(belım cok sık agrımazdı adetımde)
beyaz akıntı gelıor ama 1 gun gelıo 2 gun kesılmıs hıc gelmıor (böle etmezdı adete 1 hafta kala baslar akıntım hıc durmazdı )
acaba ne oluyor adetmı yoksa hamısmıyımkı:) gıdıp test etmemek ıcın zor tutuom kendımı cunku adet olucamı hısseder gıbıyım ama ya varsada dıyemıorum ne yapayım ben
iştahımda acılmıs deil hıc yemek yıyesım yok yaa o derece yani gerıc cumartesı gece yarısı saat2 de canım karadenız pidesi cekmisti eve paket servıs cagırıp yemıs yatmıstım ama bakalım yaa kan testı mı yapsam dıye dusunuyorum sonra vazgecıyorum yarınıda beklıycem bakalım ates ne olcak ona gore test yapcamtamda sana yazmistim:) bendede akinti yok.
valla öznurcum bence ilk 3 ay kimseye söyleme çok nazar değiyo tabi yinede sen bilirsin benimki sadece fikir
canim cok uzucu bebek kaybetmek oyle olunca insan hemen yerine koymak istiyor. ama bu iste cok zaman bir is naparsin, adetin bitecek yok yumurtlama gununu takip edicen hadi birde adeti beklicen. daha cabuk bir yolu olsa keske. canim senin silikse varmis gibi geliyor bana cunku gunun. benim silik bile cikmadi kor olucaktim gorecem diye :)ya yeşimcim aynen valla hepimiz aynıyız iki dakikaya bi kalite kontrol ya dün bi öyle geldiler bana biz bide ilkini 6 aylık hamileliğimde kaybetmiştik ya ikimizdede onun gerginliği var galibaumutlanmıyorum ama bakalım nolcak her şeyim önce hayırlısı en çok eşim için istiyorum çünkü çocukları çok seviyo ve istiyo bat bugün benim yeşimcim ama bugün yarın diyorum yinede
nim bence gecsin biraz olsada erken olunca cikmiyor maalesefbısı sorucam benım adete 2 gun var ve sadece gogus uclarım acıor(adet olucm samanda acırdı)
belım agrıor sancı gırıo arada sag tarafıma(belım cok sık agrımazdı adetımde)
beyaz akıntı gelıor ama 1 gun gelıo 2 gun kesılmıs hıc gelmıor (böle etmezdı adete 1 hafta kala baslar akıntım hıc durmazdı )
acaba ne oluyor adetmı yoksa hamısmıyımkı:) gıdıp test etmemek ıcın zor tutuom kendımı cunku adet olucamı hısseder gıbıyım ama ya varsada dıyemıorum ne yapayım ben
beklemekkkknekdr zormus kırmızılar gelmeyınnnn
iştahımda acılmıs deil hıc yemek yıyesım yok yaa o derece yani gerıc cumartesı gece yarısı saat2 de canım karadenız pidesi cekmisti eve paket servıs cagırıp yemıs yatmıstım ama bakalım yaa kan testı mı yapsam dıye dusunuyorum sonra vazgecıyorum yarınıda beklıycem bakalım ates ne olcak ona gore test yapcam
çok güzel demişsinde ben çatlarım o zamanD
kan testi yaptirma bence, idrar yap yaparsan . ordaysa orda zaten birsey degismicek
boyle dusun, burda kan testi cok pahali yapamam o yuzden. ama ucretsiz yapacsgin yer varsa yaptir.
kuzu kuzu beklicez ama agrim oldugu icin cok umutlu degilim.
ped bilem taktim disarda olmasin diye
ya yeşimcim valla bu gün çok güldürdün beni ya allahta seni güldürsün canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?