Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Cumlemizi canim :13:

Baharcim cok pahali mi orda kan testi?
burda 30$ ya gerci ben o kadar cok idrar testi aliyorum ki 30 $ tamamliyorum :))
pahali degilse yaptir kesin belli olur

canım aslında bedava yaptırıorum ben :) ama cesaret edemıyorum suan yaptırmayı :) biraz once tuvalete kostum geldı dıye kremsı bir akıntım oldu off

Sona yaklasanlar :)
Yeşim83....................................10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

ferdat85....................................11 EKİM

rihana.......................................12 EKİM

Funda30....................................12 EKİM

Hapuu ......................................13 EKİM

bende yaklasanları sorucaktım ıyı olmus bunu yazman

30$ mıı yuhhhh

bizim burda 15 TL :44:
bencede yuh ya normal muayene oldun kadin ogumda birde
varmi diye idrar testi yapti o zamanda 30$ bayilip gelmistim
cok pahali ulke herseyi pahali ya inan bugun marketten domates alamadim baktim
geri ciktim bide rengi tam kirmizi bile degil kilosu 7 $ pazara gidecem yarin Turk usulu :)
canım aslında bedava yaptırıorum ben :) ama cesaret edemıyorum suan yaptırmayı :) biraz once tuvalete kostum geldı dıye kremsı bir akıntım oldu off

canim kos kos o zaman ne duruyorsun :) ucretsizse bekleme bence
bir an once ogrenmis olucaksin. biz cesaret verelim sana. :13:
yoksada gelecek aya canim ya ne olucak 1-2 ay gec olsun guc olmasin

Sona yaklasanlar :)
Yeşim83....................................10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

ferdat85....................................11 EKİM

rihana.......................................12 EKİM

Funda30....................................12 EKİM

Hapuu ......................................13 EKİM

sona yaklasan arkadaslar bır degısıklık falan varmı sızlerde vucudunuzda ?

canım ben yarın yapcam testı bugun gıdemem ısten ızın almam ımkansız ıs cıkısı doktorla randevum var belkı yarın yaptırırım cesaret edersem.

suanda kasıkalrımda acayıp bır sızı var bırde kremsı bır akıntı oldu dunden bir kac dk once kup kuruydum

canım şimdi gördüm yazını kusura bakma..drla cuma günü görüşüm reglim 2 gün gecikti idrar testinde çıkmadı dedim erken olduğu için idrarda çıkmaz kanda baktır dedi ve dediği gibide oldu kanda çıktı canım bide benim kasıklarımda ağrım oldu aynı adet ağrısı gibi ve 3 gün sürdü canım..

ins guzel haberler aliriz senden canim ya.

inşallah canım ya arkadasımla konustum cuma gunu gel yapalım dedı testı :) ben ısten cıkamıyorum mesaımız aynı saat bıtıyo cuma gunu nöbetcı o nedenle cuma gunu gıdecem tabıı kırmızılar gelmezse :)
esımde guldurdu beni uzulme canım ne olur artık hem ıyı yonunu dusun daha fazla beraber bırlıkte oluruz dedi ya :) tabii birlikte olururzu farklı bır sekılde soyledı burdan yazamıycam ayy valla nesem yerıme geldi :)

:) e daha ne olsun canim ya . hic sikinti yapma kendine.
ben gerci bunlari diyorumda strese girdim yemege saldiriyorum biri beni durdursun
simdide sutun icine buskuvi ezip yiyecem ya. tr de cici bebe varya tat olarak bir benzerni kesfetmistik gecen gun
onu ezeyim icine bari. Adet olana kadar tombik olacaz ya

o maşşalah bu sıtah hayırlara haber olur ınsallah ben oluyorum ya cok kotu oldu sancım gelıyorum dıyor adeta ama bırde akıntım basladı ha bıre wc ye gıdıyorum geldı mı dıye offf

kapalı hava iyice kararttı içimi
tvdeki bütün kanallar gitti
çamasırların içine karısan bi hain renk atmış
eşimin en sevdigim mavi gömleğinin beyaz olan yaka ve mansetleri tuhaf bi renge dönmüş

ahada saganak başladı çatı katında oturuyosan ürkütücü olabiliyo
piifff içim daraldı

kızlar doktorla görüştüm değerim 657 çıkmış :))) bebek var Allahın izniyle tahminen 4 haftalık..

ay öznur süpersin ne kadar ümitlendim bende Allahım tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almak büyütmek nasip etsin darısı başıma

kızlar doktorla görüştüm değerim 657 çıkmış :))) bebek var Allahın izniyle tahminen 4 haftalık..

canım guzel bır hamilelik geçiririsn inşallah saglıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırın. darısı bizlerin başına :)

Biraz önce de yeni değerinizi öğrendim, sağlıkla geliyor bebiş ne mutlu size... Benimde umudum sizdiniz, bende kan testi yaptırayım diyorum . Kaç günde bir regl olduğunuzu bilmiyorum ama gebelik varsa son regl tarihinden itibaren hesaplanıyor kaç hafta olduğu. Son regl tarihinizi ve kaç günde bir olduğunuza bakarak kaç haftalık olduğuna nette bakabilirsiniz. Tekrar tekrar tebrikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…