Cumlemizi canim :13:
Baharcim cok pahali mi orda kan testi?
burda 30$ ya gerci ben o kadar cok idrar testi aliyorum ki 30 $ tamamliyorum :))
pahali degilse yaptir kesin belli olur
Cumlemizi canim :13:
Baharcim cok pahali mi orda kan testi?
burda 30$ ya gerci ben o kadar cok idrar testi aliyorum ki 30 $ tamamliyorum :))
pahali degilse yaptir kesin belli olur
Sona yaklasanlar :)
Yeşim83....................................10-12 EKİM
zuzu38......................................10-12 EKİM
ferdat85....................................11 EKİM
rihana.......................................12 EKİM
Funda30....................................12 EKİM
Hapuu ......................................13 EKİM
bencede yuh ya normal muayene oldun kadin ogumda birde30$ mıı yuhhhh
bizim burda 15 TL :44:
canım aslında bedava yaptırıorum ben :) ama cesaret edemıyorum suan yaptırmayı :) biraz once tuvalete kostum geldı dıye kremsı bir akıntım oldu off
bencede yuh ya normal muayene oldun kadin ogumda birde
varmi diye idrar testi yapti o zamanda 30$ bayilip gelmistim
cok pahali ulke herseyi pahali ya inan bugun marketten domates alamadim baktim
geri ciktim bide rengi tam kirmizi bile degil kilosu 7 $ pazara gidecem yarin Turk usulu :)
canim kos kos o zaman ne duruyorsun :) ucretsizse bekleme bence
bir an once ogrenmis olucaksin. biz cesaret verelim sana. :13:
yoksada gelecek aya canim ya ne olucak 1-2 ay gec olsun guc olmasin
suanda kasıkalrımda acayıp bır sızı var bırde kremsı bır akıntı oldu dunden bir kac dk once kup kuruydumSona yaklasanlar :)
Yeşim83....................................10-12 EKİM
zuzu38......................................10-12 EKİM
ferdat85....................................11 EKİM
rihana.......................................12 EKİM
Funda30....................................12 EKİM
Hapuu ......................................13 EKİM
sona yaklasan arkadaslar bır degısıklık falan varmı sızlerde vucudunuzda ?
Merhaba ben sizi takip ediyordum aslında idrar testiniz negatifti. Benimde 7 Ekim de reg olmam lazımdı 6 ve 8 Ekimde idrar testim negatif ama hala regl olmadım . İlk defa reglim gecikti bu kadar , bana umut oldunuz. Doktora sordunuz mu neden idrar testleriniz negatifmiş?
canım ben yarın yapcam testı bugun gıdemem ısten ızın almam ımkansız ıs cıkısı doktorla randevum var belkı yarın yaptırırım cesaret edersem.
ins guzel haberler aliriz senden canim ya.
inşallah canım ya arkadasımla konustum cuma gunu gel yapalım dedı testı :) ben ısten cıkamıyorum mesaımız aynı saat bıtıyo cuma gunu nöbetcı o nedenle cuma gunu gıdecem tabıı kırmızılar gelmezse :)
esımde guldurdu beni uzulme canım ne olur artık hem ıyı yonunu dusun daha fazla beraber bırlıkte oluruz dedi ya :) tabii birlikte olururzu farklı bır sekılde soyledı burdan yazamıycam ayy valla nesem yerıme geldi :)
:) e daha ne olsun canim ya . hic sikinti yapma kendine.
ben gerci bunlari diyorumda strese girdim yemege saldiriyorum biri beni durdursun
simdide sutun icine buskuvi ezip yiyecem ya. tr de cici bebe varya tat olarak bir benzerni kesfetmistik gecen gun
onu ezeyim icine bari. Adet olana kadar tombik olacaz ya
kızlar doktorla görüştüm değerim 657 çıkmış :))) bebek var Allahın izniyle tahminen 4 haftalık..
kızlar doktorla görüştüm değerim 657 çıkmış :))) bebek var Allahın izniyle tahminen 4 haftalık..
canım şimdi gördüm yazını kusura bakma..drla cuma günü görüşüm reglim 2 gün gecikti idrar testinde çıkmadı dedim erken olduğu için idrarda çıkmaz kanda baktır dedi ve dediği gibide oldu kanda çıktı canım bide benim kasıklarımda ağrım oldu aynı adet ağrısı gibi ve 3 gün sürdü canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?