Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ben yarın sabahtan itibaren ates ölçiyim o zmn en azından yükselirse biliyimki yumurta döllenmiş :44:

ben yarın sabahtan itibaren ates ölçiyim o zmn en azından yükselirse biliyimki yumurta döllenmiş :44:

canım yumurtlamadan sonra atesın yukselırse ve adet zamanında ates dusmezse hamıle olma ıhtımalı yuksek oluyor ama % 100 kesın sınuc ancak tahlıle bellı oluyor

kizlar bu saat oldu gelen giden yok simdi sancida yok bu nasil is ya bunyemde bi karar verse artik.

kizlar bu saat oldu gelen giden yok simdi sancida yok bu nasil is ya bunyemde bi karar verse artik.

canım inşallah gzüel haberler gelicek senden :)

MEDMUS ekledım canım senide listeye inşallah guzel haberler gelicek senden kasımda

bu ay benimde öyle tam 5. gün geldi ve ara ara ağrı girip çıkıyordu ve sadece kasığım ağrıyordu şimdi ise kesildi bugün 4. günüm oysa daha uzun sürerdi sinir oluyorum havalardan sanırım vücutta şaşırdı ne yapacağını

kizida uyuttum bir banyo yapayim rahatliyayim bari ya.
iyice gerildim. niye boyle oldu ki. benim adetim cok duzenlidir ve yumurtalama zamanida adetin 12. gunuydu
yani simdiye kadar cikmasi lazimdi acaba baska bir gunmu yumurtladim kafam karisti
basimda agriyor bir banyo iyi gelecek belki kirmizilarda karar verir gelmeye :)

bi şansımı deniyim hem heycanımda yatışır belkim

canım tabiki dene inan yumurtladııgn zamanı anlıyosun hatta sana tavsıyem Fertilityfriend.com a da uye ol ve ısaretle oraya atesını ne zaman yumurtladıgını ve durumunu daha net gorursun.

güzelliiim güzel haberler gelicek hissediyorum üstelik ikimizden de :)

İnşallah ekim ayında kimsenin umutları boşa çıkmaz, benim beklenmeyen adet tarihime çoook var daha:29 Ekim, yumurtlama günüm bile gelmedi sabırsızlıkla bekliyorum:18:

aynen benimde 29 ekim ve bende bu hafta yumurta bekliyorum :18: inşallah olur önce yumurta sonrada bebek

oo muhabbet yine ilerlemiş. 1 saat bakmasam 3-4 syfa ilerlemiş oluyor.
akşama ne yemek var kıslar. bizim menü , kocacımın uzun zamandır canı çekenler
kuru fasulye, pilav, turşu, bir de ayran :) yiyelin kuruları, sonra gaz geldikçe bebek mi tekmeledi acaba diye yazarım yarın buraya

bende ıspanah pişiricem tabii su koltuktan kalkabılısem valla uyumak ıstıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…