canım 12-13 ekim olması lazım ama bakalım inşallah olmaz
canım ya yanlıslıkla bazı isimleri sildim galiba özürdiliyorum senin bat kaç olmustu
ben yarın sabahtan itibaren ates ölçiyim o zmn en azından yükselirse biliyimki yumurta döllenmiş :44:
kizlar bu saat oldu gelen giden yok simdi sancida yok bu nasil is yabunyemde bi karar verse artik.
kizlar bu saat oldu gelen giden yok simdi sancida yok bu nasil is yabunyemde bi karar verse artik.
canım yumurtlamadan sonra atesın yukselırse ve adet zamanında ates dusmezse hamıle olma ıhtımalı yuksek oluyor ama % 100 kesın sınuc ancak tahlıle bellı oluyor
bi şansımı deniyim hem heycanımda yatışır belkim
kizida uyuttum bir banyo yapayim rahatliyayim bari ya.
iyice gerildim. niye boyle oldu ki. benim adetim cok duzenlidir ve yumurtalama zamanida adetin 12. gunuydu
yani simdiye kadar cikmasi lazimdi acaba baska bir gunmu yumurtladim kafam karisti
basimda agriyor bir banyo iyi gelecek belki kirmizilarda karar verir gelmeye :)
güzelliiim güzel haberler gelicek hissediyorum üstelik ikimizden de :)
hapşuu teşekkür ederim eklediğin için
insaşşalh bende veırım gusel haberler sızleree :)
İnşallah ekim ayında kimsenin umutları boşa çıkmaz, benim beklenmeyen adet tarihime çoook var daha:29 Ekim, yumurtlama günüm bile gelmedi sabırsızlıkla bekliyorum:18:
oo muhabbet yine ilerlemiş. 1 saat bakmasam 3-4 syfa ilerlemiş oluyor.
akşama ne yemek var kıslar. bizim menü , kocacımın uzun zamandır canı çekenler
kuru fasulye, pilav, turşu, bir de ayran :) yiyelin kuruları, sonra gaz geldikçe bebek mi tekmeledi acaba diye yazarım yarın buraya
bende ıspanah pişiricem tabii su koltuktan kalkabılısem valla uyumak ıstıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?