İşte beklenen tablo. Tekrar hayırlı olsun canımm. Darısı tüm isteyenlere içinde de bana yep yep. Hızlı bir topik olacak bu
AAAMMMİİİNNNNN... oh oh iyi böyle rahat geçer inşallah.Öyle soran olursa deme rahatım diye, midem bulanıyor, kafamı kaldıramıyorum falan bir şeyler de.Dost var düşman var.Bize dua et biz de sana böyle testler gösterelim olur mu
kızlar saol inş. haberler hergün bu şekilde devam eder ben ayağımı sürttüm devamı gelir inş..şuan için hiç bi belirtim yok arkadaşlar sadece kasık ağrısı ve batmalar var.
ben cuma günü kan testi yaptırdım ya cumartesi günü dışarı çıkmıştım dönüşte tekrar eczaneden test aldım :)) bu sefer pozitif çıktı idrar testi :)) görüntü ekte :)Eki Görüntüle 270684
inşallah canım sizler hep aklımdasınız herkese dua ediyorum canım belirtiler 5. haftadan sonra başlar diyolar hayırlısı olsun sağlıklı olsunda çekicez artık iyi kötü:)
ama gözüm falan kararıyor canım bide hafiften baş dönmesi vardı geçen hafta..
öznuuurrrr tebrik ederiiimmmm sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun
tebrikler oznurdrisi basimiza sana da rahat bir hamilelik diliyorum
mrb kızlar nasılsınız sızde benımgıbı adet olmakdan korkuyormusunuz
cok guzel bir goruntu :))
bence deeeeee
kızlarrr eve geldım sımdı dayanamadım atesımı ölctüm 36.9 cıktı rahatladım valla ayyy düşmesin hiççç
listeden beni çıkarmışsınız ..... benden umudu sizde mi kestiniz
listeden beni çıkarmışsınız ..... benden umudu sizde mi kestiniz
inşallah böyle devam eder..10 ekımdı dımı senın batım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?