Cumartesi günü kadının bir fal baktı bana. komedi resmen. diyaloğu aktarıyorum
Kadın: 2 çocuğun var senin
Ben: Yok hayır
k: O zaman iki çocuklu biriyle evlendin
B: Yooooo
K: E o zaman kimin bu iki çocuk
B: Valla bilemiycem
K: O zaman senin iki çocuğun olacak
B: Valla bir tanesini bulalım da
k: Hah ben de onu diyecektim çocuk sahibi olmada sorun mu var. Hissettim ben onu.
B: Teyze bırak Allah aşkına.......
Sona yaklasanlar :)
Yeşim83....................................10-12 EKİM
zuzu38......................................10-12 EKİM
ferdat85....................................11 EKİM
rihana.......................................12 EKİM
Funda30....................................12 EKİM
Hapuu ......................................13 EKİM
sona yaklasan arkadaslar bır degısıklık falan varmı sızlerde vucudunuzda ?
Alemsin Çok Güldüm ya...Eşimde Fal baktırmış 1 1,5 sene ıcınde cocugunuz olucak demıs bakan cocuk..keske sorsaydın dedım 9 ay dahıl 1 1,5 senemı yoksa 9 ayı saymadanmı:)
hapsuu ateşin ne durumda?
maalesefyok gerci o bende cok gec oluyor. gecen gebeligimde gogus ucu hassasiyetinden suphelenip test yaptirmistim
20000 cikmisti 6- 7 haftalikti sanirim.
simdi sadece sancim var adet sancisi
Alemsin Çok Güldüm ya...Eşimde Fal baktırmış 1 1,5 sene ıcınde cocugunuz olucak demıs bakan cocuk..keske sorsaydın dedım 9 ay dahıl 1 1,5 senemı yoksa 9 ayı saymadanmı:)
ayyy, çok güzelll yaaarabbim mutluluğunu hiç bozmasın, bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım benim. benim bata daha 12 gün var, böyle güzel haberler alınca daha çok gaza geliyorum, ben de hamile kalmak istiyoruuummmm, bende böyle güzel haberimi sizinle paylaşmak istiyoruuuummm
düne kadar 36,8 di bugun 36,7 oldu.
bende ilk hamile kaldıgımda gögüs uçlarım agrımıstı sismisti bu sefer sislik yok acı var
bide benim bu seferki adetim 2 gün erken oldu ve 3 gün sürdü bu yerleşme kanamalarını okuduktan sonra acaba dedim kendi kendime
gecen hafta adet sancısı gibi sancım da vardı artık yok ayyy daha 13 günüm var bidahaki bat a valla çatlicam
banada her fal bakan hamile kalcan bu ay diyo
ama bi abla dediki mevsim baslangıcında yada bi dönem baslangıcında belki yeni yılda hamile kalıcan dedi ya ikizin yada üst üste iki bebişin olucak dedi :44:
o kadar düşüş önemli değildir bence normal gibi
zaten ardarda iki ölçüm yaptığımda hep 0,1 farkediyor
amiiinn
yaa bişi sorcam kızlar gögüs uçlarınızda hassasiyet var mı?? çok acıyo
sabah dususu gorunce hayır olmaz dıyerek evden cıkana kadar durmafdan olctum valla 36,5 e kadar dusurmeyı basardım evden cıkana kadar ama yataktan kalkmadan aldıgım sonucu yazıyorum doğru olan o cunku :)
k: Hah ben de onu diyecektim çocuk sahibi olmada sorun mu var. Hissettim ben onu.
Öznur'cum tebriklerrrrr
Çok sevindim, bu sıkıcı günün en güzel haberi buydu heralde :))
Darısı başımıza inşallahhh,
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
bir kere bende esimin en sevdigi kazagini halletmistim. ogun bugundur soyler hala.
gozeun aydin canim cook sevindim degerin cok yuksekmis. demekki son gunlerde cok cikmis
yoksa idrarda cikardi . saglikla kucagina al yavrunu. bunalti neyin var mi ? nasil durumun??
Amin canim insallah . ikizi bebegin olsun :13: :)
Öznur sağlıklı bir gebelik dilerim sana.Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.Darısı başımıza inşallah
oznur tekrardan tebrikler
yalnız ne kadar ilginç hiçbir idrar testinde çıkmadı öznurun
beta hcg de düşük değil aslında
demek ki idrar testlerine güven olmayacak
Çok güldüm ama inşallah çıkar falı ikiz falan fena olmaz değil mi
kızlar saol inş. haberler hergün bu şekilde devam eder ben ayağımı sürttüm devamı gelir inş..şuan için hiç bi belirtim yok arkadaşlar sadece kasık ağrısı ve batmalar var.
ben cuma günü kan testi yaptırdım ya cumartesi günü dışarı çıkmıştım dönüşte tekrar eczaneden test aldım :)) bu sefer pozitif çıktı idrar testi :)) görüntü ekte :)Eki Görüntüle 270684
tebrik ederim tekrar canımm..sağlıklı kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah tatlım..darısı tümmm topiğimize
kızlar bende yeni geldim sayfaları okumaya çalıştım baya kaynatmışsınız
çok güldüm yaaa..bu falcılar çok fena :):)
kızlar saol inş. haberler hergün bu şekilde devam eder ben ayağımı sürttüm devamı gelir inş..şuan için hiç bi belirtim yok arkadaşlar sadece kasık ağrısı ve batmalar var.
ben cuma günü kan testi yaptırdım ya cumartesi günü dışarı çıkmıştım dönüşte tekrar eczaneden test aldım :)) bu sefer pozitif çıktı idrar testi :)) görüntü ekte :)Eki Görüntüle 270684
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?