Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım ya bızde arkadasla yuzuk falına bakmıstık kac cocugum olacak dıye 4 tane demıstı bende su yourmu yapmıstım birini malesef doğamadan kaybettım bırtaneyı basarıcam ınsallah ee madem 4 tane 2. cocukta ikiz olur demıstım zaten doktorum soylemıstı rahmımden dolayı ıkızın olma sansı yuksek dıye :) ahh bır tane doguramadım kı daha

benim kendimden ümidim yok zaten
ateşim düşük seyrediyo dün ve bugün 36,5taydı (ardarda iki defa ateş ölçtüm diğerinde 36,6 çıktı)
yarına geliyor benimkiler
bende hiçbişey yok sadece kasıklarım adetimin ilk günü gibi, yani adet olacakmış gibi değil de adetmişim gibi acıyor
göğüslerimde hafif şişti ve acıyor ama bu belirti hiç hayra alamet değil benim için
ya kırmızılar geliyor ya da prolaktin yükseldi yine

Alemsin Çok Güldüm ya...Eşimde Fal baktırmış 1 1,5 sene ıcınde cocugunuz olucak demıs bakan cocuk..keske sorsaydın dedım 9 ay dahıl 1 1,5 senemı yoksa 9 ayı saymadanmı:)

benimde annem birine baktırmış oda demişki ilk yaza çocuğu olcak diyee :44: bende senin dediğin gibi oldum ne yani ilk yaza hamilemi kalıcam yoksa çocuğummu olcak :44: ki eğeer çocuk olcaksa benim bu iki ay içinde hamile kalmam lazzıııııımmmmm

maalesefyok gerci o bende cok gec oluyor. gecen gebeligimde gogus ucu hassasiyetinden suphelenip test yaptirmistim
20000 cikmisti 6- 7 haftalikti sanirim.
simdi sadece sancim var adet sancisi

bende ilk hamile kaldıgımda gögüs uçlarım agrımıstı sismisti bu sefer sislik yok acı var
bide benim bu seferki adetim 2 gün erken oldu ve 3 gün sürdü bu yerleşme kanamalarını okuduktan sonra acaba dedim kendi kendime
gecen hafta adet sancısı gibi sancım da vardı artık yok ayyy daha 13 günüm var bidahaki bat a valla çatlicam

Alemsin Çok Güldüm ya...Eşimde Fal baktırmış 1 1,5 sene ıcınde cocugunuz olucak demıs bakan cocuk..keske sorsaydın dedım 9 ay dahıl 1 1,5 senemı yoksa 9 ayı saymadanmı:)

banada her fal bakan hamile kalcan bu ay diyo
ama bi abla dediki mevsim baslangıcında yada bi dönem baslangıcında belki yeni yılda hamile kalıcan dedi ya ikizin yada üst üste iki bebişin olucak dedi :44:

saol canım darısı başına artık :)

kızlar merhaba topiği yeni farkettim çok sık girmediğim için...hayırlı uğurlu olsun hepimiz için inşallah hepimize uğur getirir hergün hamile haberleri alırız inşallah burdan :81: benim bat 13 ekim sabırla ve heyecanla bekliyorum

İki çocuktan aşağı kurtarmıyor zaten fal bakanları

o kadar düşüş önemli değildir bence normal gibi
zaten ardarda iki ölçüm yaptığımda hep 0,1 farkediyor

sabah dususu gorunce hayır olmaz dıyerek evden cıkana kadar durmafdan olctum valla 36,5 e kadar dusurmeyı basardım evden cıkana kadar ama yataktan kalkmadan aldıgım sonucu yazıyorum doğru olan o cunku :)

sabah dususu gorunce hayır olmaz dıyerek evden cıkana kadar durmafdan olctum valla 36,5 e kadar dusurmeyı basardım evden cıkana kadar ama yataktan kalkmadan aldıgım sonucu yazıyorum doğru olan o cunku :)

valla ben yataktan kalkmadan ölçüyorum yine
sadece sonucu teyit etmek için ardarda iki defa ölçüm yapıyorum
ikincisi hep 0,1 daha fazla çıkıyor çok anlamsız

Çok güldüm ama inşallah çıkar falı ikiz falan fena olmaz değil mi

tebrik ederim tekrar canımm..sağlıklı kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah tatlım..darısı tümmm topiğimize

kızlar bende yeni geldim sayfaları okumaya çalıştım baya kaynatmışsınız

çok güldüm yaaa..bu falcılar çok fena :):)

Öznur'cum tebriklerrrrr
Çok sevindim, bu sıkıcı günün en güzel haberi buydu heralde :))
Darısı başımıza inşallahhh,
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Öznur sağlıklı bir gebelik dilerim sana.Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.Darısı başımıza inşallah

oznur tekrardan tebrikler
yalnız ne kadar ilginç hiçbir idrar testinde çıkmadı öznurun
beta hcg de düşük değil aslında
demek ki idrar testlerine güven olmayacak

kızlar saol inş. haberler hergün bu şekilde devam eder ben ayağımı sürttüm devamı gelir inş..şuan için hiç bi belirtim yok arkadaşlar sadece kasık ağrısı ve batmalar var.
ben cuma günü kan testi yaptırdım ya cumartesi günü dışarı çıkmıştım dönüşte tekrar eczaneden test aldım :)) bu sefer pozitif çıktı idrar testi :)) görüntü ekte :)

İşte beklenen tablo. Tekrar hayırlı olsun canımm. Darısı tüm isteyenlere içinde de bana yep yep. Hızlı bir topik olacak bu

İşi gücü yalan bazılarının yaaaa. koptum resmen

AAAMMMİİİNNNNN... oh oh iyi böyle rahat geçer inşallah.Öyle soran olursa deme rahatım diye, midem bulanıyor, kafamı kaldıramıyorum falan bir şeyler de.Dost var düşman var.Bize dua et biz de sana böyle testler gösterelim olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…