Bende kış yemeği etli sebzeli haşlama ve pilav var:)
bacım kalk o zaman, yemegini pişir, bebişlerimiz aç kalmasın ama demiii
bende kayınvelideme gidicem yemeğe
bende kayınvelideme gidicem yemeğe
git tabi, azıcık da nazlan. aman kokmaya başladı yemekler bana, midem almıyo filan de :96: :95:
öznurcum artık eşine kayınvalıdene naz yap..bır daha bu fırsatlar elıne gecmez..
kızlar ilginçtir bugün ben de yemek yaptım
pek yemek sayılmaz aslında ama tam bana göre bir menü oldu hep sevdiğim şeyler
fırında kaşarlı mantar ve fırında baharatlı patates
yanına da tarhana çorbası yapıcam
çok acıktım bugüünnnn
hehe şimdi çok erken biraz ben kendimi bu düşünceye alıştırayım başlarım artık :))
canım senin menü süpermiş tam benlik kaç gündür bende tarhana çorbası yapıcam ama gripten kafamı kaldıramıyordum artık yarın yaparım , afiyet bal şeker olsun..
günaydın kızlar bugun moralim sıfır cook kötüyüm akşam esımle tartıstım. gece huzursuz boluk porcuk uyudum ve sabah atesım düştü kırmızılar geliyor galiba yine
cnm dün akşam ben ateş tablonu gördüm kesin hamile dedim hatta gaza geldim bende ateşimi ölçtüm daha adet olmadığına göre umut var inşallah hamilesindir cnmmm
hehe şimdi çok erken biraz ben kendimi bu düşünceye alıştırayım başlarım artık :))
Selam uğurlu geldiniz gerçekten, biraz önce yaptığım idrar testiyle silik de olsa bir ikinci çizgi sahibiyim..
Selam uğurlu geldiniz gerçekten, biraz önce yaptığım idrar testiyle silik de olsa bir ikinci çizgi sahibiyim..
tebrik ediyorum
TEbrikelerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?