Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Canim ben bir hafta once usumeye basladim daha dogrusu bir usuyup bir sicak aliyorum
Canım yaa bana da bu aralar öyle oluyor bı sıcak basıyor bugün eşimde fark etti yanaklarım kipkirmiziymis bazende üşüyorum ellerim buz oluyor 3 gunüm kaldı iste.

Canım yaa bana da bu aralar öyle oluyor bı sıcak basıyor bugün eşimde fark etti yanaklarım kipkirmiziymis bazende üşüyorum ellerim buz oluyor 3 gunüm kaldı iste.

Benimde gunum carsamba 2 gun kaldi heycanim dorukta ates olcuyorum bugun bir derece dustu baya uzuldum oglen tekrar olcugumde yukselmisti dusmez jmarim

Canim ben bir hafta once usumeye basladim daha dogrusu bir usuyup bir sicak aliyorum

ekineylül85 tebrik ederim hayırlı olsun darısı başımıza
ya bu bi üşüyüp bi sıcaklama bendede var bir haftadır genelde sıcaklayıp bunalıyorum son bir iki gündürde birden üşümeye başlıyorum ama kısa sürüyor:44:

Son düzenleme:
Benimde gunum carsamba 2 gun kaldi heycanim dorukta ates olcuyorum bugun bir derece dustu baya uzuldum oglen tekrar olcugumde yukselmisti dusmez jmarim

Benimde bugün 0.1 derece düştü yaa kaç gündür sabit gidiyordu yarın çok önemli ateşim yol gösterecek durumuma düşmez inşallah :18::18:

kızlar konuyu yine değişiyorum benim bogazım cok pislesti yaa

ekşi tatlı tuzlu

sabah kahvaltı yapmadım önce bi muz ardından lahana turşusu sonrasında irmik tatlısı tabi yanında dondurma ile sonra salatlık tursusu simdide canım çigköfte çekti bizimkini almaya yolladım

Benimde bugün 0.1 derece düştü yaa kaç gündür sabit gidiyordu yarın çok önemli ateşim yol gösterecek durumuma düşmez inşallah :18::18:

Aynen canimya36.8 di 4gundur bugun 37.7oldu yarin dusmeye devam ederse regl olcam demek insallah ikimizinde dusmez atesi

Aynen canimya36.8 di 4gundur bugun 37.7oldu yarin dusmeye devam ederse regl olcam demek insallah ikimizinde dusmez atesi

Aynı benimde öyle oldu 36,8 di bugün 36,7 ye düştü yarın çok önemli seni en iyi ben anlarım canım hadi guzel haberler verelim inşallah

ay bende öyleyim canım yaa dünyaları yiyesim var normalde adet haftası böyle pis boğaz olurum ama bu sefer erken başladım hadi hayırlısı bakalım hangimizin belirtiler gerçek çıkıcak

ay bende öyleyim canım yaa dünyaları yiyesim var normalde adet haftası böyle pis boğaz olurum ama bu sefer erken başladım hadi hayırlısı bakalım hangimizin belirtiler gerçek çıkıcak

ben gebelık dusundugumden berı pis bogaz oldum hamılede kalamadım bolca kılo aldım

herkese iiii geceler arkadaşlar

ben 1 haftadır aşırı üşüyorum özellikle ayaklarımı ısıtamıyorum.Göğüslerim çok fena hassaslaştı dokunamıyorum arada da sancılar giriyo.bugünde belimde batmalar war.bat tarihime daha 10-12 gün war ...
sizce bu belirtiler hayırlımıdır...en ufak şeyde olabilirmi diyorum ama artık ümidimi kırmak istemiyorumm ...

kizlar biz kalktik sabahin korunde yine kizim sagolsun hic uyutmuyor. simdiden antremanliyim uykusuz konusunda.
hanfendiye askam dogru durust birsey yediremedim. sabahin korude acim diye uyandi.
benim kirmizilardan tik yok. goguslerdede ama yururken sol bacagima kramp girdi
fitik varmis gibi. bakicaz hadi hayirlis artik
sanirim bu ay benim 28 cekecek o yuzden carsambayi bekliyorum.
kader ani gibi oldu ya su olayda

ayy canım hemşireliği seçmede neyi seçersen seç daha 23 yaşındayım bir sürü varisim var

Son düzenleme:
günaydın kızlar benim kırmızılar bugun sabah sabah geldi benim umudum kasım ayında kaldı

baharcım sanada günaydıninşallah kasım ayında nasip eder allahım aslında bu stres hepimizi mahvediyor olacağı varsada olmuyo ama elden bişi gelmiyo kaç aydır uğraşıyosun canım ben hazirandan beri beklemedeyim bende gelen giden yok hala bakalım nolcak

Oznur_u.................................... 6 Ekim.................. TEBRİKLER

Pinknymph..................................7 EKİM

Lailla…………………………………............10 Ekim..................TEBRİKLER

Yeşim83....................................10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

ferdat85....................................11 EKİM

rihana.......................................12 EKİM

Funda30....................................12 EKİM

Oreiro.......................................14 EKİM

Memnune83...............................14 EKİM

Orjinalmarjinal............................14 EKİM

Öcuk........................................16 EKİM

Diyasa .....................................16 EKİM

Edirne………………………………..……......17 EKİM

Ucrubucrub................................17 EKİM

Ferayy......................................17-18 EKİM

cardelenss.................................18 EKİM

Pnrali........................................18 EKİM

Kity..........................................19 EKİM

Msg38.......................................20 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

Gamzelal....................................22 EKİM

everythingwillbegreat ..................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

ofluu.........................................23 EKİM

Dhc83 ......................................24 EKİM

Vizon........................................25 Ekim

Jeannecdarc..............................26 EKİM

Stggg5.....................................26 EKİM

Gulay_7980............................... 27 EKİM

Cewo........................................27 EKİM

Kikirdek.....................................27 EKİM

Camellia.....................................27 Ekim

tweety7883................................28 EKİM

Zoryasamak...............................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan……………………………….. ...29 EKim

centaur ....................................29 EKİM

sibelkerem.................................30 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

yokh........................................31 EKİM

Elsezg .....................................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

Yazciceği..................................3 KASIM

Elisizmit.....................................4 KASIM

medmus...................................7 KASIM

Hapuu ......................................11 KASIM

günaydın kızlar benim kırmızılar bugun sabah sabah geldi benim umudum kasım ayında kaldı

günaydın canım, üzülme sakın. senin bebiş de naz yapıyor sana. bu ay daha yoğun çalışırsınız benim de daha 11 gün var ama hiçbir belirti filan yok

hersey kısmet canım yaa cok uzuldum ama elımden de bırsey gelmiyor malesef ozellikle ilk hamileliğim okadar basit bir şekilde olması imkansızken olmustu ki şaşıyorum şuan nasıl olmuyor diye.

canım bende kızıma korunmayı bıraktığım ikinci ayda kalmıştım kolay olmuştu yani ama şimdi 4. aydayım geçen ay sanırım stresten olsa gerek prolaktinim yükselmişti 1 ay sonra baktırdımda normale dönmüştü bi süre sonra geniş olmayı aman demeyide öğreniyosun insanın alıp eliyle koyası geliyo bu kadar zormu ya diyosun bende hep diyorumki doğurup sokağa atalanlara değil bize ver allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…