Canım yaa bana da bu aralar öyle oluyor bı sıcak basıyor bugün eşimde fark etti yanaklarım kipkirmiziymis bazende üşüyorum ellerim buz oluyor 3 gunüm kaldı iste.Canim ben bir hafta once usumeye basladim daha dogrusu bir usuyup bir sicak aliyorum
Canım yaa bana da bu aralar öyle oluyor bı sıcak basıyor bugün eşimde fark etti yanaklarım kipkirmiziymis bazende üşüyorum ellerim buz oluyor 3 gunüm kaldı iste.
Canim ben bir hafta once usumeye basladim daha dogrusu bir usuyup bir sicak aliyorum
Benimde gunum carsamba 2 gun kaldi heycanim dorukta ates olcuyorum bugun bir derece dustu baya uzuldum oglen tekrar olcugumde yukselmisti dusmez jmarim
Benimde bugün 0.1 derece düştü yaa kaç gündür sabit gidiyordu yarın çok önemli ateşim yol gösterecek durumuma düşmez inşallah :18::18:
Aynen canimya36.8 di 4gundur bugun 37.7oldu yarin dusmeye devam ederse regl olcam demek insallah ikimizinde dusmez atesi
Aynı benimde öyle oldu 36,8 di bugün 36,7 ye düştü yarın çok önemli seni en iyi ben anlarım canım hadi guzel haberler verelim inşallah
kızlar konuyu yine değişiyorum benim bogazım cok pislesti yaa
ekşi tatlı tuzlu
sabah kahvaltı yapmadım önce bi muz ardından lahana turşusu sonrasında irmik tatlısı tabi yanında dondurma ile sonra salatlık tursusu simdide canım çigköfte çekti bizimkini almaya yolladım
ay bende öyleyim canım yaa dünyaları yiyesim var normalde adet haftası böyle pis boğaz olurum ama bu sefer erken başladım hadi hayırlısı bakalım hangimizin belirtiler gerçek çıkıcak
ben gebelık dusundugumden berı pis bogaz oldum hamılede kalamadım bolca kılo aldım
Aslinda cok ta emin degilim yani aklimda bir iki sey var. ya diyorum ingilizce ogrt. ya hemsirelik yada
modelistlik gibi birsey yani bu ucu geciyor icimden. Burdaki uni. lere Tr denklik verir sanirim.
Iste su korecenin 3 seviyesini gecmem lazim 1 ve 2 ye girdim sonuc daha aciklanamdi 1 i gectim diye dusunuyorumda
2 den cok emin degilim.
ama bunlardan 3 u de bana keyif verecek gibi geliyor.
sevdigin iste calismak insani yaslandirmaz. :)
günaydın kızlar benim kırmızılar bugun sabah sabah geldi benim umudum kasım ayında kaldı
baharcım sanada günaydıninşallah kasım ayında nasip eder allahım aslında bu stres hepimizi mahvediyor olacağı varsada olmuyo ama elden bişi gelmiyo kaç aydır uğraşıyosun canım ben hazirandan beri beklemedeyim bende gelen giden yok hala bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?