hersey kısmet canım yaa cok uzuldum ama elımden de bırsey gelmiyor malesef ozellikle ilk hamileliğim okadar basit bir şekilde olması imkansızken olmustu ki şaşıyorum şuan nasıl olmuyor diye.
günaydın canım, üzülme sakın. senin bebiş de naz yapıyor sana. bu ay daha yoğun çalışırsınızbenim de daha 11 gün var ama hiçbir belirti filan yok
demekki vakti zamanı var canım beklicez bakalım üzülme ama bak benimde ateşim 34 düştü gerçi 15 günüm var ama dün 36.8 idi bende sana eşlik edebilirim bu ay :))
günaydın kızlar
hapsuu cnm üzülme hayırlısı ne ise o olsun kasıma yeşerir umutlar inşlh.
olabilir dimi ya daha 15 günüm var bugün o zaman bi görüşellim kocişlecanım zamanın var yumurtlama oldugundan dusmesın atesın ??
olabilir dimi ya daha 15 günüm var bugün o zaman bi görüşellim kocişle
kacırma bugunu değerlendir valla :)
günaydın kızlaaaaaarrrrrrr
hapşuu canım üzülme tamam kırmızıları gördük ama bu önümüzdeki ayda göreceğimiz anlamına gelmiyor. Allahın izniyle ne kasımın 7 sinde ben, ne de 11 inde sen kırmızıları göreceksinikimizde sevinç çığlıkları atarız inşallah diğer listedeki bütün arkadaşlar bu ay hamiş kalsınlar bizim gibi bir ay daha beklemesinler
herkese iiii geceler arkadaşlar
ben 1 haftadır aşırı üşüyorum özellikle ayaklarımı ısıtamıyorum.Göğüslerim çok fena hassaslaştı dokunamıyorum arada da sancılar giriyo.bugünde belimde batmalar war.bat tarihime daha 10-12 gün war ...
sizce bu belirtiler hayırlımıdır...en ufak şeyde olabilirmi diyorum ama artık ümidimi kırmak istemiyorumm ...
günaydın kızlar benim kırmızılar bugun sabah sabah geldi benim umudum kasım ayında kaldı
canım hayırlısı olsun inan senin kadar bende üzüldüm( ama üzülme vakti zamanı değilmiş demekki..
oyle canım kısmet değilmiş demekki gelecek ay inşallah diyorum sen üzülme cnım ya 2 canlısın artık :) nasıl gidiyo hamişlik başladımı mide bulantıları ?
zor meslek biliyorum ama bana cok cekici geliyor :). sinavim gelecek ayi 9 unda aciklaniyor insallah 2 seviyeyyide almisimdir.ayy canım hemşireliği seçmede neyi seçersen seç daha 23 yaşındayım bir sürü varisim var
olsun canim saglik olsun , erken gelmis 12 si degilmiydi benimkide olucaksa erken gelsede boyle beklemesem umudu kessem barigünaydın kızlar benim kırmızılar bugun sabah sabah geldi benim umudum kasım ayında kaldı
canım bende kızıma korunmayı bıraktığım ikinci ayda kalmıştım kolay olmuştu yani ama şimdi 4. aydayım geçen ay sanırım stresten olsa gerek prolaktinim yükselmişti 1 ay sonra baktırdımda normale dönmüştü bi süre sonra geniş olmayı aman demeyide öğreniyosun insanın alıp eliyle koyası geliyo bu kadar zormu ya diyosun bende hep diyorumki doğurup sokağa atalanlara değil bize ver allahım
günaydın kızlar benim kırmızılar bugun sabah sabah geldi benim umudum kasım ayında kaldı
Bu sıpalar tam nazlı çıktı. Üzme kendini canım. Hepimiz için doğru bir zaman olduğuna inanıyorum
zor meslek biliyorum ama bana cok cekici geliyor :). sinavim gelecek ayi 9 unda aciklaniyor insallah 2 seviyeyyide almisimdir.
cok istiyorum. o zaman hirs ta gelir 3. seviye icin . daha yolum uzun ama biraz biraz katedecegim iste. sinavlar bitincede
adamakilli oturup bir karar veririm artik. Allah hayirlisini nasip etsin
olsun canim saglik olsun , erken gelmis 12 si degilmiydi benimkide olucaksa erken gelsede boyle beklemesem umudu kessem bari
ya bu bacagima 2 gundur kramp giriyor fitik varmis gibi belden asagi dogru
birde salak sacma seylere aglar oldum. bir film izledim ay anlatamadim arkadasima bir sahnesi cok dokundu
Agladim ya, bu hassasiyette acaba dedirtiyor bana ??
Amin canim cok guzel bir dilek. oyle yapacaklarin cocugu olmasa daha iyi olur.
seninde gelmemis galiba. bende bekliyorum varmi bir belitin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?