Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

hersey kısmet canım yaa cok uzuldum ama elımden de bırsey gelmiyor malesef ozellikle ilk hamileliğim okadar basit bir şekilde olması imkansızken olmustu ki şaşıyorum şuan nasıl olmuyor diye.

demekki vakti zamanı var canım beklicez bakalım üzülme ama bak benimde ateşim 34 düştü gerçi 15 günüm var ama dün 36.8 idi bende sana eşlik edebilirim bu ay :))

günaydın canım, üzülme sakın. senin bebiş de naz yapıyor sana. bu ay daha yoğun çalışırsınız benim de daha 11 gün var ama hiçbir belirti filan yok

tşkler canım valla bugun ilk kez hiç olmaycakmıs gibi hissetim ama kısmet hersey. umarım sizlerden guzel haberler gelir.

günaydın kızlar

hapsuu cnm üzülme hayırlısı ne ise o olsun kasıma yeşerir umutlar inşlh.

demekki vakti zamanı var canım beklicez bakalım üzülme ama bak benimde ateşim 34 düştü gerçi 15 günüm var ama dün 36.8 idi bende sana eşlik edebilirim bu ay :))

canım zamanın var yumurtlama oldugundan dusmesın atesın ??

günaydın kızlaaaaaarrrrrrr
hapşuu canım üzülme tamam kırmızıları gördük ama bu önümüzdeki ayda göreceğimiz anlamına gelmiyor. Allahın izniyle ne kasımın 7 sinde ben, ne de 11 inde sen kırmızıları göreceksin ikimizde sevinç çığlıkları atarız inşallah diğer listedeki bütün arkadaşlar bu ay hamiş kalsınlar bizim gibi bir ay daha beklemesinler

günaydın canım ağzından bal damlıyo inşallah dediklerin cıkar :)

canım bu belirtiler çok hayırlı gibi geldi bana hadi bakalım Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin

canım hayırlısı olsun inan senin kadar bende üzüldüm ( ama üzülme vakti zamanı değilmiş demekki..

oyle canım kısmet değilmiş demekki gelecek ay inşallah diyorum sen üzülme cnım ya 2 canlısın artık :) nasıl gidiyo hamişlik başladımı mide bulantıları ?

oyle canım kısmet değilmiş demekki gelecek ay inşallah diyorum sen üzülme cnım ya 2 canlısın artık :) nasıl gidiyo hamişlik başladımı mide bulantıları ?

ben bu duyguyu çok iyi bilirim onun için sende nedense çok emindim ama benim hisler yanıldı olsun ama emin olun gelicek bende 9 ay bekledim ama umudumu yitirmedim hayırlısı her zaman
canım bende çok şükür hiç bişi yok Allahım inş. hep bu şekilde devamını getirir.ama biraz ateş basıyor bugün ince bi kazak giydim altına tsört giymiştim sabah gelince kazağı çıkardım iş yerindeki arkadaşlar dalga geçiyor ateşmi bastı diye , ee bu havada kısa kollu görünce tabi

listemizde Pinknymph arkadaşımızın regl günü 7 ekim diyor yokmu bi haber??????

evet ya listede adı olan arkadaşlar durumlarından haberdar etseler ya bizi :26:

ayy canım hemşireliği seçmede neyi seçersen seç daha 23 yaşındayım bir sürü varisim var
zor meslek biliyorum ama bana cok cekici geliyor :). sinavim gelecek ayi 9 unda aciklaniyor insallah 2 seviyeyyide almisimdir.
cok istiyorum. o zaman hirs ta gelir 3. seviye icin . daha yolum uzun ama biraz biraz katedecegim iste. sinavlar bitincede
adamakilli oturup bir karar veririm artik. Allah hayirlisini nasip etsin
günaydın kızlar benim kırmızılar bugun sabah sabah geldi benim umudum kasım ayında kaldı
olsun canim saglik olsun , erken gelmis 12 si degilmiydi benimkide olucaksa erken gelsede boyle beklemesem umudu kessem bari
ya bu bacagima 2 gundur kramp giriyor fitik varmis gibi belden asagi dogru
birde salak sacma seylere aglar oldum. bir film izledim ay anlatamadim arkadasima bir sahnesi cok dokundu
Agladim ya, bu hassasiyette acaba dedirtiyor bana ??

Amin canim cok guzel bir dilek. oyle yapacaklarin cocugu olmasa daha iyi olur.
seninde gelmemis galiba. bende bekliyorum varmi bir belitin ???

Bu sıpalar tam nazlı çıktı. Üzme kendini canım. Hepimiz için doğru bir zaman olduğuna inanıyorum

teşekkürler canı umarım yakın zamanda olur doğru zaman ilk kez bu kadar cok üzüldüm.

yeşimcim inşallah senden güzel haberler gelicek. ben cok üzüldüm ya bugun anlatamam sana ilk kez bukadar cok uzuldum . esim de benı boyle gorunce daha fazla uzuluyor.

Biliyorum insan hayalkirikligi yasiyor ama kendini cok yipratma. bende belki yarin adet olucam ve hayal kirikligi yasicam
ama 2 gun sonra gecicek tekrar duzelicem. bugun uzul raatla ama yarina kadar :13:
Allaha sukredelim ki umutsuz degiliz sadece sabirsiziz ya daha buyuk bir sorunumuz olsa ve onu tedavi edemeseydik
boyle dusun bak benim teyzemin 18 yildir cocugu olmuyor ameliyat oldu bir suru tedavi ama hala yok.
bizim boyle bir durumumuz yok cok sukur. bu ay olmadi gelecek aya olur.
Bende uzulucem gelirse ama gecicek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…