yeşime katılıyorum üzüleceksen sadece bir gün üzül ikinci güne üzülmek için fırsat verme. benimde durumumu biliyorsunuz yani kesin dedim o gecikmenin ardından seni çok ama çok iyi anlıyorum ağlamaktan gözlerim şişmişti ama yapacak bişey yok bebeğimizin ne zaman geleceğini Allah tayin edecek. bize düşen sabretmekten başka bir şey yok Rabbim çok aratmasın bunun için dua edelim ve şükredelim adet oluyorsak sağlıklı bir kadınız öyle büyük engellerimiz yok değil mi
Günaydın arkadaşlar nasılsınızz?
Hapsuu canım sağlık olsun regl olmuşsun, önümüzdeki aya inş hayırlısıyla..,
Bakalım bizim akıbetimiz ne olacak bu aydan nedense pek umudum yok daha anca çalışmalara başlıyoruz biz
Ay başına kdr meraktan patlamazsam öğrenirim inş
Yeşim senin günün geçmedi mi yaa 10 ekim diye hatırlıyorum:26:
Öznur'cum son hamişimiz sensin sanırım dimi nasıl gidiyor bakalım inş herşey yolundadır
iyiyim canım çok şükür şimdilik bir problem yok hayırlısıyla pazartesiyi bekliyorum bende ultrasonla bakıp bebişle tanışacaz inş..
yokh canım bende kendimi ilk öğrendiğim gün harap ettim ama eşim kızdı sanki çocuğunu kaybetmiş gibi kendini hırpalıyorsun kendine gel bak sağlıklısın olduğuna göre ya bide adet görmeseydin birde bunun için üzülecektin dedi hak verdim ve üzülmeyi bıraktım :))
oznur_u ne heyecanlıdır şimdi ya o gün gelmek bilmez , hele birde o gün kalp atışlarını duyunca neler hissedeceksin kim bilir. İçinde bir can senden ve sevdiğin adamdan küçücük bir hayat içinde Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin o minicik yavrunu
ya kızlar şimdi bişi öğrendim belki benim cehaletim ama paylaşmak istedim;
her adet gördüğümüzde yumurtlamış olmuyormuşuz.Örn: D.kontrol hapı kullandığımızda 28 gün 7 gün ara verdiğimizde adet oluyoruz ya yani yumurtlamayı durduruyor hap ama yinede adet oluyorz ay kafam karıştı
nasıl ya adet oluyorsak yumurtlamıyor muyuz , yumurtladığımızda da adet olabiliyoruz mu
nasıl ya adet oluyorsak yumurtlamıyor muyuz , yumurtladığımızda da adet olabiliyoruz mu
Çok iyi anlıyorum canım,
Benim durumum da biraz farklı aslında eşime hiç yansıtamıyorum,
Çok üzüldüm, sızladı içim resmen ama hiç ağlamadım..ağlayamadım..
Hep gülümsedim içime attım çevreme belli edemedim, garip bi şekilde içimde bişey tutuyor beni..
Belki içime attıkça daha beter oluyorum,
Daha 2 aydır korunmuyoruz, eşimin bnm bu kadar kafayı yediğimden hiç haberi yok...
Ben böyle kendi kendime gün takip edip denk getirmeye çalışıyorum bişeyleri testler yapıyorum,
Tek çizgileri negatifleri kendi kendime görüp yine yoluma devam ediyorum,
Bi sizler varsınız işte.. Burası da olmasa..
Biliyorum bu ayda tutmayacakgelmeyecek bebeğim ama ben yılmıycam bekliycem o gelene kadar ..16 aylık evliyim ..geçen sene 12 haftalık bebeğime düşük yaptım ..benle beraber aynı zamanlarda 2 arkadaşım daha düşük yaptı biri geçenlerde bebeğini kucağına aldı diğeride kasımda alacak...onlar adına mutlu ama kendi adıma hüzünlüyüm herşeyin farkındayım ...Rabbim nezaman ol derse ozaman gelecek inanıyorum ama insanoğluna heleki bana beklemek çok zor geliyor .. her şey yolunda sayılır 2 adet miyomum var ufaklar biri ön diğeri arka taraftaymış .. onlar engelmi bilemem ama herşey yolundayken her ay kırmızıları görmek üzüyor beni.. eşimde bıktı valla bu konuya takıntılı olmama oda çok istiyor ama beklemek gerektiğini kabullendi ben yapamıyorum ..
sevgiler ..
canım benim sakın içine atma hem içine atmış sayılmazsın bence bizimle dertleşiyorsun ya o seni rahatlatıyordur en azından ben öyle oluyorum bazen yazamasamda yoğunluktan dolayı okuyorum yazılanları derdi olanlarla dertleniyorum üzüntüm olduğunda paylaşıyorum bir bakmışım rahatlamışım eminim sende böyle hissediyorsundur üstelik daha çok erken kendini yıpratman için ben iki yıllık evliyim ve evlendiğimizden beri öyle aman aman dikkat etmiyorduk bebek düşünmeye başlayalı 7 aydan fazla oldu önce düzenli birlikte olamıyoruz yumurtlama gününü kaçırmışızdır diye düşündük sonra düzenli olarak 7 aydır birlikte oluyoruz ama 7 aydırda hüsrana uğruyorum iyi düşün iyi olsun ve biliyorum ki senelerce bebeğinin gelmesini bekleyenlere göre de benim durumum çok değil yani 7 ay nedir diyenler vardır herkesin derdi farklı farklı biz iyi düşünelim. Sakın üzme kendini takıntı haline getirme nasibimizde varsa olacak bir şekilde
Hadi bakalım, çok heyecanlı yaa geçmez şimdi günler :))
Sağlıkla bebeğine kavuşursun canım inşallah
yokh canım bende kendimi ilk öğrendiğim gün harap ettim ama eşim kızdı sanki çocuğunu kaybetmiş gibi kendini hırpalıyorsun kendine gel bak sağlıklısın olduğuna göre ya bide adet görmeseydin birde bunun için üzülecektin dedi hak verdim ve üzülmeyi bıraktım :))
oznur_u ne heyecanlıdır şimdi ya o gün gelmek bilmez , hele birde o gün kalp atışlarını duyunca neler hissedeceksin kim bilir. İçinde bir can senden ve sevdiğin adamdan küçücük bir hayat içinde Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin o minicik yavrunu
hayırlısıyla sende alacaksın kucağına canım üzülme bu kadar en azından hamile kalabilmişsin kendiliğinden buna sevinmelisin
ya evet tatlım haklısın ama ne bileyim işte beklemek yedi beni daha doğrusu sabırsızlığım off yaa yazayımda rahatlıyayım dedim :26::26: tontişimi alıcam bende İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?