Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canim beklemedeyim ben 12 sini bekliyorum dun test yaptim negatif cikti.
burasi banada iyi geliyor. senin en azindan esin biliyor be gizli gizli calisma yapiyorum
ben bakicam ben yapiyorum iste :) korundgumu saniyor, ona bunu yapmak istemezdim ama maalesef mecbur birakti.

bende doktorumla anlaştım bebiş yapmamız gerektiğini söyledi eşime ama 9 ay oldu hala yokkk o itemeyen eşim deli oluyor şimdi

hersey kısmet canım yaa cok uzuldum ama elımden de bırsey gelmiyor malesef ozellikle ilk hamileliğim okadar basit bir şekilde olması imkansızken olmustu ki şaşıyorum şuan nasıl olmuyor diye.

gecen nisan ayında rüyamda evimize hırsız giriyodu ve bana silah cektigi anda dur hamileyim ben diye bagırıyodum.. 2 gün sonra evimize hırsız girdi ve 2 hafta sonrada hamile oldugumu ögrendim.. hırsızın girdigi günün sabahı bi romantizm yapmıstık o zmn hamile kalmısım stresten ve üzüntüden kafayı yicektim.. ki bebişide etkiledi ve kaybettik

gecenlerde yine rüyamda eve hırsız giriyodu ve hamile oldugumu söylüyodum bugünde rüyamda arkadaslarımla şakalasıyoruz yumurta atıyo karnıma geliyo ona kızıyorum napıyosun sen hamileyim ben diye

işte öle anlatıyım dedimm

Seninki de iyimiş ya :76:
Zor oluyo böyle ya
Normal düzeninde denk gelirse işte ttucakta bebiş olcak, anlamadığı için olayın tıbbi boyutunu :))
O artık allah ne zaman verirse modunda ama bennnnn,
Bende bekliyorum saf saf ha tuttu ha tuttcak ha bgn yımırtladım bilmem ne..

hadi hayırlısı bakalım canım iyi haberlerini almamız yakındır o zaman

ben yumurta oluyor sanıyordum yani oluyor ama çatlamıyordur ama mutlaka bir tane yumurta bulunuyordur diye düşünüyordum hani yumurta çatlatma iğnesi ve yumurta yapıcı ilaçlar veriyorlar ya ay ne cahiliim ya :26:

ben yumurta oluyor sanıyordum yani oluyor ama çatlamıyordur ama mutlaka bir tane yumurta bulunuyordur diye düşünüyordum hani yumurta çatlatma iğnesi ve yumurta yapıcı ilaçlar veriyorlar ya ay ne cahiliim ya :26:

yumurtan oluşsada çatlamayabilir canım buda doğru ama yinede adet olursun ne cahilliği canım sanki herkes biliyorda sen öğrenmemiş gibi konuşuyosun ben ebeyim ama benim bilmediğim o kadar çoook şey varki

canım benim rüyan hayırlara çıksın inşallah genelde hamile kalacak olanlar bu tür rüyaları çok görürlermiş hoş geçen ay bende çok rüya görmüştüm gümüş yüzük zemzem falan yorumlarda hayırlı evlat diyordu ama nasip değilmiş senin ilk rüyanda gerçekleştiği gibi bunda da gerçekleşir tabi hırsız girmemek kaydıyla

artık haziran artık temmuzz artık agustos artık eylül artık ekimmm bunun sonu nereye gidicek bilmiyorum ki yine tavan yaptı belirtileerrr olmadı 16 ekim regli günüm 10 gün önceden agrılar başladııııııartık yokkk artıkınnn varrr

geçen sefer ben milyonkere syledim hırsız girer eve diye ama hiç tedbir almadılar deden eşeği diye baslayan bi söz var bizim oralarda am sölemicem şimdi tedbir alındı ayy Allah göstermesin çok zor günlerdi hala toparlayabilmiş degiliz gidenleri yerine koymak çok çook zor

yumurtanın anlamıda erkek çocukmuş bide süzme bal yiyodum onun anlamıda cok güzel ayy Allahım hayırlısını nasip etsin

nurgulcum hayir olsun canim. bende gecen gun denizin dibindeyim yuzeye cikmaya calisiyorum yuzdum yuzdum ciktim sonunda.
birde ruyamda hep birilerinden kaciyorum bu aralar

Aslinda en guzelini yapiyor biz burda icimiz icimizi yerken birseylerimi degistiriyoruz
Belki stresten adet gecikiyor bosuna umutlaniyoruz. yani yumurtlama bile takibe gerek yaok aslinda 2-3 gunde bir girersen bir ay olmasa digerinde tutar. yani nasip olucak yoksa tam yumurtlama gununde girincede tutmayabilir.

Bugun aslinda kotu birgun yasiyorum. kocamla tartistim ve arkadsimada kizdim , kalbini kirdimmi bilmiyorum
ama cok seviyorum onu bir ilestisim kopuklugu oldu belki daha olgun karsilayabilirdim ama hormanlar tavan yapti adet ustu.

Biz dun kararlastirmistik ki bugun bulusup pazara gidicektik. neyse aksam face den mesalastik ve ben sabahleyin kizi dr
goturdum ordan eve geldim evi topladim baktim saat geliyor evden ciktim gec kalmiyim diye.
face bakmadim. aklimdan bir ara gecti ama gecikmiyim dedim. neyse ciktim evden benim bekledigim yer onun evinin 10 dk mesafesinde. tam 20 dk bekledim sonra tlf etti bana ama yanlislikla kapattim tlfda baska birseye bakarken araya geldi yani.
yine bekledim sonra gideyim evine dedim onun tlf aradim kore numarasini ama tlf kapali. (birde tr nosu vardi onu unuttum hemde kayitlimi tlf da emin degilim) neyse gittim evine vede evdeydi ne oldu dedim ben sana msj attim dedi faceden. ama ben okumadim okusam cvp yazardim dedim. sonra aradim ama kapandi dedi baska birseye bakiyordum yanlisla bastim senin tlf kapali dedim. konturu bitmis bilmiyordum disardan aramalara kapandigini dedi. yani bana ulasmayi denemis ama ulasamamiski
yorgun oldugunu yarina ertelemek istedigini soylicekmis bende kizdim iceri gel dedi yok dedim kitabm vardi fotokopiciye goturucemm kursa gelirim dedim oda gelicekmis. yani ne biliyim belki bebekle cikmasi zor ama 10 dk yuruyup gelip gelmedigimden emin olabilirdi.
netcede benim evim oraya daha uzak. yani ulasmaya calistim ama olmadi napayim gibi oldu biraz ben mi cok alinganim.
ben onun yerinde olsam giderdim orayaki gelip gelmediginden emin olurdum ne biliyim ya . cokmu alinganim.

Gunayadin kizlar ya 8 gun oldu dusuk yaptim aksam test yaptim pozitiv cikdi digital olan testlerden acaba tekrarmi hamile kaldim cunku 1-2 hamilesin yaziyordu kafam alak bulak az once kan verdim arayacaklarmis beni ne acaba bu

Çok haklısın, tamamen kısmet bu iş en güzeli akışına bırakmak,
ah bi yapabilsek şunu başka bişey istemiyorum...

Arkadaşına gelince en başından faceden msj atmak yerine arayabilirmiş, böylece sen evden çıkmadan sorun hallolmuş olurdu..
Sen 7/24 facede durmuyosunki bunu görmemen çok normal, yani durmuyosun dimi gerçekten

Son düzenleme:
Gunayadin kizlar ya 8 gun oldu dusuk yaptim aksam test yaptim pozitiv cikdi digital olan testlerden acaba tekrarmi hamile kaldim cunku 1-2 hamilesin yaziyordu kafam alak bulak az once kan verdim arayacaklarmis beni ne acaba bu

nasıl ya düşükten sonra kürtaj olmadınmı hemen nasıl kaldın acaba inş öyledir tabi sağlığın yerinde olsunda hadi bizde senle beraber bekliyoruz haberini

canım degerler bi kaç gün daha düşmüyomus yani hamilelikten degildir öyle hemen hamile kalınmazkı düşükten sonra :44:

Düşükten sonra bir süre hamilelik önermiyor doktorlar diye biliyorum...

Son düzenleme:
showda banu alkanla serpil çakmaklının eski bi filmden görüntleri vardı o halde giydikleri bikinileri görmeliydiniz

İnşallah bir problem çıkmaz canım dualarımız seninle....

yeşimcim naber seninkilerde gelmemiş canını sıkma bazen arkadaşlar arasında böyle şeyler olur şu günlerdeki belirsizlik hepimizi dahada gerginleştiriyo bazılarıda bundan nasibini alıyo

Canım çok yeni daha 1 hafta olmuş kürtaj olalı değerlerin hala düşmemiştir,
Bu sürede yeni bir hamilelik olucağını sanmıyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…