Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım yaaa senden benden daha kötüsünü yaşamıssın haklısın dedıgın gıbı sinek moduna sokmak lazım onlarıa ay bıran ıcın hayal ettımdesinek vucutlarında kafalarını hee elımde sineklik ha bire vuruyorum kafalarına hahaha ayy vallahi güldürdün beni saol. daha ıyıyım suan hersey yoluna gırecek ınsallah

dolunaymı varmış ben yengec burcuyum ay benı cok etkılıyor yandım desenıze...

bugun herkes cok karamsar olmuyor kızlar boyle ıyı seyler dusunelım lutfen..

Evet yaaa ben geçen gün saç falan konuşalım diye dağıtmıştım yine odaklanmışız. Hadi bakalımmmm bugün de dedikodu yapalım. Tam yanındaki iş arkadaşını, kocanı, kayınvalideni, kasadaki kızı, manavdaki adamı.....Atış serbest.......Ben başlıyorum ofiste yanımdaki adam 5 dakikaya bir tütün kolonyası sıkıyor. Bayılıcam kokudaaaaaaaaannnnnnnnn

ha şöyle canımbenim evet çok kötü günler yaşadık unutmıcaz ama gelecektende umudumuzu kesmicez acılarımızı tecrübe edinecez tecrübelerimizide sevinçlerimize mutluluklarımıza ortak edicez canım benim iyi düşünelimki herşey iyi olsun

kaynanam hala genc kız oldugunu sanıyo
geçenlerde alısverişe gitmiştik bi baktım bi aynanın karsısında görmcem bi aynanın karsısında kaynanam bisaga bi sola dönüp kendilerini szüyolar

bana ilk zamanlar çok çektirdiler analı kızlı ama simdi hiç bozmuyorum moraimi Allahım bunlarıda böle yaratmış diyorum

çok ii davranıyorum onlara karsı sürekli temizlige gidiyorum o köye gittiginde gidip evdekilerle ilgileniyorum.. ee tabi bunun farkında olan kaynanadam bana cok begendigim trabzon hasırı gümüş bi bilezik aldı gecende gümüş hürrem yüzügü aldı

bukadar kendını uzme bak sızlere ne anlatıcagım benım annemın koyunde bır kadın avrdı varlıklı esının ısı ıyı ama cocukalrı olmuyordu kadın 17sınde evlenmıs ozmnlarda kadının yası 42 oldu ve hale yok etmedıgı tedavı ıcmedıgı ılac kocakarı ılaclarını dahı yapmıs sonunda olmuor derken tup bebk demısler onuda denemıs oda tutmamıs sonra 2 denemısler ve tutmus tam 44 yasında kucagına aldı yavrusunu hemde 2 ıkız kız bır gorsenız cok guseller ya bu demek oluyorkı elbette bızımde cocugumuz olucak ama bır sabrı var allah belkıde denıyor bole sınıyor bızı bakalım ısyan edıcez mı dıye belkıde ben artık böle dusunuorum benımde tam 1 buucuk yıl olucak hala yok benımle evlenen benden sonra evlenenlerın hepsı kucagında bır bebek yada hamıle ya ben onlarlar bıle gorusmeyı kestım yanı dusunmeyın hersey olucagına varır allah verıcegı zamanıda bılır alıcagı zamnıda işte o zamannnnnn....
puffff

neyse ben ruyamı anlatem sıze bugun bır ruya gordum kucagımda bır bebek ve gogsumden sut emıo du ayy aynı gercek hayattayım sannetım takııı zıl çalana kadar :))) ama hayalı bıle gusel bız kafayı bozmusuz arkadassssss

Hadi kızlar karamsarlık yok, umut var . gelecek kuzularımız hepimiz anne olucaz kötü düşünceleri çıkarın aklınızdan sadece bizim sabırsızlanmamız bebeklerimizin hoşuna gidiyor ve naz yapıyorlar ama onlarda dayanamayacak bu naza ve pes edecekler yakındır anne olmak kızlar toparlanın ve kendinize gelin (gelelim ) hadi bakalım umutla beklemeye devam

TNT yi açın kızlaaarrr dolunayın kadınlar üzerindeki etkisini konuşuyolar ....

Son düzenleme:

Aynen oyle canim kafam karisdi sevinsemi uzulsemmi nedbu cozemedimki 1 kanama oldu iki hcg dusdu eb son gecen persembe 98 e kadar dusdu bugun pozitive 1-2 hamile cikiyor test da karma karisigim bebis benle oyunnu oybuyor anlamadimmm

bizim bi akraba var hiç umut yok dediler yada var ama madi durumları yoktu o akrabanım eltisi hamile kaldı ve dediki kızda olsa erkekte sana evlatlık vericem tabi böyle eltilerde var bu olay bi 10 11 sene önce oldu ve ultrason falan yok daha çok bilinmiyordu
veeeeeeeeee süpriz ikiz erkek bebek inan ve birtanesini ona verdi birtaneside yanında belkide allah cayıp tekrar almasın diye hani insan evladından gecemezya ve ben o çocuğu evlatlık alan aileye benzetiyorum özellikle anneye

İşte olanlar için öğrendiklerini özetler misin canım?

buraya yazmaktan dinleyemedim ki kocacık aradı bide o sırada

ama küçük bi araştırma sonucu şu bilgilere ulaştım....

Kadınlar, dolunay günlerinde çok hassas oluyor ve daha çabuk ağlıyorlar.
Doğumlar, bu günlerde yüzde 20 oranında artıyor.
Dolunay adet görme düzenini bozuyor ve kanamaları artırıyor.
Cinsiyet hormonundaki artış sebebiyle cinsi arzular fazlalaşıyor.
Kadınlarda migren artıyor ve daha stresli hâle geliyorlar.[2]
Ayın çekim gücünün maksimum olduğu dolunay vakti, daha sinirli ve kontrolsüz oluruz. Ani sinir, dengesiz hareketler, düşünülmeden yapılan şeyler bu gecelerde üst üste gerçekleşir

canımya moral verdiğin için saol. ya bende hep ruyalarımda ya savas goruyorum ya bısılerden kacıyorum normalde dun aksam tatıle gıtmıssız yegenımle otelde kalıyoruz ay tatlılar falan bır suru ben tutmusum cıkolatalı puting istiyorum varıste orda al dıyolar uzanıyorum yuksek bır yerde tam alıcam baka bır bayan gelıp alıyo bakıyorum yok oda cıkolatalı putıng deılmıs ayy delı gıbı gezınıydum otelde oyşe ne cayıp ruyaydı ya

Allah hhhhhıııımmmmmmmm büyüktür heryerden varlığını hissetiriyor

merhaba arkadaşlar eve yeni geldim sayfaları okumaya çalıştım baya kaynatmışsınız da bugün biraz üzgünüz galiba havalarında bunda etkisi var yaaa insanı biraz karamsar ve duygusal yapıyor..hapsuu canım ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. bu ay bende çok yıprattım kendimi kırmızıları hiiiiiiç beklemiyordum birde geç adet oldum vs ama beni yine bırakmadılar çok üzüldüm ağladım kocişe sardım

ama geçtiiiii..yine yeniden umutla yepyeni bir ay başlıyor...Birde öznur bana çokkk umut oldu yaa..9 ay dan sonra hamiş oldu..ve benim içimde bir umut yeşerdi

off akşama ne pişirsem yaaa kızlar sizler neler yapacaksınız fikir verir bana

ınan hıc bırsey takmamak lasım neyı nıcın takıoruz bıze en hayırlısı olanı saten verır rabbım sakın bak uzulme karamsarlıga kapılma sen bana gulersın sımdı ben tarot falı baktırıom netten google ye gırıp tarot falı dıom ne sacmaya dıor bır dılek tut ve cok ıstedıgın bırseyı ve 10 kart seç secıom bu seferde baska seyler cıkıor yanı anlıcan hersey bır umut herseyden care arıorz..
bızımde anne olucamız gunler yakındır hep dıorum gene dıyecemmm bukadr ılac ıgne bıze vuruluyor boşa gıtmıyordur sanırım ucmuyorlarya vucudumuzdannn hahahah

ben ılk zamanlarda buraya baktım dıger topıke baktım hapsuu dıyor alla alla dedım bu kk yıda daha bılmıom nasıl bıryer dıye gene bole umut arıom kendımı oyalıyemde cocuk fıkrı aklımdan gıtsın dıye bır baktım hersayfada hapsu hapsu dıyee dedım kesın var bırsey bende oturdum pc karsısına senın her yaazdıgın seye hapşuuuu dıye hapsurdum (guldunmu kızz ):)))

(işin gırgırındayım az gul )

çok yaşa mutlu yaşa kız valla güldüm son yadzıgına ya bu sıteye uye oldugum gun alerjım azmıstı durmadan hapsuu halındeydım bende takma adımı oyle yazdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…