baharcım senin kaybın 7 haftalıktı dimi benimki 24 haftalıktı o doğum anı bebeğimin doğuşu yüzü yanıbaşında onu kaybedişim gözümün önündn gitmiyor beninde psikolojim berbarttı hatta yeni bi bebek istemiyodum biliyomusun kızıma ihanet olcak sanıyodum yeni bi bebeği sevememki diyodum bu sefer onu atlattım benim bida çocuğum olmayacak diyodum ya şu olduysa ya bu olduysa ne geceler uykusuz kalıp yıprattım kendimi sonrs bi baktımki prolaktin fırlamış anladımki sadece vücudumu yıpratıyorum olumsuz düşünceleri at kafandan bence git para harca ben öyle yapıyorum kafanı dağıtmaya ihtiyacın var arkadaşım o çevrendeki lüzumsuzlarıda boş ver farz etki odya sinek girdi o vıldıyo ha baktın çok vızıldıyo sinekliği indir kafasına
dolunaymı varmış ben yengec burcuyum ay benı cok etkılıyor yandım desenıze...
bugun herkes cok karamsar olmuyor kızlar boyle ıyı seyler dusunelım lutfen..
görmedim ama tahmin edebiliyorum
mrb benim eltim var çok kıskanc farkediyorumama gercekten sinir
yeşimciğim oyle bır psikolojım var kı suan hiç bebeğim olmaycakmıs gibi hissediyorum. bir kez oldu ve kaybettim birdaha da olmayacakmıs gibi. kendimi cok kaybettim bugun yaa. ağlasam rahatlıyacm işteyim ağlayamıyorum.
TNT yi açın kızlaaarrrdolunayın kadınlar üzerindeki etkisini konuşuyolar ....
oo baya karışıkmış o zaman önce hammileydin düşük yaptın dediler düşen bebek değil et parçası dediler şimdi hamile çıkıyo alla alla bekle bakalım ama sakin bekle oldumu panik yapma herşeyin hayırlısı olsun bebek yokmuş gibi düşünki müjdeli haberi alınca çok sevin hayal kırıklığına uyrama canım
İşte olanlar için öğrendiklerini özetler misin canım?
bukadar kendını uzme bak sızlere ne anlatıcagım benım annemın koyunde bır kadın avrdı varlıklı esının ısı ıyı ama cocukalrı olmuyordu kadın 17sınde evlenmıs ozmnlarda kadının yası 42 oldu ve hale yok etmedıgı tedavı ıcmedıgı ılac kocakarı ılaclarını dahı yapmıs sonunda olmuor derken tup bebk demısler onuda denemıs oda tutmamıs sonra 2 denemısler ve tutmus tam 44 yasında kucagına aldı yavrusunu hemde 2 ıkız kız bır gorsenız cok guseller ya bu demek oluyorkı elbette bızımde cocugumuz olucak ama bır sabrı var allah belkıde denıyor bole sınıyor bızı bakalım ısyan edıcez mı dıye belkıde ben artık böle dusunuorum benımde tam 1 buucuk yıl olucak hala yok benımle evlenen benden sonra evlenenlerın hepsı kucagında bır bebek yada hamıle ya ben onlarlar bıle gorusmeyı kestım yanı dusunmeyın hersey olucagına varır allah verıcegı zamanıda bılır alıcagı zamnıda işte o zamannnnnn....
puffff
neyse ben ruyamı anlatem sıze bugun bır ruya gordum kucagımda bır bebek ve gogsumden sut emıo duayy aynı gercek hayattayım sannetım takııı zıl çalana kadar :))) ama hayalı bıle gusel bız kafayı bozmusuz arkadassssss
canımya moral verdiğin için saol. ya bende hep ruyalarımda ya savas goruyorum ya bısılerden kacıyorum normalde dun aksam tatıle gıtmıssız yegenımle otelde kalıyoruz ay tatlılar falan bır suru ben tutmusum cıkolatalı puting istiyorum varıste orda al dıyolar uzanıyorum yuksek bır yerde tam alıcam baka bır bayan gelıp alıyo bakıyorum yok oda cıkolatalı putıng deılmıs ayy delı gıbı gezınıydum otelde oyşe ne cayıp ruyaydı ya
çok yaşa mutlu yaşa kız valla güldüm son yadzıgına ya bu sıteye uye oldugum gun alerjım azmıstı durmadan hapsuu halındeydım bende takma adımı oyle yazdım :)ınan hıc bırsey takmamak lasım neyı nıcın takıoruz bıze en hayırlısı olanı saten verır rabbım sakın bak uzulme karamsarlıga kapılma sen bana gulersın sımdı ben tarot falı baktırıom netten google ye gırıp tarot falı dıom ne sacmaya dıor bır dılek tut ve cok ıstedıgın bırseyı ve 10 kart seç secıom bu seferde baska seyler cıkıor yanı anlıcan hersey bır umut herseyden care arıorz..
bızımde anne olucamız gunler yakındır hep dıorum gene dıyecemmm bukadr ılac ıgne bıze vuruluyor boşa gıtmıyordur sanırım ucmuyorlarya vucudumuzdannn hahahah
ben ılk zamanlarda buraya baktım dıger topıke baktım hapsuu dıyor alla alla dedım bu kk yıda daha bılmıom nasıl bıryer dıye gene bole umut arıom kendımı oyalıyemde cocuk fıkrı aklımdan gıtsın dıye bır baktım hersayfada hapsu hapsu dıyee dedım kesın var bırsey bende oturdum pc karsısına senın her yaazdıgın seye hapşuuuu dıye hapsurdum(guldunmu kızz ):)))
(işin gırgırındayım az gul )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?