Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ne çok güldüm ya

çok ilginç nurgül gerçekten hislerin kuvvetli demekki hamilelik kısmı(hırsız kısmı değil tebi) inşallah çıkar

tabiki canim durmuyorum ama kontrol ediyorum. evet keske erken arasaymis neyse , gecti gitti.
yeşimcim naber seninkilerde gelmemiş canını sıkma bazen arkadaşlar arasında böyle şeyler olur şu günlerdeki belirsizlik hepimizi dahada gerginleştiriyo bazılarıda bundan nasibini alıyo

ya ben bugun hakikaten gerginim. aynaya baktim wc de yanaklarim , dudaklarim kirmizi olmus baktim atesimde
yok . bebek bebek diye diye siyiricaz kafayi. seytan diyor git sabah kan testi yaptir
zaten sigaraya yeni basladim buda sebep olur birakirim simd varsa zarar gorur dimi?

bel ve bacagim agriyor ozelliklede biraz ayakta durunca. yarin adet oluyormusum hepsi foos cikiyormus
bunyemi tebrik edicem valla o zaman

bende doktorumla anlaştım bebiş yapmamız gerektiğini söyledi eşime ama 9 ay oldu hala yokkk o itemeyen eşim deli oluyor şimdi
hamile oldugumu bilse oda benimserde similik dusunmedigini soylemisti
hamileysem nasil dicem onuda bilmiyorum gizli kacak hamile kalmakta ne zormus
hamile kalsan bir turlu kalmasan baska turlu

bel ve bacagim agriyor ozelliklede biraz ayakta durunca. yarin adet oluyormusum hepsi foos cikiyormus
bunyemi tebrik edicem valla o zaman

ölürsün kız o zaman dikkat dikkat hamilelik belirtisi gösteripte hamile kalamayan herkes bünyesini terkediyor tuttum bu lafı

sinirden ölmek üzereyim ya moralim sıfır zaten bugun bırde durmadan ne zaman cocuk yapacaksınız dıye gelen gıdenın soracagı tutu dayanamadım bır tanesını fecı azarladım offf eve gidip yatmak istiyorum sadece

yarın adet falan olmayacaksın canım tamam mı müjdeli haber bekliyoz senden bir tepside baklava

kaynanamdan ogrendim yaparim kendi elcegizlerimle
ay mutluluktan ucarim herhalde bilsem oldugunu, kaybettiigim bebegimin yerine koyucam onu.
az aglamadim otobus koselerinde kursa gidip gelirken o zor gunler gececekmi dersin.
belki o hic gelmeyecek ama tesellisini yollayacak ay fena oldum gene ya

anaaaaaaa bünyemi tebrik edecem yazmışsın ben orayı terk edecem diye okudum ay açlık başıma vurdu gidemde doyuram karnımı gözüm açılsın Allahım krize girdim ya hadi ben yemeğe kaçar afiyet ola herkese

nasıl ya düşükten sonra kürtaj olmadınmı hemen nasıl kaldın acaba inş öyledir tabi sağlığın yerinde olsunda hadi bizde senle beraber bekliyoruz haberini

Yok be gulum kurtaj filan yapmadilar kanamam oldu ufak bi parca geldi goturdum bu kan pihtisi dendi bebek deyil dendi kese gorukmedi gecen pazartesi hcg 248 di 3 gun sona kan verdim yine ondada 98 cikdi gecede
Test yaptim 1-2 hamile cikdi simik deliriyom se
Vinimi uzuleyimi yenidenmi hamileyim hemsir
Eyi aradim oda bilmiyo bekle dedi kan bakicak yani bu hcg nekadar da 0 oluyor arastirdim bazi kadinlar 1 hafta sona hamis kaliyorlar ultrasounda karnim bosdu 5 haftalik hamis olmaliydim dis gebelikde
Yok birtek 2 gun kanamam oldu ben adet oluncada bole
2gun adet olurum ne bu ya ben siyirdim kafayiiiiii

banada sürekli sıra sende deyip duruyolar bende sinir oluyorum.... üzülme arkadaş sıra bizede gelecek hiç te uyuma hormonlarına hükmet kafana takma aaaaaa :79:

anladim ben onu yazmak istedigini uzunclu uzunclu dururken ay ne guldum ya. Allahta seni guldursun.

sonbahar artık kışa çevirmeye başladı arkadaşlar.yeşim arkadaşım bende alınganım senin gibi aslında buna alınganlık denmez,biz çok detaycı olduğumuz için.herşeyi düşünüyoruz bence.bende karşımdakinin rahat tavırları konuşmaları benide rahatsız eder herhangi bir olay karşısında da olsa.bende beklemedeyim ovulasyonum bu haftasonundan itibaren başlıyor 21 ine kadar bakalım neler olcak bu ay.inş hayırlısı olur.beni bu ara herkes ya fallarda yada rüyasında görüyor.hayırlısı artık.dayımın kızı şuan 8 aylık hamile geçtiğimiz 2 hafta öncebeni rüyasında görmüş kız bebek varmış yanımda.yine geçenlerde k.validemin komşusuna gittik iyi fal bakıyor.ve bizi çok tanımayan biri.k.validemde çok samimi deği neyse bana açar açmaz dediği ilk şey dileğin ne ise olcak ve sen ya hamilesin yadaçok kısa zamanda hamile kalıcaksın dedi.ilk çocuğun erkek olacak dedi.geçen yine k.validem benim haberim yok,kendisi kahve içmiş ama içinden benim adına kapatmış falı fal bakana bile söylememiş falda hep ben çıkmışım.ya hamile yada hamile kalacak demiş.kucağında çocuk var demiş.sizinde böyle çıkarmı falda,inanrmısınız?

o zor günlerin hepsi geçecek canım Allahın izniyle birbirimizi tanımasakda hep dua ediyoz rabbim birbirimize yaptığımız duaların hepsini kabul edecek biliyorum

canım bu belirtiler çok hayırlı gibi geldi bana hadi bakalım Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin

oznurcum tşk ederim cwabın için inşallah hayırlısıyla nolur..
cnm bebişini de hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallahh isim düşündün mü ?

banada sürekli sıra sende deyip duruyolar bende sinir oluyorum.... üzülme arkadaş sıra bizede gelecek hiç te uyuma hormonlarına hükmet kafana takma aaaaaa :79:

ilk kez bu kadar kotu oldum canım yaa sadece evımde gıtmek ıstıyorum karanlıkta tv seyretmek tek basıma....

oo baya karışıkmış o zaman önce hammileydin düşük yaptın dediler düşen bebek değil et parçası dediler şimdi hamile çıkıyo alla alla bekle bakalım ama sakin bekle oldumu panik yapma herşeyin hayırlısı olsun bebek yokmuş gibi düşünki müjdeli haberi alınca çok sevin hayal kırıklığına uyrama canım

canım degerler bi kaç gün daha düşmüyomus yani hamilelikten degildir öyle hemen hamile kalınmazkı düşükten sonra :44:

Canim doktor sorun deyil devam edin deyince biz tutamadik kendimizi:)) o hakde bile son gaz ise devam dedik eee simdikde kafamiz karisdiii yani ne bilim 8 gin oluyor gecen pazateso 248 do arasindan 3 gun gecti bukez98 e dusdu dedik onada 1 hafta oldu kesin yeni bisedir

ilk kez bu kadar kotu oldum canım yaa sadece evımde gıtmek ıstıyorum karanlıkta tv seyretmek tek basıma....

o zaman şimdi serbestsin ama akşama kadar ne istiyosan yap sonra herşey düzelir hamiş olunca bu günlere bakıp gülücez şekerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…