- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
Çok haklısın, tamamen kısmet bu iş en güzeli akışına bırakmak,
ah bi yapabilsek şunu başka bişey istemiyorum...
Arkadaşına gelince en başından faceden msj atmak yerine arayabilirmiş, böylece sen evden çıkmadan sorun hallolmuş olurdu..
Sen 7/24 facede durmuyosunki bunu görmemen çok normal, yani durmuyosun dimi gerçekten
gecen nisan ayında rüyamda evimize hırsız giriyodu ve bana silah cektigi anda dur hamileyim ben diye bagırıyodum.. 2 gün sonra evimize hırsız girdi ve 2 hafta sonrada hamile oldugumu ögrendim.. hırsızın girdigi günün sabahı bi romantizm yapmıstıko zmn hamile kalmısım stresten ve üzüntüden kafayı yicektim.. ki bebişide etkiledi ve kaybettik
gecenlerde yine rüyamda eve hırsız giriyodu ve hamile oldugumu söylüyodum bugünde rüyamda arkadaslarımla şakalasıyoruz yumurta atıyo karnıma geliyo ona kızıyorum napıyosun sen hamileyim ben diye
işte öle anlatıyım dedimm
tabiki canim durmuyorum ama kontrol ediyorum. evet keske erken arasaymis neyse , gecti gitti.Çok haklısın, tamamen kısmet bu iş en güzeli akışına bırakmak,
ah bi yapabilsek şunu başka bişey istemiyorum...
Arkadaşına gelince en başından faceden msj atmak yerine arayabilirmiş, böylece sen evden çıkmadan sorun hallolmuş olurdu..
Sen 7/24 facede durmuyosunki bunu görmemen çok normal, yani durmuyosun dimi gerçekten
yeşimcim naber seninkilerde gelmemiş canını sıkma bazen arkadaşlar arasında böyle şeyler olur şu günlerdeki belirsizlik hepimizi dahada gerginleştiriyo bazılarıda bundan nasibini alıyo
bel ve bacagim agriyor ozelliklede biraz ayakta durunca. yarin adet oluyormusum hepsi foos cikiyormus
bunyemi tebrik edicem valla o zaman
hamile oldugumu bilse oda benimserde similik dusunmedigini soylemistibende doktorumla anlaştım bebiş yapmamız gerektiğini söyledi eşimeama 9 ay oldu hala yokkk o itemeyen eşim deli oluyor şimdi
bel ve bacagim agriyor ozelliklede biraz ayakta durunca. yarin adet oluyormusum hepsi foos cikiyormus
bunyemi tebrik edicem valla o zaman
yarın adet falan olmayacaksın canım tamam mı müjdeli haber bekliyoz senden bir tepside baklava
nasıl ya düşükten sonra kürtaj olmadınmı hemen nasıl kaldın acaba inş öyledir tabi sağlığın yerinde olsunda hadi bizde senle beraber bekliyoruz haberini
sinirden ölmek üzereyim ya moralim sıfır zaten bugun bırde durmadan ne zaman cocuk yapacaksınız dıye gelen gıdenın soracagı tutu dayanamadım bır tanesını fecı azarladım offf eve gidip yatmak istiyorum sadece
anaaaaaaa bünyemi tebrik edecem yazmışsın ben orayı terk edecem diye okudumay açlık başıma vurdu gidemde doyuram karnımı gözüm açılsın Allahım krize girdim ya hadi ben yemeğe kaçar afiyet ola herkese
kaynanamdan ogrendim yaparim kendi elcegizlerimle
ay mutluluktan ucarim herhalde bilsem oldugunu, kaybettiigim bebegimin yerine koyucam onu.
az aglamadim otobus koselerinde kursa gidip gelirken o zor gunler gececekmi dersin.
belki o hic gelmeyecek ama tesellisini yollayacak ay fena oldum gene ya
canım bu belirtiler çok hayırlı gibi geldi bana hadi bakalım Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin
banada sürekli sıra sende deyip duruyolar bende sinir oluyorum....üzülme arkadaş sıra bizede gelecek hiç te uyuma hormonlarına hükmet kafana takma aaaaaa :79:
Yok be gulum kurtaj filan yapmadilar kanamam oldu ufak bi parca geldi goturdum bu kan pihtisi dendi bebek deyil dendi kese gorukmedi gecen pazartesi hcg 248 di 3 gun sona kan verdim yine ondada 98 cikdi gecede
Test yaptim 1-2 hamile cikdi simik deliriyom se
Vinimi uzuleyimi yenidenmi hamileyim hemsir
Eyi aradim oda bilmiyo bekle dedi kan bakicak yani bu hcg nekadar da 0 oluyor arastirdim bazi kadinlar 1 hafta sona hamis kaliyorlar ultrasounda karnim bosdu 5 haftalik hamis olmaliydim dis gebelikde
Yok birtek 2 gun kanamam oldu ben adet oluncada bole
2gun adet olurum ne bu ya ben siyirdim kafayiiiiii
canım degerler bi kaç gün daha düşmüyomus yani hamilelikten degildir öyle hemen hamile kalınmazkı düşükten sonra :44:
ilk kez bu kadar kotu oldum canım yaa sadece evımde gıtmek ıstıyorum karanlıkta tv seyretmek tek basıma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?