Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bazilarida laf olsun diye soruyor iste, hamile kalsam kimene dogursam kimene. zaten hassas konu. Olsa , denilmek istense denilir dimi ama? canim bosver yipratma hic kendini o soranlarda ince dusunmedikleri icin patavatsizliktan sormuslardir, art niyet oldugunu
sanmiyorum. ins 1 ay sonra sende hamis olucaksin. ates olcmeye devam etsende sanmadigin gunlerdede calisin bence.
simdi daha var gunume ama ben adetime bir hafta kala uzayan akinti gormustum belkide diyorum omu tuttuda gec dollenme oldu ve test negatif cikiyor yani adette olabilirim ama olmazsam ona baglicam yumurtlama gunu heray degisiyor dediler

evet canim detayciyim maalesef. ne biliyim. bana ulasamadiysa ben gelip orda beklicem seni dimi ama?
nasil tahmin edebilirimki? neyse canim bundan sonra cikmadan bakarim artik :)
benim annem fal bakmaz normalde (gencken cok tanidiklarina arada bakarmis)ama benim dusugumden sonra cok uzuldugumu gorunce soyledim ona bak diye msn ile baktirdim :))
bir erkek bebek geliyor ded ama bakalim. ins yola cikmistir

msn de fal bakma haa tuttum bu işi annenin msn adresini versene bana bir ara

canım üzme kendini bu kadar
bak bende 3 ayha oldu ha olacak diye bekledim regl oldugumu kocama söyleyemiyodum bile hemen suratı düşüyodu
denemeye devam yılmak yok üzülmek yok stres yapmak yok

ben cocuk ne zmn yapcaksın diye soranlara eger bekarsa sen kocayı buldugun zaman diyorum (çocugum yalnız büyümesin sen evlen cocuk girişiminde bulun o zmn yaparım) eger evli ve cocukluysa seni görünce hevesim kacıyo diyorum
hep benimki bozulacagına azıcıkta onlarınki bozulsun

yeşimciğim oyle bır psikolojım var kı suan hiç bebeğim olmaycakmıs gibi hissediyorum. bir kez oldu ve kaybettim birdaha da olmayacakmıs gibi. kendimi cok kaybettim bugun yaa. ağlasam rahatlıyacm işteyim ağlayamıyorum.

söylediğin kişilerin suratlarını çok merak ettim

canım nolur üzme kendini bu kadar..
ben iki kere yaşadım ve dertlendigim arkadasım
üzülme bak denediniz oluyo en azından ben 5 yıllık evliyim hiç bi sonuç alamadık dedi
doktorumda bu seferlik böyle olsun sakın üzülme neler gördük biz dedi

stres yapmamalıyız üzülmemeliyiz bu çok önemli :97::96:

Psikolojimin ne denli düzgün olduguna bakın..Gece Rüyamda hastahanede kan testı yaptırmaya calısıyodum.hamılemıyım degılmıyım dıye...pufff nolcak benım bu halım

ilk kez bu kadar kotu oldum canım yaa sadece evımde gıtmek ıstıyorum karanlıkta tv seyretmek tek basıma....

Canım bak herkesin ruh hali kötü ve yarın sabah dolunay varmış. bunun 2-3 gün öncesi alınganlıklar, üzütüler, kavgalar zirve yaparmış. Tüm kızlara duyurulur. Dolunay hormonları etkiliyor hormonlar da bizi. Yüklenmeyin kendinize

baharcım senin kaybın 7 haftalıktı dimi benimki 24 haftalıktı o doğum anı bebeğimin doğuşu yüzü yanıbaşında onu kaybedişim gözümün önündn gitmiyor beninde psikolojim berbarttı hatta yeni bi bebek istemiyodum biliyomusun kızıma ihanet olcak sanıyodum yeni bi bebeği sevememki diyodum bu sefer onu atlattım benim bida çocuğum olmayacak diyodum ya şu olduysa ya bu olduysa ne geceler uykusuz kalıp yıprattım kendimi sonrs bi baktımki prolaktin fırlamış anladımki sadece vücudumu yıpratıyorum olumsuz düşünceleri at kafandan bence git para harca ben öyle yapıyorum kafanı dağıtmaya ihtiyacın var arkadaşım o çevrendeki lüzumsuzlarıda boş ver farz etki odya sinek girdi o vıldıyo ha baktın çok vızıldıyo sinekliği indir kafasına

ya sorma canım kurt kadına dönüşücem yine etrafı fazla dağıtmasam bari kıhkıh :)

dolunaymı varmış ben yengec burcuyum ay benı cok etkılıyor yandım desenıze...

bugun herkes cok karamsar olmuyor kızlar boyle ıyı seyler dusunelım lutfen..

Yapma ya vallahi dünden beridir kendimi berbat hissediyorum.Hatta dün gece yarısı diğer topicte de bunu paylaştım.Bayılmak üzereyim sıkıntıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…