o zaman şimdi serbestsin ama akşama kadar ne istiyosan yap sonra herşey düzelir hamiş olunca bu günlere bakıp gülücez şekerimmmm
bazilarida laf olsun diye soruyor iste, hamile kalsam kimene dogursam kimene. zaten hassas konu. Olsa , denilmek istense denilir dimi ama? canim bosver yipratma hic kendini o soranlarda ince dusunmedikleri icin patavatsizliktan sormuslardir, art niyet oldugunusinirden ölmek üzereyim ya moralim sıfır zaten bugun bırde durmadan ne zaman cocuk yapacaksınız dıye gelen gıdenın soracagı tutu dayanamadım bır tanesını fecı azarladım offf eve gidip yatmak istiyorum sadece
evet canim detayciyim maalesef. ne biliyim. bana ulasamadiysa ben gelip orda beklicem seni dimi ama?sonbahar artık kışa çevirmeye başladı arkadaşlar.yeşim arkadaşım bende alınganım senin gibi aslında buna alınganlık denmez,biz çok detaycı olduğumuz için.herşeyi düşünüyoruz bence.bende karşımdakinin rahat tavırları konuşmaları benide rahatsız eder herhangi bir olay karşısında da olsa.bende beklemedeyim ovulasyonum bu haftasonundan itibaren başlıyor 21 ine kadar bakalım neler olcak bu ay.inş hayırlısı olur.beni bu ara herkes ya fallarda yada rüyasında görüyor.hayırlısı artık.dayımın kızı şuan 8 aylık hamile geçtiğimiz 2 hafta öncebeni rüyasında görmüş kız bebek varmış yanımda.yine geçenlerde k.validemin komşusuna gittik iyi fal bakıyor.ve bizi çok tanımayan biri.k.validemde çok samimi deği neyse bana açar açmaz dediği ilk şey dileğin ne ise olcak ve sen ya hamilesin yadaçok kısa zamanda hamile kalıcaksın dedi.ilk çocuğun erkek olacak dedi.geçen yine k.validem benim haberim yok,kendisi kahve içmiş ama içinden benim adına kapatmış falı fal bakana bile söylememiş falda hep ben çıkmışım.ya hamile yada hamile kalacak demiş.kucağında çocuk var demiş.sizinde böyle çıkarmı falda,inanrmısınız?
Yesim83 .!.:evet canim detayciyim maalesef. ne biliyim. bana ulasamadiysa ben gelip orda beklicem seni dimi ama?
nasil tahmin edebilirimki? neyse canim bundan sonra cikmadan bakarim artik :)
benim annem fal bakmaz normalde (gencken cok tanidiklarina arada bakarmis)ama benim dusugumden sonra cok uzuldugumu gorunce soyledim ona bak diye msn ile baktirdim :))
bir erkek bebek geliyor ded ama bakalim. ins yola cikmistir
sinirden ölmek üzereyim ya moralim sıfır zaten bugun bırde durmadan ne zaman cocuk yapacaksınız dıye gelen gıdenın soracagı tutu dayanamadım bır tanesını fecı azarladım offf eve gidip yatmak istiyorum sadece
msn de fal bakma haa tuttum bu işi annenin msn adresini versene bana bir ara
canım üzme kendini bu kadar
bak bende 3 ayha oldu ha olacak diye bekledim regl oldugumu kocama söyleyemiyodum bile hemen suratı düşüyodu
denemeye devam yılmak yok üzülmek yok stres yapmak yok
ben cocuk ne zmn yapcaksın diye soranlara eger bekarsa sen kocayı buldugun zaman diyorum (çocugum yalnız büyümesin sen evlen cocuk girişiminde bulun o zmn yaparım) eger evli ve cocukluysa seni görünce hevesim kacıyo diyorum
hep benimki bozulacagına azıcıkta onlarınki bozulsun
tünaydın kızlar ben geldım...
yeşimciğim oyle bır psikolojım var kı suan hiç bebeğim olmaycakmıs gibi hissediyorum. bir kez oldu ve kaybettim birdaha da olmayacakmıs gibi. kendimi cok kaybettim bugun yaa. ağlasam rahatlıyacm işteyim ağlayamıyorum.
söylediğin kişilerin suratlarını çok merak ettim
Stresime iyi geldin gercekten dobrasin bende oyleyim ay cok guldum
ilk kez bu kadar kotu oldum canım yaa sadece evımde gıtmek ıstıyorum karanlıkta tv seyretmek tek basıma....
yeşimciğim oyle bır psikolojım var kı suan hiç bebeğim olmaycakmıs gibi hissediyorum. bir kez oldu ve kaybettim birdaha da olmayacakmıs gibi. kendimi cok kaybettim bugun yaa. ağlasam rahatlıyacm işteyim ağlayamıyorum.
Canım bak herkesin ruh hali kötü ve yarın sabah dolunay varmış. bunun 2-3 gün öncesi alınganlıklar, üzütüler, kavgalar zirve yaparmış. Tüm kızlara duyurulur. Dolunay hormonları etkiliyor hormonlar da bizi. Yüklenmeyin kendinize
showda banu alkanla serpil çakmaklının eski bi filmden görüntleri vardı o halde giydikleri bikinileri görmeliydiniz
Canım bak herkesin ruh hali kötü ve yarın sabah dolunay varmış. bunun 2-3 gün öncesi alınganlıklar, üzütüler, kavgalar zirve yaparmış. Tüm kızlara duyurulur. Dolunay hormonları etkiliyor hormonlar da bizi. Yüklenmeyin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?