artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

canım ben adet sancılarım için doktora 2.5 ay önce gittiğimde bebek düşünüyor musun dedi evet demiştim o gün ilk folikasit vermişti..
hamile kalmadan 4 ay önce kullanmak gerekiyor zaten..

tesekkurler canım

keske daha onceden kullanmaya baslasaymısım ama bakalım zaten ılk deneme de hemen olacak dıye bı sey zaten yok yas ıtıbarıylede hemen olur mu bılemem kısmet artık bekleyıp gorecegız

herkese merhaba arkadaşlar ben bu ayda bi ümittir dedim ama sabah koca bir tek çizgiyle karşı karşıya kaldım bat 6 ekim ama olsaydı çıkardı zaten..

herkese merhaba arkadaşlar ben bu ayda bi ümittir dedim ama sabah koca bir tek çizgiyle karşı karşıya kaldım bat 6 ekim ama olsaydı çıkardı zaten..

Canım bat 6 ekimse hayata cıkmaz idrar testinde adet gununde bıle cıktıgında sılık cıkıyor cok erken yaptın testı biraz sabretmen lazım.

Kızlar Ekim ayı için yeni bir topik açtım arada orayada bakın isterseniz :)

su eylul ayi neticelensinde ekimede geliriz artik
6-8 gunum kaldi akintim biraz var sanki ama 2 ay onceki daha yogundu belki
gune yaklastikca artar bu arada benim goguslerde bu ayda tik yok.

kızlar umutsuzluk yok çalışmalara devam bozmayın moralleri herşeyin hayırlısı öznur adet gününü bkleseydin keşke test için olsun olmasa da önümüzdeki maçlara bakçaz

Sakın bunun için umutsuzluğa kapılma çünkü erkenden yapmışsın kanda yaptım desen neyse dicemde idrar için çok erken bebiş bekle 3-5 gün daha

artık umudumuz ekim ayı diye başlık actım kızlar oraya da bakabılırsız tabı bu topiği unutmaya gerek yok benım ilk umudum bu topikte başlamıstı benım ıcın önemli bir topik o nedenle

1 ay olmuştur hemen hemen siteye girmeyeli. Hamiş olan arkadaşları tebrik ederim darısı başımıza artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…