neden adet olacağına sevindiğini bilmiyorum canım söylediysen kaçırmışım nedenlerimiz farklı olabilir ama aynı şeyleri hissediyoruz
şimdi daha önce yazdıklarımla çok tezat olacak vefekat ben de bu ay hamile kalmadığım için mutluyum aslında....yeni BAT 26 ekim belirteyim...
bir an önce anne olmak istememe rağmen haziran annesi olmak hiç gelmiyordu içimden...benim ağustos annesi olasım var yani bu ay olmasa da çok üzülmem...çok üzülmem çünkü anne olacağımı biliyorum daha 2 ay oldu bir 2 ay daha bekleyebilirim...neyse ben de dün adet oldum...anneme sevindiğimi söylediğimde bana birsürü kızdı "öyle söyleme" dedi hahaaa...ama ne yapayım Allah'ın bildiğini kuldan saklayamam herşeyi O'na hayırlısına bıraktım ama böyle gönlüme göre olduğu için de hiç üzülemem...
neyse şimdi hiiiç can sıkmadan hiç üzülmeden zamanı geldiğinde şu kırmızı listeye giresim var...bu arada ben her ay adetten birkaç gün önce hamile psikolojisine iyice giriyorum sanırım...bu kez ciddiye almayacağım....
tekrar belirteyim yeni BAT ım 26 EKİM
ooo bence sen gittiğinde keseyi görüp kalp bilem duyarsınnn 5+3 görünüyorsun maşallahhh diyelimmm öncelikle alttan bakmasa da görebilir karnından çokta geciktirme bi kaç güne git bence tatlımmm hadi hayırlı olsunn çok güzel bir duygu başka çocuğun varmı
İnş dediğin gibi olur :) Daha öncekinde de 10 gün falan geçmişti adetimin üstünden ama yine de vajinal ultrason yapmıştı doktor.
Haklısın ama fazla da geciktirmemek lazım.
Çocuk gerçekten çok başka bişi. Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu. Benim 3,5 yaşında bir oğlum var. İkinci için de yaklaşık 4 aydır uğraşıyorduk.
Kısmet 4. ayında oldu. Size de en kısa zamanda nasibetsin Rabbim.
Canım BBAL adını Balımsın diyemi değişti ?? galiba farklı biri Balımsın gibime geliyor
:)) canım ben hiç fark etmemişim..kafan pek yerinde değil uyardığın için tşk ederim...
canım önemli değil aslında uyarmak için yazmamıstım bende BBALı merak edıyorum tasınma ısı deken kayboldu meydandan bir gırsede ıyı oldugunu ogrensek.
kızlar benim bat 6 ekim strestenmi bilmiyorum ama belim ve kasıklarıma ara ara sancı giriyor bide adet olacakmışım gibiyim çok sabırsızlanıyorum aslında bunlar bir belirtiysede ben psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü göğüs uçları falanda bi garip oldu , yok yok regl belirtisi bunlar, başka regl günü yaklaşan varmı????:18::18::18:
canım umarım hamilelik belirtisidir . benimde 13 ekim bat FF göre DPO 7 gün oldu bugun göğüslerimde acı hissediyorum ara ara. akıntım yoktu ıkı gun bugun hafıften akıntı başladı birde dun kasıklarıma bır ıkı dakkılık agrı gırıp cıktı umarım psikolojık deildir bu belirtiler ay umarım guzel haberler verırız bizlerde
bende güzel haberler vermeyi ümit ediyorum ama artık çok sıkıldım şu oldu bu oldu diipte günü gelince kırmızılarla karşılaşınca gıcık oluyorum..mağdurumda mağdurum diyerek geziyorum bu seferde aynısı olucak :) aslında yine ümitliydim ama ateş ölçüyorrum ateş 37'den bugün 36,8 'e düşünce ümidimi yitirdim
Arkadaşlar benım yumurtlama dönemım 25 eylul ıle 1 ekım arası ıdı..ben 1 ekımde acıle gıttım hormon testınde ph degerım 0,97 cıktı..bu kadar erken gebelık hormonu yukselmez dımı.yanı şüpheli ılıskıden kac gun gecmesı gerek aacaba bu hamılelık hormonunun yukselmesı ıcın? bu ayda mı hamıle kalamıycam ben
canım supheli ilişkiden 14 gun sonra baslıyor hormon yukselmeye yanlıs bilmiyorsam zaten buda beklenen adet gününe denk geliyor diye biliyorum ama kanda adet gununden bır hafta once enerekn belli olur yanı cok erken yapmıssın testi
slm kızlar..
yahu bu benım belım kopuor adım atamıorum acaba nedenkı ve ılk defa böle oluyorum ınanın yerımden kalkamıom donemıom agrıdan sabıt duruorum ve doktorumun verdıgı tarıhlerdede beraber olduk ama hıc bole agrım olmamıstı ve adetıme daha 10 11 gun var
üsütmus olabılemyı dusundum ama ne grıp belırtısı ne bır baska sey yokk ıns hamıleyımdır hamıle oluoruzdur:)canım üşütmüş olabilirism ama umarım nedeni cok daha güzel bir haberdir de 10 gun sonra tebrik ederiz seni :) ay benide tabii ve herkesi :)
slm kızlar..
yahu bu benım belım kopuor adım atamıorum acaba nedenkı ve ılk defa böle oluyorum ınanın yerımden kalkamıom donemıom agrıdan sabıt duruorum ve doktorumun verdıgı tarıhlerdede beraber olduk ama hıc bole agrım olmamıstı ve adetıme daha 10 11 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?