artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

canım tebrikler umarım rahat ve güzel bir hamilelik geçirir sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın darısı bizlerin başına :)

canım benim 25 eylülde adetolmam gerekiyodu yada geçip hamile olmam gerekiyodu adetim geçti ben kan ve idrar testi yaptım ama negatif çıktı dün adet oldum diye yazdım ama hala tam anlamıyla olamadım bu gün yarın iyice olur herhalde testler negatif olunca bende biran önce adet olup gelecek ay için çalışmalara başlamak istedim hamile olmayıp adetinin geçmesi kötü bi durum inşallah ilk ve son olur sen daha yeni başlamışsın inşallah bebeğin fazla bekletmeden gelir hayırlısıyla canım

İnş dediğin gibi olur :) Daha öncekinde de 10 gün falan geçmişti adetimin üstünden ama yine de vajinal ultrason yapmıştı doktor.
Haklısın ama fazla da geciktirmemek lazım.
Çocuk gerçekten çok başka bişi. Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu. Benim 3,5 yaşında bir oğlum var. İkinci için de yaklaşık 4 aydır uğraşıyorduk.
Kısmet 4. ayında oldu. Size de en kısa zamanda nasibetsin Rabbim.

aminnnnnn aminnnnnnn canım inşallahhh tez gelirrrrrrrrrrr

selam kızlar.. denemede 3. ayım.. ovulasyonuma az kaldı bıkac gun kadar... bu denemede 3. ayım 2 ay cok heveslenmıstım bu ay hıc umıdım yok en azından umıtlenmek ıstemıyorm bn. rabbım ısteyen herkese versın ınsallahhh

:)) canım ben hiç fark etmemişim..kafan pek yerinde değil uyardığın için tşk ederim...

canım önemli değil aslında uyarmak için yazmamıstım bende BBALı merak edıyorum tasınma ısı deken kayboldu meydandan bir gırsede ıyı oldugunu ogrensek.

canım önemli değil aslında uyarmak için yazmamıstım bende BBALı merak edıyorum tasınma ısı deken kayboldu meydandan bir gırsede ıyı oldugunu ogrensek.

aynen bende merakla bekliyorum , neyse iyi olsunda geç olsada haber alalım :)

kızlar benim bat 6 ekim strestenmi bilmiyorum ama belim ve kasıklarıma ara ara sancı giriyor bide adet olacakmışım gibiyim çok sabırsızlanıyorum aslında bunlar bir belirtiysede ben psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü göğüs uçları falanda bi garip oldu , yok yok regl belirtisi bunlar, başka regl günü yaklaşan varmı????:18::18::18:

canım umarım hamilelik belirtisidir . benimde 13 ekim bat FF göre DPO 7 gün oldu bugun göğüslerimde acı hissediyorum ara ara. akıntım yoktu ıkı gun bugun hafıften akıntı başladı birde dun kasıklarıma bır ıkı dakkılık agrı gırıp cıktı umarım psikolojık deildir bu belirtiler ay umarım guzel haberler verırız bizlerde

bende güzel haberler vermeyi ümit ediyorum ama artık çok sıkıldım şu oldu bu oldu diipte günü gelince kırmızılarla karşılaşınca gıcık oluyorum..mağdurumda mağdurum diyerek geziyorum bu seferde aynısı olucak :) aslında yine ümitliydim ama ateş ölçüyorrum ateş 37'den bugün 36,8 'e düşünce ümidimi yitirdim

Aynen canım ya bende heycan yapıyorum acaba dustumu diye bu ay cok umutluyum ama yınede tabii endıselıyım kırmızılar gelir diye ay uamrım ıkımızınde gelmez sevınırız bızde

Arkadaşlar benım yumurtlama dönemım 25 eylul ıle 1 ekım arası ıdı..ben 1 ekımde acıle gıttım hormon testınde ph degerım 0,97 cıktı..bu kadar erken gebelık hormonu yukselmez dımı.yanı şüpheli ılıskıden kac gun gecmesı gerek aacaba bu hamılelık hormonunun yukselmesı ıcın? bu ayda mı hamıle kalamıycam ben

merhaba kızlar nihayet topik canlanmış biraz :)

benim bat 30 eylül yazıyor listede ancak ben bu ay 33.günmüş döngüm yani bat bugünnnnn.gelen giden yok şimdilik..ara ara acaip belim ağrıyooo..geldi benim kırmızılar dedim ama gelmedi..

ama sanki adet olacak gibiyim...bakalım kısmetttttttttttttt

canım supheli ilişkiden 14 gun sonra baslıyor hormon yukselmeye yanlıs bilmiyorsam zaten buda beklenen adet gününe denk geliyor diye biliyorum ama kanda adet gununden bır hafta once enerekn belli olur yanı cok erken yapmıssın testi

slm kızlar..
yahu bu benım belım kopuor adım atamıorum acaba nedenkı ve ılk defa böle oluyorum ınanın yerımden kalkamıom donemıom agrıdan sabıt duruorum ve doktorumun verdıgı tarıhlerdede beraber olduk ama hıc bole agrım olmamıstı ve adetıme daha 10 11 gun var

ben ıstemedım doktora hamıle degılım dıyorum..gaz sancısı ıle gıttım hormon testı yaptı..ama ıcım rahatladı bu dedıklerıne gore..

canım üşütmüş olabilirism ama umarım nedeni cok daha güzel bir haberdir de 10 gun sonra tebrik ederiz seni :) ay benide tabii ve herkesi :)

canım üşütmüş olabilirism ama umarım nedeni cok daha güzel bir haberdir de 10 gun sonra tebrik ederiz seni :) ay benide tabii ve herkesi :)
üsütmus olabılemyı dusundum ama ne grıp belırtısı ne bır baska sey yokk ıns hamıleyımdır hamıle oluoruzdur:)
belkıde dollenme gerceklesıo dımı :))) ıns cnm gusel haberler verırız burdan

benimde relg günüme 10 gün kala belim ve bacak ağrım çok olmuştu belim kopacak gibiydi ama geçti regli 6 ekim kısmet bakalım ağrıların nedenini öğrenmeye çok kısa bi zaman kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…