üsütmus olabılemyı dusundum ama ne grıp belırtısı ne bır baska sey yokk ıns hamıleyımdır hamıle oluoruzdur:)
belkıde dollenme gerceklesıo dımı :))) ıns cnm gusel haberler verırız burdan
Arkadaşlar benım yumurtlama dönemım 25 eylul ıle 1 ekım arası ıdı..ben 1 ekımde acıle gıttım hormon testınde ph degerım 0,97 cıktı..bu kadar erken gebelık hormonu yukselmez dımı.yanı şüpheli ılıskıden kac gun gecmesı gerek aacaba bu hamılelık hormonunun yukselmesı ıcın? bu ayda mı hamıle kalamıycam ben
canım ben bundan 2 ay önce hamilemiyim diye kan testi yaptırmak için gittiğimde..ilişkiden en az 7 gün geçmesi gerekir demişti hemşire...senin o kadar geçmemiş ki...
evet ya yanı dımı:):):) umudum tukenmesın o zaman..:)
Arkadaşlar benım yumurtlama dönemım 25 eylul ıle 1 ekım arası ıdı..ben 1 ekımde acıle gıttım hormon testınde ph degerım 0,97 cıktı..bu kadar erken gebelık hormonu yukselmez dımı.yanı şüpheli ılıskıden kac gun gecmesı gerek aacaba bu hamılelık hormonunun yukselmesı ıcın? bu ayda mı hamıle kalamıycam ben
ph değeri nedir ki anlamadım :26:
B-hCG dıye yazmam gerekırdı:) ph ı nasıl urettım bılmıyorum canım..
şimdi oldu
bende diyorum ph ile gebeliğin ne alakası var
Ekim yazacaktim yanlis olmus. batim 10-12 ekim. sende yanlis yazmissin. iyice karistirdik kafayi bu bebisler yuzunden :)merhaba canım bende 13 eylülde bekliyorum pek bir belirtim yok ama cumartesi kasıklarımda batma hissetim bırkac dakıkalık birşeydi üşütmüşümdür diye düşünüyorum birde dün gerilme kissetim ama tamamen psikolojik bendeki bu belirtiler bana öyle geliyor umarım yanılıyorumdur.
ben yaniyorum ya. esim yorganla yatiyor ben ince pikeyle bizde tam tersi yani :) :26: :26: akinti beliyorum dort gozle bakalim gelicekmi??yeşimim valla hiç bişi yok bende yaww sadece acap bir şekilde üşüyorum o kadarr eşim şortla ggezio ben kışlıkları giydim akşam yorgan ve battaniye ile uyumuşum o derece yanii acaba böyle olupta hamile kalanlar varmıdır belimde benimde ağrı var bide akıntı oluyor o kadar başkada bişi yokkk :)))
Ay manyakmiymis o kadin. 4000 i begenmiyor. Ne insanlar var ya bunlar nasil hekim oluyor benim aklim almiyor birde canimizi emanet ediyoruz. Allah iyilerle karsilastorsin. ins guzel bir hekim bulursun canimMerhaba arkadaşlar,
Yeni hamilelere hayırlı olsun dileklerimi ileteyim.
Ben geçen hafta kan testi yaptırdım aile hekimimde.
Bu arada ilk defa aile hekimine gittim. Kan testi sonucu 1 gün sonra çıkacaktı ama ben ciddi bir mide sorunu yaşadığım için gidip alamadım sonucu.
Geçen Perşembe Cuma sürekli çıkardım. Yataktan kalkamadım.Sonra öğrendim ki işyerinden birçok arkadaş benim gibi olmuş.
Cuma akşam üzeri gittim doktora ve kan sonucum 4049 çıkmış ama aile hekimim yine de hamilesin diyemeyiz dedi. Sınır 5000 miş.
Çok sinir bozucu bi bayan olduğu için detaylarını sormadım.
amin insallah. bayrak sallaya sallaya bir hal olduk :)) :92:canım üşütmüş olabilirism ama umarım nedeni cok daha güzel bir haberdir de 10 gun sonra tebrik ederiz seni :) ay benide tabii ve herkesi :)
arkadaşlr merhaba bende bu ay beklediğim tarihte yani 30 eylülde adet oldum.bazen şükrediyorum bu duruma en azından düzenli adet oluyorum die 8 ay bitti artık isteyeli umutlar ekime kaldı inşallah ekim olmayanlara uğurlu gelir.
ekime daha sıcak bakıyorum şimdi.beni silebilirsiniz listeden.yeni batım 2 kasım
Selam kızlar topiğimizin maşallahı var hep böyle olsun ama kimseler kaçıp gitmesin:)
benim bat 6 ekim..normalde adetten 10 gün önce başlardı göğüslerim falan şişmeye belirtilere ama bu ay hiç tık yok:)
ilaç kullanıyorum ya bu aydan umudum da yok zaten doktor bi kaç gün geciktirebilir adetini ilaç demişti..bende gününde beklemiyorum. adetim gelsin de biran önce doktora gideyim tedavim devam etsin..yarın için bi doktora randevu almıştım çok önceden ona gitçem bakalım kistimde bi küçülme var mı??
İnşallah küçülmüştür de bi engel kalmamıştır bebişimizin gelmesi için...
Balımsın, Siderta sizi tebrik ederim kızlar allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin
canım tebrikler umarım rahat ve güzel bir hamilelik geçirir sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın darısı bizlerin başına :)
hcg hormonu seviyesi 5000 ve üzeri olanlara hamile diyolarmış. Bende burdan okuduğum kadarıyla senin söylediğin gibi biliyorum.
Ama bu doktor öyle deyince ben de fazla bişey sormadım daha. Ters ters konuşup durdu zaten. Rahatsızlığımı bile anlatamadım doğru dürüst.
Lafımı kesti sürekli. Benim de ilk ve son gidişim oldu dolayısıyla aile hekimine :)
İsterseniz Pazartesi tekrar gelin kan testini tekrarlayalım dedi isterseniz de bi kadın doğum uzmanına gidin dedi.
Ben de tabiki başka doktora gitmeyi tercih ettim ama ankaradaki bulduğum tüm kadın doğum uzmanlarının muayneleri bikaç gün sonrasına müsait.
Bi karar verip birisinden randevu alamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?