artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

üsütmus olabılemyı dusundum ama ne grıp belırtısı ne bır baska sey yokk ıns hamıleyımdır hamıle oluoruzdur:)
belkıde dollenme gerceklesıo dımı :))) ıns cnm gusel haberler verırız burdan

umarım oyledır canım benımde dun kasıklarıma 2 dk sızı gırıp cıktı bırde ınanılmaz gergınlık hıssetım bugun gögüslerim acımaya basladı hafıften ama psikolojıkde olabılır benımkısı cunku cok dınlıyorum kendımı buay engel olamıyorum

canım ben bundan 2 ay önce hamilemiyim diye kan testi yaptırmak için gittiğimde..ilişkiden en az 7 gün geçmesi gerekir demişti hemşire...senin o kadar geçmemiş ki...

ph değeri nedir ki anlamadım :26:

Selam kızlar topiğimizin maşallahı var hep böyle olsun ama kimseler kaçıp gitmesin:)
benim bat 6 ekim..normalde adetten 10 gün önce başlardı göğüslerim falan şişmeye belirtilere ama bu ay hiç tık yok:)
ilaç kullanıyorum ya bu aydan umudum da yok zaten doktor bi kaç gün geciktirebilir adetini ilaç demişti..bende gününde beklemiyorum. adetim gelsin de biran önce doktora gideyim tedavim devam etsin..yarın için bi doktora randevu almıştım çok önceden ona gitçem bakalım kistimde bi küçülme var mı??
İnşallah küçülmüştür de bi engel kalmamıştır bebişimizin gelmesi için...

Balımsın, Siderta sizi tebrik ederim kızlar allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:
arkadaşlr merhaba bende bu ay beklediğim tarihte yani 30 eylülde adet oldum.bazen şükrediyorum bu duruma en azından düzenli adet oluyorum die 8 ay bitti artık isteyeli umutlar ekime kaldı inşallah ekim olmayanlara uğurlu gelir.
ekime daha sıcak bakıyorum şimdi.beni silebilirsiniz listeden.yeni batım 2 kasım

Ekim yazacaktim yanlis olmus. batim 10-12 ekim. sende yanlis yazmissin. iyice karistirdik kafayi bu bebisler yuzunden :) ben hic gerilme yasamadim. su gogus ucu hassasiyetinden de eser yok maalesef.
ben yaniyorum ya. esim yorganla yatiyor ben ince pikeyle bizde tam tersi yani :) :26: :26: akinti beliyorum dort gozle bakalim gelicekmi??
Ay manyakmiymis o kadin. 4000 i begenmiyor. Ne insanlar var ya bunlar nasil hekim oluyor benim aklim almiyor birde canimizi emanet ediyoruz. Allah iyilerle karsilastorsin. ins guzel bir hekim bulursun canim

Hayirli ugurlu olsun. Allah tamamina erdirsin. Saglikla al kucagina canim darisi bizim basimiza :92:
canım üşütmüş olabilirism ama umarım nedeni cok daha güzel bir haberdir de 10 gun sonra tebrik ederiz seni :) ay benide tabii ve herkesi :)
amin insallah. bayrak sallaya sallaya bir hal olduk :)) :92: bebis istiyoruz :)

canim niye silincekki adin? Ekim olmaz kasim olur o olmaz aralik... yani duzenli adet gormek cok onemli bir sorunun yoksa mutlaka gelicektir bebisin zamanini bekliyordur. umudumuzu canli tutalim.

ay canım valla sen yazana kadar farketmemişim bende bebekler yuzunden zaman kavramı da gitti bizden :)

bbal ve elisizmit kızlar nerelerdesiniz ya ne yaptınız merak ediyoruz lütfen habersiz bırakmayınız rica ediyorum canlarım

arkadaşlar merhaba şimdi doktordan geldim sağdaki yumurtam 28 mm soldaki 17 mm olmuş doktorum sağdaki 22 mm nin üzerinde old. için çatlatma iğnesi vermiycem kendisi çatlasın yoksa kistleştirebilir dedi bugün itibarı ile 1 hafta günaşırı beraberlik önerdi hadi hayırlısı

Çok teşekkür ederim arkadaşım darısı isteyen herkesin başına inşallah...

canım tebrikler umarım rahat ve güzel bir hamilelik geçirir sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın darısı bizlerin başına :)

öncelikle çok teşekkür ederim, evet bbal ile aynı kişi değiliz, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hepinizin müjdeli haberlerini alırız...

Siderta tebrik ederim. Bence hic bakma aile hekimine sürecin tadını çıkar :) Aile Hekimi'ni de dilekçe verip değiştirebilirsin, boşuna o hizmetten mahrum kalma.
Ben doktorumun muayenehanesine gidiyorum, kendisinden çok memnunum. Özele gideceksen kendisinin müsait olduğunu sanıyorum.

kızlar benimkiler bu saate kadar gelmedi çok gerginim:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…