artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

gzmhmsre

ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH HEPİNİZ HAKEDİYORSUNUZ bu duyguyu yaşamayı asla isyan etmeyin..aldıgım onca test ve baktıgım beta hcgler baktırdığım yumurtamın olgunlaşma seviyesi standart çalışmalar....kadın dogum servisinde çalışan bir hemşire olarak hergün yeni doğan onlarca bebek yıkayıp bakımlarını yaparken ailelerine teslim ettğim her an içim kıpır kıpır Allahım bizede ver bende tadayım diye dua edişlerim...her ay ağladım gizlice kaç defa test baktım eşime sööylemedim bu ayda olmadı diye..tamda artık saldım hakkımda hayırlıısı bu dünyada benimde kaderimde varsa annelik elbet rabbim yazmış zamanını dedim..okudum dualar ettim..hiç beklemediğim bir ay sanırım rahatlıktan kafaya takmadığım iiçin hamile kaldım 34 haftalığım şuanda hepinize dua ediyorum ALLAHIM SİZLEREDE NASİP ETSİN HER ZAMAN DUA EDİN PES ETMEK YOK :)

tebrik ederim canım inşallah bizlerde yaşarız aynı güzel duyguyu..sağlıklıca alırsın bebeğini kucağına inşallah.haklısın aslında çok kafaya takmamak lazım ama işte insan çok isteyincede düşünmeden edemiyo.dualar edelim birbirimiz içinde bu önemli gecede..İNŞALLAH BU AY İSTEYEN HERKES HEPİMİZ HAMİLE KALIRIZ..

merhaba arkadaşlar bende varım kırmızı kartı yredik gene bu ay inş. eylülde rabbim bizi bebişlerimize kavuşturur yılmak yok dualar eksik olmasın

su kirmizi kartlar hic atlamazmi bizi? Insallah dualarimiz kabul olur bizde kocaman tonton kadinlar oluruz :) benimde yas 27 artik.gec kalmak istemiyorum hayata.

kızlar benim de umudum eylüle ama eylülde memlekete gidicez en verimli günlerde olamayacak yani ama belki kazayla falan olur
bende tam kırmızı kart yemedim ama kahverengiyi yedim bugün

bende varım umudunu eylüle taşıyanlar arasında
henüz adet olmadım ama bugün yarın gelir beklenmeyenim

15 aydır deniyoruz olmadı, kısmet 16.aya

canım ben de 16. ayda buldum bebeğimi inşallah senin de öyle olur

rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah.dediklerinden ben de geçtim ve aynı senin gibi bu ay ramazan nasılsa doğru düzgün çalışamayız bile vücuduma boşuna ilaç almayayım dedim hatta soğuk algınlığı geçirdim antibiyotik kullandım kaç aydır olmuyor bu aya mı denk gelecek dedim ama rabbim nasip etmiş demekki mutlu haberi aldık sonunda.daha yolun başındayız bugün kesyi gördük inşallah isteyen bekleyen dua eden herkes tez zamanda bu mutluluğa erişir ben ve benim gibi hamilelerde sağlıkla bebişlerine kavuşurlar amin.umutsuzluğa kapılmayın bol dua edin

slm kızlar tatilden döndüm evimdeyim artık foruma rahatça girebilirim. bizde 3 ay denedik olmadı eylüle kısmet diyorum. topiği açan arkadaş keşke batlarımızı tabloda düzenleseydi kimin ne zaman adet olacağını bilirdik. benim bat 12 eylül. 16. ayda hamiş kalan arkadaşı okuyunca umudum azaldı ki biz 3 yıldır denemedik bile haziranda başladık ara verenlerin daha zor oluomuş. bi arkadaşa doktoru demiş rabbim esirgesin ama rahim bolalıyo çocuk durmuo demiş. inş çok fazla bekletmeden bebişlerimize kavuşuruz........

cnm hic ama hic bir zaman umudunu kesme,,,,,
ben almanyada yasiyorum 23 yasindayim ama cok stresli bi hayatim var ana okulund ögretmenlik yapiorum... ve ben hapi 1 sene dahi kullanmadigim halde bizimde hemen olmadi tam 7 ay bekledik en sonunda doc. gittim ve prolaktin degerlerimin yüksek oldugunu söyledi ve haplarla tedavi gördüm 6 hafta tedavi sonrasi bide baktim hamile kalmisim.....darisi senin basina hic umudunu kesme allah kimsenin kucagini bos birakmasin ins.

merhabalar...benim evliliğimin beşinci yılı dolmak üzere.evlendiğimizden bu yana hiç korunmadım.mart ayında hamile kalmıştım çok sevinmiştik ama boş gebelikmiş düşük yaptım.2010 da iki defa aşılama vede yumutlama takipleri yapılmıştı ama sonuç hep negatifti.bende umutla bekliyorum tekrar hamile kalmayı. tüp bebek için uğraşmadan gel bebeğim diyorum.doktorlarda hastanelerde uğraşmak çok zor.Rabbim bütün evlat sahibi olmak isteyenlere en kısa zamanda hayırlı vede tedavisiz normal yoldan bol bebişler versin.

hepimiz farkli farkli hikayeleri var ama ayni umutlari tasiyoruz.ayni amac icin ugrasip savasiyoruz.olucak ben inaniyorum birgun hepimizin birsuru bebegi olucak ve biz bu yazdiklarimizi okuyup gulumseyecegiz :) yilmak yok kizlar calismalara devam :) buarada ben genelde telden baglaniyorum internete arkadaslar cevap gec veriyorum bat larin tablosunu ilk firsatta yapmaya calsirim arkadaslar

inşallah sen bu ay hamile kalırsın canım benim hiç umudum kalmadı çünki allah tan umut kesilmez ama

Hadi ama arkadaslar umudunuzu kaybetmeyin.ramazanda bitti hayirlisiyla calismalarin hizini arttirma zamani :) ceviz findik pekmez bolbol yeme zamani artik.hepimiz inanalim ki sonuc cift cizgi olsun.hadi kizlar dolaptaki gecelikler ciksin artik :) eylul olmazsa ekim oda olmazsa kasim butun zamanlar bizim :)

bugün 28. günüm ve 29-33 gün arası değişiyor adetlerim umarım olmam...ama hiç bir hamilelik belirtisi taşımıyorum kendimi dinlemekten çıldırcam heralde..çok sıkıntılı bi süreç bakalım hayırlısı....Hepinize iyi bayramlar.

Biz de altı aydır deniyoruz ama olmuyor.adetlerim düzensiz bu ay hormon testi yapıldı. pAzartesi sonuçları alacağım.umarım tez zamanda anne oluruz beklemek çok zor gerçekten.her ay aynı bekleyiş sonra hüsran...

Uzun süredir çocuk sahibi olamayan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.özel olacak ama kusura bakmayın benim de olmadığı için soruyorum.kist vb gibi bir şey olduğu için mı olmuyor yoksa her şey normal olduğu halde m?YAni her şey normal olsa da olmayabilir mı?

merhaba arkadaşlar benim 3 ay bitti çalişmaya başlayalı ama bu arada evimi taşıdım tabi ramazan da araya girdi eylülde çok çalışıp sonuç alırız inşallah bu ay kontrole gitcem folikasit kullanmaya başlamak lazım dedi bi hemşire tanıdığım hemde. hayırlı bayramlar herkese

Uzun süredir çocuk sahibi olamayan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.özel olacak ama kusura bakmayın benim de olmadığı için soruyorum.kist vb gibi bir şey olduğu için mı olmuyor yoksa her şey normal olduğu halde m?YAni her şey normal olsa da olmayabilir mı?

herşey normal canım bende kist falan yok ama 3 aydır olmadı bu ayda olmazsa 4 olacak...umarım adetim başlamaz bakalım son günlerim..bat 1-4 eylül arası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…