kızlar benim de umudum eylüle ama eylülde memlekete gidicez en verimli günlerde olamayacak yani ama belki kazayla falan olur
bende tam kırmızı kart yemedim ama kahverengiyi yedim bugün
bende varım umudunu eylüle taşıyanlar arasında
henüz adet olmadım ama bugün yarın gelir beklenmeyenim
15 aydır deniyoruz olmadı, kısmet 16.aya
ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH HEPİNİZ HAKEDİYORSUNUZ bu duyguyu yaşamayı asla isyan etmeyin..aldıgım onca test ve baktıgım beta hcgler baktırdığım yumurtamın olgunlaşma seviyesi standart çalışmalar....kadın dogum servisinde çalışan bir hemşire olarak hergün yeni doğan onlarca bebek yıkayıp bakımlarını yaparken ailelerine teslim ettğim her an içim kıpır kıpır Allahım bizede ver bende tadayım diye dua edişlerim...her ay ağladım gizlice kaç defa test baktım eşime sööylemedim bu ayda olmadı diye..tamda artık saldım hakkımda hayırlıısı bu dünyada benimde kaderimde varsa annelik elbet rabbim yazmış zamanını dedim..okudum dualar ettim..hiç beklemediğim bir ay sanırım rahatlıktan kafaya takmadığım iiçin hamile kaldım 34 haftalığım şuanda hepinize dua ediyorum ALLAHIM SİZLEREDE NASİP ETSİN HER ZAMAN DUA EDİN PES ETMEK YOK :)
slm kızlar tatilden döndüm evimdeyim artık foruma rahatça girebilirim. bizde 3 ay denedik olmadı eylüle kısmet diyorum. topiği açan arkadaş keşke batlarımızı tabloda düzenleseydi kimin ne zaman adet olacağını bilirdik. benim bat 12 eylül. 16. ayda hamiş kalan arkadaşı okuyunca umudum azaldı ki biz 3 yıldır denemedik bile haziranda başladık ara verenlerin daha zor oluomuş. bi arkadaşa doktoru demiş rabbim esirgesin ama rahim bolalıyo çocuk durmuo demiş. inş çok fazla bekletmeden bebişlerimize kavuşuruz........
kızlar benim de umudum eylüle ama eylülde memlekete gidicez en verimli günlerde olamayacak yani ama belki kazayla falan olur
bende tam kırmızı kart yemedim ama kahverengiyi yedim bugün
bizim umudumuzda eylüle kaldı ve biz de memlekete gidiyoruz. bakalım nasıl olcak bu ay
inşallah sen bu ay hamile kalırsın canım benim hiç umudum kalmadı çünki allah tan umut kesilmez ama
inşallah sen bu ay hamile kalırsın canım benim hiç umudum kalmadı çünki allah tan umut kesilmez ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?