İSİM BAT SONUÇ
kelebeklerim0407 9 Eylül ? ? ?
ulten33 12 Eylül ? ? ?
icequen 14 Eylül ? ? ?
gokay13 15 Eylül ? ? ?
ozlemcr 21 Eylül ? ? ?
şeker-leblebi 25 Eylül ? ? ?
aysunayy 30 Eylül ? ? ?
edirne 20 eylül ???
slm arkadaşlar allah yardımcımız olsun inş. etylülde hepimizde hamiş oluruzeğer bu ay hamile kalamassam bidaha ki ay doktor klomen kulanıcaz dedi hadi bakalım hyırlısı hakkımızda:26:
günaydın arkadaşlar zaman ilerledikçe içime sıkıntı düşüp duruyor yayine hastalanırsam diye korkuyorum baya ben buda stresin başlaması demek.herkes stres yapma diyor onlara kolay tabi demesi ama gelde kendine anlat dün evi temizledim koltukları çektim felan eşim akşam eve gelince kızdı bana ya hamileysen neden koltuk çekiyorsun ağır bişey taşıtmıyor bana offff biliyorum oda çok istiyor ama adet olduğumu ona söylemek ızdırap gibi oluyor üzülüyorrr umarım bu ay canım kocama müjdeli haber verebilirimm umarım hepimiz verebilirz kızlar ay bugün için sıkılıyor nedense ayın 17 si olmasınnnn
olsun cnm olsunda inş.lah önce kocana sonra bizlere güzel haberler ver dediğin gibi sıkıntı yapma demesi kolay fakat genede yapmamaya çalış uğraş bul başka bişeyler düşün vs. bu arada ne kadardır istiyosunuz
Haklisin biseylerle ugrasmaya calisiyorum ama bir an kendimle basbasa kaliyorum ya bide yolda yururken hamile kadinlar goruyorum icim sizliyorbugun bebek kiyafetlerine gitti elim istemedende olsa neredeyse alicaktim sonra kosarak uzaklastim ordan.bilmiyorum tatlim.8aydir deniyoruz.doktora gidiyorum ama doktor problem yok gelme gebe kalirsan gel dedi yolladi beni.bilmiyorum canim bazen umutsuzluga kapiliyor insan istemeden belkide korkuyorum yine gebe degilimdir diye esim cok istiyo.ona buayda olmadi demek uzuyo beni.oda uzuluyor.hakkimizda hayirlisi.bizde hamis hamis gezeriz umarim :)
ya ben klomen kullandım su anda progestın kullanıom bu ay hamıle kalamzsam doktor asılama dedı cıldırıcam tam bayram arası su su gunlerde esınle brlıkte olcan dıdı doktor artık bılmıom ama sımdıden sıkıldım hamıle olmak ıstıom
Valla sana katılıyorum ben de beklemenden çok sıkıldım.Bİr de hemen hamile kalanları duyunca çıldırıyorummmmmmmmmm.
ya ben klomen kullandım su anda progestın kullanıom bu ay hamıle kalamzsam doktor asılama dedı cıldırıcam tam bayram arası su su gunlerde esınle brlıkte olcan dıdı doktor artık bılmıom ama sımdıden sıkıldım hamıle olmak ıstıom
Valla sana katılıyorum ben de beklemenden çok sıkıldım.Bİr de hemen hamile kalanları duyunca çıldırıyorummmmmmmmmm.
bende arkadaşım bende biz çocuk istiyoruz korunmayı bıraktık deyip hemen kalanlara hayran kalıyorum..sonrada içim burkuluyor benim ne zaman olacak diye...hele ki en son duyduğum..yengem yani dayımın karısı yazın gittik ki sorma ne geldi başıma dedi..eeee dedim korunurken yani doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmış...HEY ALLAHIM VERENDE SENSİN ALANDA...ama o düşünmezken ve korunurken 3.çocuğuna hamile kaldı vebebek istemediği için aldırdı..ben çok çok isterken bakalım ne zaman olacak..İSYAN ETMİYORUM TÖVBE...ama içim burkuluyor...
bende arkadaşım bende biz çocuk istiyoruz korunmayı bıraktık deyip hemen kalanlara hayran kalıyorum..sonrada içim burkuluyor benim ne zaman olacak diye...hele ki en son duyduğum..yengem yani dayımın karısı yazın gittik ki sorma ne geldi başıma dedi..eeee dedim korunurken yani doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmış...HEY ALLAHIM VERENDE SENSİN ALANDA...ama o düşünmezken ve korunurken 3.çocuğuna hamile kaldı vebebek istemediği için aldırdı..ben çok çok isterken bakalım ne zaman olacak..İSYAN ETMİYORUM TÖVBE...ama içim burkuluyor...
Bunları görünce,duyunca insan daha çok üzülüyor. mİllet korunurken hamile kalıyor biz uğraşıyoruz kalamıyoruz.YA demek ki biz boşuna yumurtlama günü falan takip ediyoruz.RAbbim verecek olduktan sonra bunlara hiç lüzum kalmadan veriyor.OFfff bize sıra ne zaman gelecek acaba?
Haklisin biseylerle ugrasmaya calisiyorum ama bir an kendimle basbasa kaliyorum ya bide yolda yururken hamile kadinlar goruyorum icim sizliyorbugun bebek kiyafetlerine gitti elim istemedende olsa neredeyse alicaktim sonra kosarak uzaklastim ordan.bilmiyorum tatlim.8aydir deniyoruz.doktora gidiyorum ama doktor problem yok gelme gebe kalirsan gel dedi yolladi beni.bilmiyorum canim bazen umutsuzluga kapiliyor insan istemeden belkide korkuyorum yine gebe degilimdir diye esim cok istiyo.ona buayda olmadi demek uzuyo beni.oda uzuluyor.hakkimizda hayirlisi.bizde hamis hamis gezeriz umarim :)
ah cnm kıyamam umarım en kısa zamanda alırsın hayırlı haberi bak doktor sorun yok demiş stresten olmuyodur belki gerçekten insanı kötü etkiliyor bak ben daha 4 aylık evliyim bu ay 2. denememiz olcak geçen ay ne hale geldim bi bilsen öksürsem hamileyim dedim resmen o dereceeşim bile kızdı sanki senelerdir evlisinde olmuyor diye ama bu ay çok şükür hiç stresim yok umudumda yok bayram temizliğiydi oydu buydu bide düğün fotolarım kayboldu onun stresi bebek aklımda fikrimde yok saldım gitti hayırlısı bakalım
Bilirim ne kotu oldugunu ayni seyi benim arkadasimda yapti yuregim sizladi.bide demiyomu cevremdekiler ee hadi cocuk yapin artik diye ozaman varya kendimi odaya kitleyip avazim ciktigi kadar bagirip aglamak istiyorum.leylekler sanirim bulamiyo bizim evi cocuklari yanlis eve birakiyolar :) cama ekmek kirintisi koycam gelsinler diye :) ey allahim duy sesimizi bizede nasip et aserme duygusunu gobegimizden elbiselere giyememe duygularini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?