artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

kızlar benıde lısteye ekleyıın lutfeeeeen ben bılmıom nasıl eklenıo benım son adet 17 agustos

ya ben klomen kullandım su anda progestın kullanıom bu ay hamıle kalamzsam doktor asılama dedı cıldırıcam tam bayram arası su su gunlerde esınle brlıkte olcan dıdı doktor artık bılmıom ama sımdıden sıkıldım hamıle olmak ıstıom

İSİM BAT SONUÇ
kelebeklerim0407 9 Eylül ? ? ?
ulten33 12 Eylül ? ? ?
icequen 14 Eylül ? ? ?
gokay13 15 Eylül ? ? ?
ozlemcr 21 Eylül ? ? ?
şeker-leblebi 25 Eylül ? ? ?
aysunayy 30 Eylül ? ? ?
zahide_30 17 Eylül ? ? ?

hepımızın allah yardımcısı olsun

günaydın arkadaşlar zaman ilerledikçe içime sıkıntı düşüp duruyor ya yine hastalanırsam diye korkuyorum baya ben buda stresin başlaması demek.herkes stres yapma diyor onlara kolay tabi demesi ama gelde kendine anlat dün evi temizledim koltukları çektim felan eşim akşam eve gelince kızdı bana ya hamileysen neden koltuk çekiyorsun ağır bişey taşıtmıyor bana offff biliyorum oda çok istiyor ama adet olduğumu ona söylemek ızdırap gibi oluyor üzülüyorrr umarım bu ay canım kocama müjdeli haber verebilirimm umarım hepimiz verebilirz kızlar ay bugün için sıkılıyor nedense ayın 17 si olmasınnnn

olsun cnm olsunda inş.lah önce kocana sonra bizlere güzel haberler ver dediğin gibi sıkıntı yapma demesi kolay fakat genede yapmamaya çalış uğraş bul başka bişeyler düşün vs. bu arada ne kadardır istiyosunuz

Haklisin biseylerle ugrasmaya calisiyorum ama bir an kendimle basbasa kaliyorum ya bide yolda yururken hamile kadinlar goruyorum icim sizliyor bugun bebek kiyafetlerine gitti elim istemedende olsa neredeyse alicaktim sonra kosarak uzaklastim ordan.bilmiyorum tatlim.8aydir deniyoruz.doktora gidiyorum ama doktor problem yok gelme gebe kalirsan gel dedi yolladi beni.bilmiyorum canim bazen umutsuzluga kapiliyor insan istemeden belkide korkuyorum yine gebe degilimdir diye esim cok istiyo.ona buayda olmadi demek uzuyo beni.oda uzuluyor.hakkimizda hayirlisi.bizde hamis hamis gezeriz umarim :)

Umarım bu ay her şey gönlünde olur.Bebişine bol bol ciciler alırsın.

ah cnm kıyamam umarım en kısa zamanda alırsın hayırlı haberi bak doktor sorun yok demiş stresten olmuyodur belki gerçekten insanı kötü etkiliyor bak ben daha 4 aylık evliyim bu ay 2. denememiz olcak geçen ay ne hale geldim bi bilsen öksürsem hamileyim dedim resmen o derece eşim bile kızdı sanki senelerdir evlisinde olmuyor diye ama bu ay çok şükür hiç stresim yok umudumda yok bayram temizliğiydi oydu buydu bide düğün fotolarım kayboldu onun stresi bebek aklımda fikrimde yok saldım gitti hayırlısı bakalım

:) seninkide guzelmis.bendemi dugun fotolarimi kaybetsem :) insan ilkdenemede hep nedense olacagini dusunuyor bende oyleydim.ama ne gelen var ne giden :) bazen aklima sey gelıyor boyle cok cilgin gibi istiyoruz ya allah vercek hepimize 3uz alin size cocuk dicek :) ay tobe tobe :)

İSİM BAT SONUÇ
jeanneCdarc 6 Eylül ? ? ?
kelebeklerim0407 9 Eylül ? ? ?
ulten33 12 Eylül ? ? ?
icequen 14 Eylül ? ? ?
gokay13 15 Eylül ? ? ?
emosderin 17 Eylül ? ? ?
zahide_30 17 Eylül ? ? ?
edirne 20 Eylül ? ? ?
ozlemcr 21 Eylül ? ? ?
şeker-leblebi 25 Eylül ? ? ?
aysunayy 30 Eylül ? ? ?

Meraba kızlar yorumlarınızı okudum.Ben de aranıza katılamka istiyorum.14 aydır ben de bekliyorum.1 çocuğum var ama hala ikinciyi tutturamadık.Son adet tarihim21 ağustos.inşallah herkesin dileği kısa zamanda gerçekleşir.Hepinize kolay gelsin.

herkese günaydın...kızlar nasılsınız nerelerdesiniz...

günaydin kizlar..beni de araniza alirmisiniz acaba.. ben de 2 aydir bebek icin cabaliyorum ..Allahim bagislasin 2 bucuk yasinda bir kizim..abla olma yasi geldi diye düsünüyoruz :) insallah bu listeden bi sürü hamile cikar; cikarda 2012 mayais/haziran anne adaylari diye bi konu acar ordan devam ederiz..
benim BAT 30.09..gelmemesini ümit ediyorum hadi hayirlisi bakalim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…